Wpisy użytkownika jocia
Łącznie 109 906 wpisów w archiwum, pokazane od nr 285 056. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
mirnam..będzie barrrrdzo dobrze
, tata Lestek bedzie podawał cyferki..

, tata Lestek bedzie podawał cyferki..

taki podobny wpis widziałam jeszcze na jakimś profilu..nie pamietam u kogo 

e...sam > a to : RANKING 1
98
RANKING 2
82
RANKING 3
25
RANKING 5
47
RANKING 10
25
98
RANKING 2
82
RANKING 3
25
RANKING 5
47
RANKING 10
25
miałam te liczby,sama je wymyslilam,ale umiescilam w siódemcei było 3/7
chyba cienko dzisiaj.. pewnie dlatego,że świeto x 3, nie nalezalo grać
kasika..zadłaś
, jestem klonem , według Horoskopu celtyckiego - drzewny horoskop- urodzeni Klon - Niezależny
11 kwietnia - 20 kwietnia
14 paźdz. - 23 paźdz.
Urodziłam się 19.04 - jestem klonem
, jestem klonem , według Horoskopu celtyckiego - drzewny horoskop- urodzeni Klon - Niezależny11 kwietnia - 20 kwietnia
14 paźdz. - 23 paźdz.
Urodziłam się 19.04 - jestem klonem
kathy : >> Horoskop celtycki
Leszczyna - Unikalna
22 marca - 31 marca
24 września - 3 października
Leszczyna jest niezwykle czarującą i uroczą osobą, zwykle robi bardzo dobre wrażenie na innych. To osoba bardzo wrażliwa na ludzką krzywdę i niesprawiedliwość, zaangażowana w działalność społeczną. W miłości jest oddanym i uczciwym partnerem czasem tylko lekko kapryśnym. Jest wyrozumiała i sprawiedliwa, zawsze dąży do prawdy, konflikty rozwiązuje pokojowo.
Leszczyna - Unikalna
22 marca - 31 marca
24 września - 3 października
Leszczyna jest niezwykle czarującą i uroczą osobą, zwykle robi bardzo dobre wrażenie na innych. To osoba bardzo wrażliwa na ludzką krzywdę i niesprawiedliwość, zaangażowana w działalność społeczną. W miłości jest oddanym i uczciwym partnerem czasem tylko lekko kapryśnym. Jest wyrozumiała i sprawiedliwa, zawsze dąży do prawdy, konflikty rozwiązuje pokojowo.