Wpisy użytkownika jasmin81
Łącznie 526 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 374 860. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
lilcia..jestem,jestem. Znowu z tel.pisze i strasznie zamula...
lila..zgadlas od poniedzialku wieczor umieralem az do wczoraj
Ledwo do wawy dojechalem,a i tak w hotelu wiekszosc przesiedzialem... zatrucie chyba jakies..
Ledwo do wawy dojechalem,a i tak w hotelu wiekszosc przesiedzialem... zatrucie chyba jakies..
lila..jak pieknie dawno nikt tak do mnie nie mowil Wlasnie sie zastanawiam komu podpadlem,ze chcial mnie otruc...ale twardy bylem i jakos wylazlem z tego zlego ducha czort nie wezmie
lila..przeciez wstawiam emotikonki
Siedze w hotelu i nabralem ochoty odpalic kompa
Siedze w hotelu i nabralem ochoty odpalic kompa
lila..jak to mowia nasi sasiedzi za wschodu : aby dziengi byly i ch.j stajal
lila.. awanture??? to slabo szukaliscie ja grzecznie siedzialem w domciu saczac w miare zimne piweczko
lila..no ja nie wiem jak Ty na to nie wpadlas
jeszcze nie moge dojsc do siebie po ostatnim zatruciu...
jeszcze nie moge dojsc do siebie po ostatnim zatruciu...
senna..ja nie mam z tym problemu nawet jak jest cholernie zimno musze sieknac schlodzone, bo inaczej nie wchodzi
lili..kiedy ja wodki nienawidze... za mlodu jej za duzo spozylem
kondi..niby tak, ale jakos nie ciagnie mnie do wodki. Pije tylko wtedy jak juz nie mam wyboru
lila..jaka Ty domyslna jestes Tak, napewno dobrze sie domyslasz...
lila..z tymi imprezami to sie nazywa polska goscinnosc tez mnie to czesto irytuje
lila...!!!!!! o czym Ty myslisz???????? jaki kon?????? mi chodzilo o to, ze jestem glodny...
lila.. dzis mialem piekny sen..snila mi sie przesliczna cyganka na koniu...wstalem, cyganki nie ma, a kon stoi!!!
lilcia..a ja takie lubie...w umie to ja wszystkie rodzaje kobiet uwielbiam
lila.. nie zmuszaj mnie do publicznego napisania...
A mogloby byc ciekawie...
A mogloby byc ciekawie...
ulala.. czesto male rzeczy, ale za to szczere sa o wiele cenniejsze od tych duzych..
dobry wieczor. Pisze z tel.wiec brak pl.znakow. Dla pan kwiatuszki,dla panow po piwku poprosze
panoramix..za oknem nic nie widac,calkowicie zasypalo a jutro jade do Suwalk,moze byc ciekawie,heh.
ulexa..jak widac,jeszcze kilku nas gentelmenow zostalo na tym swiecie
lila..no ja mysle moja wac panno bo jak nie,to...hm...sam nie wiem czy bylaby kara,czy wrecz przeciwnie
ulexa...wiem,wiem. Ja akurat kocham wszystkie kobiety i zadnej nie pozwole skrzywdzic. Niestety,nie kazdy facet ma takie zdanie...
lilianno...to wstaw prosze wode na kawe...chociaz nie wiem czy bedzie czas na takie ***y jak wiesz,jestem w potrzebie
lili..w Bialymstoku jakiej potrzeby kawy?! Ty juz wiesz doskonale o jakiej potrzebie mowie
lila...nie pomozesz dla potrzebujacego??! Widzisz,jaka jestes...wstydz sie Lilianno
ulexa...spie sam,wiec tylko ta spokojna mnie sie tyczy a wolalbym niespokojna
dobry wieczor wszystkim. Znowu pisze z tel.wiec bez emotikonek.
lilcia...wiem co piszesz,ale ciekawe co myslisz...znaczy o czym... ja nie mialem pojecia,wiec zapytalem. Oj ja glupi, niedomyslny
ulexxa...masz wspaniale serducho. To rzadkosc dzisiaj. Ja z kolei nie moge zdzierzyc jak ktos dokucza starszym ludziom. Pozabijalbym!
fioleczko...spokojnie,zastanow sie. Jedyne,co moge obiecac,to to,ze co bys nie wybrala,napewno nie bedziesz zalowala...