Wpisy użytkownika jetta
Łącznie 9 417 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 838 380. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
e tam, dasz radę. kałasznikow i wiaderko naboi rozwiązuja sprawę. Całkowicie...
Lila- babcia Mojego od 10 lat ma takie jazdy. Wkur... ją kiedyś zapalona lampka, to wzięła nóż i kabel przecięła- podpięty do prądu.
Bo dzis jakiś koleś cos o piłce nożnej tam gadał i na imię miał Żelisław, to se pomyślałam, że z Żelką rodzina
misiunia, pierdu, pierdu, cos tam z biochemii pamiętam jeszcze...
Dzień dobry.
Proszę pamiętać o powstrzymaniu się dziś od używania wulgaryzmów
28,43
46,61
Proszę pamiętać o powstrzymaniu się dziś od używania wulgaryzmów
28,43
46,61
Trisetum. Witaj.
A może akurat to będzie Twój szczęśliwy chybił trafił?
A może akurat to będzie Twój szczęśliwy chybił trafił?
Eryknie podkowa wisi, jak na razie chyba sie szczęście zbiera, mam taką nadzieję...
oj, Maxiu, no sleroza, siostra moja rodzona, wybacz...
Więc wróć:
Max
lepiej?
Więc wróć:
Max
lepiej?
auto u mechanika, kupon w srodku, a nie zadzwonie do faceta żeby mu powiedzieć, że sorry ale prośbę mam coby mi puścił...
max, strzeliłam dziś 43 i 46 na 14. więc tak źle jeszcze ze mną nie ma... pewniak tylko mnie w ch... zrobił
jak w lotto wyjdą moje liczby, to się z lekka wk... zdenerwuję...
max- eksploracja tych rejonów przez osoby postronne grozi pobiciem...
max, ja w burdach nie uczestnicze, ja sobie tylko kulturalnie przeklinam na meczach...
ja się moge cieszyć, tak kiczowate, żeby nie powiedzieć ch... liczby padły, że na pewno takich nie miałam...
Dobranoc Państwu!
na nogach od 3.50, więc padam na twarz.
Spokojnej nocy Wszystkim
na nogach od 3.50, więc padam na twarz.
Spokojnej nocy Wszystkim
Angelika, nadane, ale znając życie, to będzie gucio z tego...
Zawsze warto mieć nadzieję
Zawsze warto mieć nadzieję
Angelika, ja to realistka jestem, ze skłonnościami do pesymizmu, niestety, i wiecznie biadolę, ale za to jak mi coś wyjdzie, to cieszę michę jak dziecko.
Dzięki, mam parę życiowych wyzwań teraz przez sobą i musze im jakoś stawić czoła.
a w ogóle to za chwilę otworzę okno i jak ciepnę tym komputerem to poleci niczym Małysz...
Witam. Ja tylko na chwile bo sie wieszam
28,36,37 i czekam na to ch.olerne 61
28,36,37 i czekam na to ch.olerne 61
Emeryt
A to na lotto, MM czy keno? Bo nie wiem na co sie szarpnąć
A to na lotto, MM czy keno? Bo nie wiem na co sie szarpnąć
Dobrze jest. 5/7, 5/10 i 10 zł w Zodiaku(na trzy kupione). Można grać dalej. Dotam-
Marcinek. Parę lat temu poszedł facet do sklepu, kupił tanie wino, a za resztę puścił jeden zakład i trafil 6... Potem na wp. wyliczali ile za to można tanich win kupić... Fuks, po prostu. Mój tata grał 30 lat, nie miał więcej niż 4/6...