Wpisy użytkownika joacz
Łącznie 559 wpisów w archiwum, pokazane od nr 959 606. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
scolls.... mam znajomego który mi mówił o tym ,że przez kilka lat wysyłał a raz nie wysłał i padły i przez miesiąc dożony się nie odzywała
scolls ... dlatego ja wpadłam nałóg tego totalizatora w DL gram co losowanie bo boję się ,że wpadną moje liczby://
ach... i tego się własnie obawiam ,że kiedyś padą moje kiedy ja nie wyślę ... muszę obejrzec to coś co mi poleciłeś mam nadzieję ,że mi pomoże haah
scolls... ja nigdy jej nie trafie bo nie jest mi pisane być milionerka
scolls ..tego chyba bym chciała zmienic się optymistkę napisz mi jeszcze raz jaki to filmik bo nie zapisałam gapa ze mnie
scolls.... jutro muszę to zobaczyć ale głos mi nie działa w kompie więc mam nadzieję ,że zrozumiem to bez słów już Cię b. lubię mam tylko nadzieję ,że mi to pomoże hihih
scolls ...czy Ty myślisz ,że może tak być???? kurcze jakoś nie mogę w to uwierzyć ach.... oby tak było
hmm.. ja naprawdę nie jestem zachłanna ale przydało by się troszkę gotówki
moi kochani ja mykam spać .... chyba zaszkodziło mi to które miałam wypic za wygrana hahah której nie wygrałam ..moze innym razem ...
scolls... postaram się , ale jak nie bede odpowiadać to będzie znak że zasnełam
scolls ... własnie zrobiłam sobie herbatkę mam nadzieję ,że przejdzie mi zamulenie i będę funkcjonować normalnie
no to niezły argument.. ja na L4 więc mi się nie spieszy ale spadam bo padam na twarz
Tak... po wczorajszych przemyśleniach postanawiam skończyć z dorabianiem totalizatora
kurcze najgorsze jest to ,że chyba nie jestem w stanie z tym skończyć pewnie i tak wyślę moje cyferki
kathy...no to ja przepuszczam kasę z dymem i dorabiam lotto ale co tam na cos kiedyś trzeba zejść z tego świata a nóż widelec wygram obym tylko zdążyła wygrać
Właśnie słucham Eski podobno dziś Dzień Bez Stanika dziewczyny zdejmujemy staniki o ile je macie na sobie
a my się tu tak męczymy..godzinami człowiek cyferki wybiera a tu lipa
ja też nie muszę tego bonusu wziąć mogę Wam oddać oby wpadło te 10 kuleczek i będzie git
starczyło by mi to 225 tysiaczków ojjjjjjj jaka była bym szczęśliwa
shadow.. z tego seata a tak ogólnie to mam dziś takie ataki śmiechu
shadow..nie koniecznie się do tego rozbiera
Lila... dziś puszczę się na całego
Lila... dziś puszczę się na całego
No i jestem....nie puściłam się może za godzinę się puszczę bo jakoś tak dużo ludzi tam było a ja nie lubię tłoku
nicolla jakoś tak mi brakuje tych liczb i takie sobie skreśliłam wczoraj też je wysłałam ale lipa więc może dziś
Były małe ale zawsze tam coś 2 razy 5/5 i raz 3/3 stawka 10 takie to sukcesyale teraz od dłuższego czasu lipa://
dziękuję skanów niestety nie zrobię bo nie mam już kuponików / został mi tylko dowód wypłaty haha