Wpisy użytkownika joacz
Łącznie 559 wpisów w archiwum, pokazane od nr 969 720. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Czytam sobie teraz horoskop i oto jedno zdanie z niego ''Podejmiesz decyzję, która może diametralnie zmienić Twój budżet.'' Chyba chodziło o to by wysłać pukony na 22Może coś z tego będzie
Robal...znów 20 zł a miałam tylko 2 zakłady puścić ehhh..
kathy ..strzelec
kathy ..strzelec
Lila...chu..jowy ten czerwiec się zapowiada nie mam już słów na tego TS dziś 5/9 i jakieś groszowe sprawy
a ja dziś miałam sen...sniło mi się ze wygrałam w Mini i kur... pamiętam tylko 2 liczby:/ szlag by to trafił
gg.... no to niech moc będzie z nami już skreśliłam czuję ,że będą z tego
Multi... kocham kotki choruje na persa ,ale nie stać mnie na takiego jak wygram to pierwszy zakup jaki poczynie to właśnie taki kocurek
Multi a Ty jakie kocurki masz?? Ja teraz zaadoptyje kotkę taką najzwyklejszą bo u mojej mamusi się właśnie okociła .Już sobie upatrzyłam taką małą ,burą jest urocza
gg...czarne też są śliczne i nawet pecha nie przynoszą jak przebiegną przez ulice
Multi...a wiesz co mnie wkur...a najbardziej jak ludzie biorą zwierzaki do domu bo dzieci chcą i.t.p a pózniej takie zwierzątko ląduje w lesie przywiązane do drzewa lub inne przypadki.Ja osobiście miałam suczkę którą ktoś w wigillię wyrzucił na wsi i błąkała się bidulka.Moja mamusia ją znalazła wymarzniętą.Jak tylko ją zobaczyłam to ją pokochałam była z nami 5 lat i zdechła strasznie to przeżyłam
12 lipca będzie 2 lata jak jej nie ma przez te 2 lata nie miałam żadnego zwierzaka bo nie chciałam po stracie mojej Soni ale teraz już mi brakuje zwierzaka tak bardzo ,że chcę mieć kociaka
Multi...w 100% się zgadzam zwierzę to najlepszy przyjaciel człowieka
danteV..pytałeś czy mam kota odpowiedż brzmi ,że mam ale na razie tylko w głowie hihi
scolls...to dobrze czytałeślubię bardzo...ogólnie wszystkie zwierzaki
ja obecnie nie posiadam żadnego zwierzaka,ale za 4 tygodnie będę miała kicięjuż nie mogę się doczekać.Dziś jadę już po kuwetkę dla niej i spanie...
a wczoraj miałam ją na ręku jest taka malusia ,że mieści mi się w dłoni... Muszę jakieś imionko dla niej wymyśleć
scols...piękne są te twoje koty cudo ja będę miała takiego buraska jak ten twój
zorganizuje tu konkurs na imię mojej kotki ale konkurs będzie bez nagrody hihi
hmm.. no chyba ,że dziś zgarnę bonusa lub coś w Mini to sytuacja się zmieni
scolls...ta koteka już jest tylko ,że ma 4 dni i jest jeszcze za mały bym Go miała w domciu wczoraj miałam ją na ręku jest prześliczna mimo wszytko ,że nie jest persem
scolls...chyba dlatego ,że też lubię takie z siercią nie chciała bym takiego łysielca
scolls... wiesz ale te sfinksy mnie jakoś obrzydzajajakoś chyba bym go nawet nie pogłaskała sama nie wiem nigdy na żywo takiego nie widziałam
scolls...tak też zakupiłam hmm... widziałam taki fajny drapak też mu kupię ale to pózniej
scolls..właśnie wiem dlatego kupię mu go koniecznie no i będę uczyła by się nim posługiwał
scolls...czy ona była z nagim biustem?? kurcze wydawało mi się ,że wklejałam tą gdzie byłam ubrana
Hipcio... tak , tak to uzależnienieale raz się żyję jak bym nie wysłała a by wpadły moje cyfry to bym się pochlastała
oni prócz prania i wieszania kasy pewnie wybierają kulki ,które dziś wpuścić do tej rurki
torsan...już mi tego nie przypominaj będę pewnie tego żałować ale co tam