Wpisy użytkownika jasmin81
Łącznie 526 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 390 138. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
lila...co chodzi o starszych ludzi,to walcze jak lew. Nikt w moim towarzystwie nie obrazi zadnego seniora.
lilciu..ja non stop pracuje tyle,ze rzadko jestem w biurze a bardziej jezdze w terenie
lila.. to ja juz wole inna przyjemnosc i tez najlepiej kilka godzin
karwarz!!!!!!!!!!!! 21,32,34,44,64,77 nie zaznaczylem!!!!!! karwa, bo sie nie chcialo!!!!!!!!!!!!!!!!!
ulala.fiola.lila.caluje raczki i...co tam tylko jeszcze chcecie
lila...heh, ja w sumie mialem 3 w mini na systemie 6. Cale 49,80 wygralem
tez mam zgage karwarz twarz! Sledz po tatarsku chyba tak zadzialal.
lilcia...ale w tym tygodniu rozdupcymy ts. Wiem,wiem, co tydzien tak mowie...
myslicie, ze czosnek polykany w calosci,bez gryzienia daje jakies efekty?
i moze znacie jakies domowe sprawdzone sposoby na zbicie cisnienia?
fiolcia...fajki bede rzucal,bynajmniej probowal, najgorzej,ze nienawidze wina,podbija mnie na wymioty jak tylko powacham.
lila...aaaa, o to chodzi jakos tak nie zaczailem na poczatku. Moze dlatego,ze pilem do 4 rano
fiola...wiem,wiem. Tylko ciezko rzucic to cholerstwo... Ogolnie z rana mam 120/80, a wieczorami dochodzi do 160/100 i biore leki ktore chce odstawic.
fiolka...ale one nic nie pomagaja. Codziennie nie mierze. Tak co 2,3 dni. Ogolnie to mnie nic nie boli,czuje sie dobrze,ale wkurza mnie,ze takie wysokie jest.
fiolka..no musze sie wybrac,bo z cisnieniem nie ma zartow. A jeszcze ts mi czesto podnosi cisnienie
lila...ja wszystkie kobiety kocham,wiec nie ma opcji,zeby mi ktora podniosla cisnienie oczywiscie
dobry wieczor. Wszystkim paniom goracy buziaczek,a panom zimne piweczko
fiola,lila podwojne caluski
jakos tak sie stesknilem za Wami...
jakos tak sie stesknilem za Wami...
Wedrowca...od 2 godzin porzadnie sypie. W grudniu tak nie padalo
Wedrowca...juz sypie jak diabli Ciemno momentalnie sie zrobilo.
Trisetum...na szczescie jutro wolne jak tak dalej bedzie,to opony letnie beda zbedne
Trisetum...nie ma co sie przejmowac na zapas Juz mnie nic nie zdziwi,moze jutro bedzie +20 stopni
Wedrowca...Fasty istnieja jako dzielnica,ale Tobie pewnie chodzi o fabryke. Niestety juz jej nie ma... W sumie to malo zostalo tu jakichkolwiek fabryk.
trisetum...to u mnie jeszcze tak nie ma ale 2 godziny i bedzie identycznie
trisetum...az strach pomyslec co bedzie jutro obys odnalazl ten garaz z rana
emeryt...tak czytajac Twoje wpisy, to rzeczywiscie fajne bajeczki tworzysz. Znam takie typy ludzi,heh, czujesz sie lepiej jak sie anonimowo podbudujesz... Pragne Ciebie ostrzec,ze to poczatek pewnej choroby