Wpisy użytkownika japtan
Łącznie 858 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 730 566. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Hej ma ktoś zestawienie najczęściej występujących ostatnio cyfr występujących razem
np jakaś 5 lub 7 w MM, która cały czas często wypadała w zeszłym miesiącu
Cześć Wedrowca
Jak mam odczytawac twoje wyniki
1. co to za liczby?
2. co to za liczby?
C. co to za liczby?
Podejrzane: to są pozytywne liczby większa szansa że padną?
Jak mam odczytawac twoje wyniki
1. co to za liczby?
2. co to za liczby?
C. co to za liczby?
Podejrzane: to są pozytywne liczby większa szansa że padną?
Hej
Jak tam dzionek wszystkim minął
Ktoś może puści w MM na 21:45 na chybił trafił
Jak tam dzionek wszystkim minął
Ktoś może puści w MM na 21:45 na chybił trafił
to padła liczba 16 czy 13 bo na głównej stronie jest 13 a w mapach jest 13 prosze poprwke
kiedyś usłyszałem z jednych losowań multilotka żeby zgarnąć bonusa trzeba puści plusa też w multilotka. czy się przesłyszałem. Gdzie jest regulamin co do bonusa
ro son podasz jaką propozycje na 14 kilka liczb najlepiej pewniaki
macie liczb na dzisiejsze losowanie w multi na 14 tak by mi się przydało wygrać trochę zaczełem budowe i brakuje mi na pokrycie dachu
czemu nie ma jeszcze liczb z losowania z godz 14 czemu nie było odtworzone losowanie
jak to jest ze losowanie jest na żywo skoro mi przycięło zatrzymał się obraz po 7 sekundach się odblokował i na tej samej liczbie losowanie się odbywa. u nich tak buforuje czy
wczoraj bonus był do południa 10 tys wiczorem 210 tys a teraz znów 10 tys. Jak juz coś powinno być 20 tys o co chodzi?
hej jakie macie z chibika na 14. Trisetum podasz innych też proszę.
hej maruchia i oska a jakie na 14 dajecie typy lub może na chybika puszczone
Czy ktoś poda wzór na 6 liczb występujących razem w ostatnim miesiącu lub ostatnich 50 losowań?
Cześć wszystkim
Potrzebuję statystyki lub sposób jak można w multi multi z mapy wytypować z ostatniego miesiąca najczęściej występujące 8 liczb.
Potrzebuję statystyki lub sposób jak można w multi multi z mapy wytypować z ostatniego miesiąca najczęściej występujące 8 liczb.
hej wszystkim. Na dzisiejsze losowanie w multi muti jakies rzeczywiste propozycje liczb mogę prosić.