Wpisy użytkownika joacz
Łącznie 559 wpisów w archiwum, pokazane od nr 960 716. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
wysłałam dziś 4 zakłady 10/10 w tym w 1 4/10 w 2 3/10 reszta 2/10 porażka
patryk .. za te 2 zł idę kupić specjala i się upiję
patryk .. za te 2 zł idę kupić specjala i się upiję
Lila...a mnie boli i chyba zaraz się położę bo padne hehe już dawno tak kijowo się nie czułamhmm.. chyba muszę częściej pić
hmm... wywalili prezesa to niech i maszynę wywalą lub wymienią na nową
Lila...tez prawda myślę ,że to by było najlepsze rozwiązanie hihih.
Ewentualnie jak chcą nowego prezesa to ja się piszę na to stanowisko Nie będę musiała już grać
Ewentualnie jak chcą nowego prezesa to ja się piszę na to stanowisko Nie będę musiała już grać
Lila .. mówię Ci ,że wtedy na pasko to by się działo.Takie 2 prezesowe by się tam przydały
Lila...razem byśmy się postarały tak że TS po 1 losowaniu by bankruta strzeliłWiesz ilu ludzi by nam dziękowało hihi
profesorku
Lila mówię Ci musimy się wybrać do TS i porządek zrobić z tą maszyną
Lila mówię Ci musimy się wybrać do TS i porządek zrobić z tą maszyną
Hipo ... ale nie tylko Tobie mi też te oszołomy nie dadzą wygrać ehh...
hipo... a może wśród obcych jest jedna kobitka ,która ma ochotę na Ciebie
Liluś...wiem ,że nie o mnie na mnie to już nie wiem ile mend rzuciło urok od miesięcy lipa://
madea.
madea.
napewnoooooooooooooooooooo jakiś szczęściarz pewnie .Wiem jedno napewno nie ja
Lila .. chyba nie mocniej niż mnie Ale tak jak mówisz jutro już czerwiec i będzie git
jak tam popołudniowe wygrane??? Ja to chyba bankruta niedługo strzele
torsan... ja od jutra chyba też wyluzuje z MM bo nic nie mogę ustrzelić
kathy ... właśnie patrzę ,że łukasz300 9/10 trafil szkoda ,że na sucho :/ ja bym się chyba zapaliła ze złości
kathy ... właśnie patrzę ,że łukasz300 9/10 trafil szkoda ,że na sucho :/ ja bym się chyba zapaliła ze złości
kathy.. wcale się nie dziwię... powiem tak ja od jutra stopuje z wymyślaniem cyfr puszczam tylko moje 2 zakłady 10/10 bez plusa mam nadzieję ,że kiedys wpadną
m.dorotka ... straszny pech wiem jak się czuje biedaczysko kiedyś nie wysłałam 5/5 a wpadły i sobie w mordę plułam a co dopiero on ma powiedzieć
aja 5 zakładów 10/10 1 9/9plus i 1 8/8 a niech zarobią ten ostatni raz
torsan...przykre to ale ja codziennie 30 zł na te je... pukony wydaje
torsan... 2 zakłady 10/10 stałe już od 5 miesięcy reszta to wymyślone
Robal...najwiecej to 2 razy 5/5 bez plusa i 1 raz 3/3 stawka 10 bez plusa niestety
m.dorotka to już nałóg:/ a gram juz kilka lat z przerawami i chyba znów nadszedł czas by z tym skończyć
Robal... tak by można powiedzieć czasami zdarza się że 20 rano i 30 wieczorem:/ a 2008 grałam tak ostro ,że 50 zł czasami 60 zł dziennie
a najciekawsze jest to że te wygrane które mam na swoim koncie to trafiały mi zawsze jak zagrałam po dłuższej przerwie
Robal..dlatego postanawiam ,że od jutra tylko 2 zakłady 10/10 i koniec z dorabianiem TS
asfabet...jak wygram i będę stawiać domek to poproszę Cię byś mi podwórko wyłożył kostka
13max jak wpadnie 10/10 to na pewno będzie na mokro w każdym tego słowa znaczeniu
13max...mi to bez różnicy i tak nie mam głosu w kompie bo coś mi się tu popsiuło
13max..ale nie przeze mnie
hipcio to co podesłać Ci?? Dorzucę Ci jeszcze z Leclerka i Stokrotki
hipcio to co podesłać Ci?? Dorzucę Ci jeszcze z Leclerka i Stokrotki