Wpisy użytkownika jetta
Łącznie 9 417 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 862 818. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
to odwołuję! jeśli Tobie to przyjemność sprawia, to nic z tego- wałkiem dostaniesz
hej Mati, w porządku, choć czekam, aż magiczna liczba 7 zacznie w końcu działać...
a jakbyś miał ochotę na pieszczoty takie albo
takie- to na mnie możesz liczyć
takie- to na mnie możesz liczyć
maxiu, zanim byś dojechał, to byłoby już rano, a potem i tak byś się nie wyspał
nie znam, tu mało kto tak naprawdę się chyba zna... ale pożartować zawsze można
z tego co widzę są sympatie i antypatie, ale ogólnie jest miło i wesoło
jolcia, niepoczytalni ludzie? to dla mnie nie dziwota- całe życie z wariatami, jak nie w domu to w pracy, phiii, pikuś i jeszcze szajbnięte zwierzęta domowe... wszystko zniesę
jolcia, Vondeoff zmykam spać, godzina duchófff już minęła, więc nie będą mi spod łóżka wychodzić...
Dobranoc Wam i proroczych snów
Dobranoc Wam i proroczych snów
aha, Vondeoff, jak spieniężysz diamencik, to nie wydaj wszystkiego od razu na pierdoły
Dobranoc Wam raz jeszcze- idę bez smoczka
Dobranoc Wam raz jeszcze- idę bez smoczka
Witam
Uwaga- senne liczby po dzisiejszym koszmarze;
13,33,19,36,25 i jeszcze 61, a co wyjdzie to się okaże w praniu...
Znikam
Powodzenia
Uwaga- senne liczby po dzisiejszym koszmarze;
13,33,19,36,25 i jeszcze 61, a co wyjdzie to się okaże w praniu...
Znikam
Powodzenia
Monet
Ciebie? Nie widzieć???
No gdzież bym śmiała zapomnieć o Tobie???
Ciebie? Nie widzieć???
No gdzież bym śmiała zapomnieć o Tobie???
Monet> giździe, to znaczy mniej więcej tyle co ktoś obrzydliwy, więc w pejoratywnym znaczeniu, ale ja używam jako okreslenie kogoś o kim powiedziałabym żartobliwie- ty cholero...
Angierski> numerologicznie ten rok 2014 to cyfra 7, moją cyfrą urodzeniową też jest 7, więc se poczekam
Jeszcze mam 362 dni na sprawdzenie czy 2014 będzie dla mnie szczęśliwy, bo jak na razie to nai czterolistna koniczynka, ani wisząca podkowa nie spełniają swojej roli...
Jeszcze mam 362 dni na sprawdzenie czy 2014 będzie dla mnie szczęśliwy, bo jak na razie to nai czterolistna koniczynka, ani wisząca podkowa nie spełniają swojej roli...
deki, karwa mam szwagra zapalonego wędkarza, nie zaczynaj, bo ja naprawdę się na tym nie znam...
Deki, a cóż Ci się tak w tym podoba??? w tych dłoniach moich?
byłam se po jabłko.
byłam se po jabłko.
deki- masz rację- zapałałam do niego uczuciem, którego nie da się opisać słowami...
max- ja już karwa nie ma do Ciebie siły, zboczersie...
deki> ty następny...
deki> ty następny...
max, a jeszcze Ci napiszę że gram na perkusji i obracam w palcach pałeczkami...
max, widać nie rozumiesz mnie czasem, jakbym się wkerwiła to bym se stąd poszła, log out i święty spokój...