Wpisy użytkownika jetta
Łącznie 9 417 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 864 574. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
phe- masz dwie? szczęściarz, moja jedna tak goni biedna sama od ucha do ucha...
gonzagapodobnoś poległ dnia wczorajszego niemocą zmorzony , jak zdrówko dziś?
taką kołomyję miałam dziś i zero pomysłu na wieczór i się zemściło... nie puszczam juz tych z 14 na 21.40...
znikam, głowa zaczyna ciążyć a i zapałek nie mam do podparcia powiek...
Dobranoc Wam wszystkim
jolcia
staszek
halapek
gonzaga
Feniksie
Dobranoc Wam wszystkim
jolcia
staszek
halapek
gonzaga
Feniksie
Witam{{hej}
Śniła mi się dziś prognoza pogody... Snieg w calym kraju...
Patrzę rano w meteorogramy, a tu... noc +3 i deszcz... Jeśli znów dowali śniegiem w kwietniu to jadę na równik. Tam przynajmniej pogoda pewna...
Śniła mi się dziś prognoza pogody... Snieg w calym kraju...
Patrzę rano w meteorogramy, a tu... noc +3 i deszcz... Jeśli znów dowali śniegiem w kwietniu to jadę na równik. Tam przynajmniej pogoda pewna...
Tomcio- wszyscy tylko obiecują i nic z tego nie ma... Taką mamy rzeczywistość
To wyzej dla tych w noworocznym ciągu
Dla abstynentów
Powodzenia o 14
Dla abstynentów
Powodzenia o 14
Ja Was tylko oprdl wpadlam , tak profilaktycznie i spadam. U weta siedze bo kocina moja wypadek miała
Nie ma usprawiedliwienia dla tej osoby w moich oczach. Po prostu nie ma. Pięknaja- popieram w 1000 %! Wszystko co piszesz!
Agatka- pogubil sie za pierwszym razem, gdy wpadł po pijaku. Za małą karę dostał i nic go to nie nauczyło. Szkoda tylko że sześć istnień ludzkich musiało o tym przekonać spoleczeństwo...
dzikus- w stresowych sytuacjach człowiek robi rzeczy, o których by nie pomyślał... widziałam reakcję człowieka który wątły i cherlawy podczas pożaru wyciągał z garażu beczki z olejem napędowym...
dzikus- pies? to uważaj, bo jak to mówią- najpierw pies, potem (tfu, tfu) człowiek... niestety się sprawdza...
Mam nadzieję, że nie dojdzie tylko do sytuacji, że jego obrońca wniesie o badania psychiatryczne, chcąc udowodnić, że jego klient jest niepoczytalny i nie może być sądzony...
Gaja- ale jakaś kara musi być, a nie jak ta- pożal się Boże - pani radca prawny, ta co się czubem mesia na schodach zatrzymała, jakieś karwa odwołania, zażalenia, bo jej paszport zabierają!
Piłeś? Jechałeś? Tak? To winny- bez sądu, bez procesów- do pierdla, bo to co sie dzieje to woła o pomstę do nieba! Tu kierowca autobusu 2 promile, tu kolejny debil w BMW też z promilami- dziś mowili- pasażer zginął, pijany policjant- o tym wczoraj słyszałam!
Piją wszyscy, wszędzie- na plebanii, w urzędach... Bez żadnych dotkliwych kar...
Piłeś? Jechałeś? Tak? To winny- bez sądu, bez procesów- do pierdla, bo to co sie dzieje to woła o pomstę do nieba! Tu kierowca autobusu 2 promile, tu kolejny debil w BMW też z promilami- dziś mowili- pasażer zginął, pijany policjant- o tym wczoraj słyszałam!
Piją wszyscy, wszędzie- na plebanii, w urzędach... Bez żadnych dotkliwych kar...
dzikus- nie twierdzę , że jestes z tego dumny, tu nie ma po prostu o czym mówić, bo 16 lat? bez prawka jeszcze pewnie... co?
I nie generalizuję kierowców BMW, bo mam np kolegę- zawodowy kierowca kat. C- ma sportowe BMW, ale jakoś nie widziałam, żeby nim szybko jechał...
dzikus- widocznie ten pierwszy raz Cię niczego nie nauczył...
I nie, nie wypije,bo jest odpowiedzialny, w przeciwieństwie do niektórych, a tym drugim wpisem, to już naprawdę nie ma się czym chwalić...
I nie, nie wypije,bo jest odpowiedzialny, w przeciwieństwie do niektórych, a tym drugim wpisem, to już naprawdę nie ma się czym chwalić...
Dzikus- nie ubliżając- to Ty się chwalisz, że postępujesz jak nieodpowiedzialny gówniarz. Trawka + piwo + kierownica???
po prostu wielkie brawa dla Ciebie...
po prostu wielkie brawa dla Ciebie...
wasyl- bo policjant czekał aż się wzbijesz w powietrze malczakiem
wasyl, nie wysunęły się? przy takiej prędkości i wibracjach powinny były
dzikus- 4 lata... wieeeki temu, sadzisz że zmądrzałeś od tamtego czasu? i nie zrobisz już tak?
dzikus- młodsza niż Ty, ale prawko mam od 14 lat... i nigdy nie siedziałam za kierownicą po piciu/na kacu- nigdy- sumienie by mi nie pozwoliło, a tysięcy km mam już przejechane trochę...
Lila, karwa wypluj to z tą zimą w maju!
ja w maju chcę karwa trawę kosić, a nie odśnieżać podjazd!
ja w maju chcę karwa trawę kosić, a nie odśnieżać podjazd!
Lila- zobaczę śnieg w maju- to karwa zapintalasz do Galicji jetcie podjazd odśnieżyć i nie ma zmiłuj...
Lila- do Zimnej Zośki może, a potem wali mnie to, ma być ciepło, bez burz, 25 stopni i
lila, to mieszkając w... NASA masz przesiurane z lekka, tam zawsze najgoręcej macie...
wasyl to, ja na razie ograniczam- jak na razie wypaliłam jedną całą paczkę w tym roku a z drugiej 5, co jest sukcesem, przy paczce na dzień wcześniej...
Ja bym wolała mieć mojego Tatę nawet przypiętego pasami, byleby był...
Lila mój Tata miał 54, zawał- gdyby był chory... a tak? Tyle czasu już a ja nie mogę się pogodzić...
Zelka- dzikus pije, wasyla kichało, pewnie też na picie, więc chyba się możesz podpiąć
do XIII wieku mężczyźni zakładali swoim żonom chomąta i orali nimi pole... karwa, dobrze że czasy się zmieniły...
(btw- mój kumpel tak zawsze powtarzał)
(btw- mój kumpel tak zawsze powtarzał)