Wpisy użytkownika jackwar
Łącznie 20 592 wpisów w archiwum, pokazane od nr 948 746. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
przeżuciłem się na 6 mam 4/6 i 3/6 x6 w sumie 10 zeta do tyłu ale warto tylko trzeba lepiej dobierać cyferki
najlepiej jest u Palikota , palić maryche , gwałcić , dawać d. , pić na ulicy , zmieniać płeć i ogólnie róbta co chceta a pieniądze i tak w raju podatkowym . Kto głópi niech na mnie głosuje .
Tomaszewski zachowuje się jak Niesiołowski , myśli że można obrażać wszystkich i wszystko aby być tylko w mediach . Cel osiągnął a kaska posła leci co miesiąc i imunitet z darmowymi przejazdami i lotami a za wszystko my płacimy .
piłka jest taka że można zrobić jeden błąd i po ptakach , całe szczęście że w bramce Szczęsny
dziewczyny macie szczęście a ja nic a nic
rano na 6 zakładów ani złotówki
za to od niedzieli była w Wawie na szkoleniu mego serca pani i spędziliśmy miłe 4 dni , właśnie wraca do domku
rano na 6 zakładów ani złotówki
za to od niedzieli była w Wawie na szkoleniu mego serca pani i spędziliśmy miłe 4 dni , właśnie wraca do domku
jutro idę ostatni dzień do pracy i od 1 idę się zarejestrować jako leser
dzięki dziewczyny , pozdrowię
pieniądze nie dają szczęścia a ja jestem dobrej myśli i wiem że będę miał lepszą pracę i za większe pieniądze , z tej w pewien sposób sam zrezygnowałem nie godząc się na zmianę płacy
pieniądze nie dają szczęścia a ja jestem dobrej myśli i wiem że będę miał lepszą pracę i za większe pieniądze , z tej w pewien sposób sam zrezygnowałem nie godząc się na zmianę płacy
w UK też trzeba umieć liczyć ale ogólnie żyje się lepiej i można odłożyć .
scolls
nie przejmuj się każdy ma prawo mówić jakie ma zdanie
ja w tym kraju już mam 30 lat pracy i jak bym był młodszy to też bym uciekł , brak perspektyw na życie że nie wspomnę o emeryturze
nie przejmuj się każdy ma prawo mówić jakie ma zdanie
ja w tym kraju już mam 30 lat pracy i jak bym był młodszy to też bym uciekł , brak perspektyw na życie że nie wspomnę o emeryturze
za granicą można mieć rentę jak jest się niezdolnym do pracy a u nas zabierają renty, nawet ludziom bez nóg , tłumacząc że może w domu siedzieć i skręcać długopisy
pięknaja , ale nie można godzić się na wszystko ,
ja dziś zarejestrowałem się jako bezrobotny ,
odmówiłem zmiany warunków pracy , nie zgodziłem na obniżenie pensji o 700 zł . Na moje miejsce przyszedł koleś który chwali się że jest znajomym dyrektora . Myślę że będzie zarabiał dwa razy więcej niż ja .
ja dziś zarejestrowałem się jako bezrobotny ,
odmówiłem zmiany warunków pracy , nie zgodziłem na obniżenie pensji o 700 zł . Na moje miejsce przyszedł koleś który chwali się że jest znajomym dyrektora . Myślę że będzie zarabiał dwa razy więcej niż ja .
pięknaja , czytam kilka blogów polaków którzy wyjechali za granicę . Każdy sobie chwali , może dla tego że umieją pisać , a na poważnie za granicą mieli więcej możliwości rozwoju . Jeden zaczynając od szeregowego jest już w stopniu majora .
pięknaja , znam polaków co po 5 latach pracy mają rente zagraniczną i ją otrzymują , po to płacili składki
pięknaja , ty chyba należysz do PO
mogę dać linki blogów polaków którzy nie mogą zrozumieć jak w tym kraju można żyć za taką niską płacę a ceny artykułów są takie same lub droższe niż w innych krajach . Mieszkasz w Szczecinie i pewnie wolisz kupować produkty w niemczech ? prawda ?
mogę dać linki blogów polaków którzy nie mogą zrozumieć jak w tym kraju można żyć za taką niską płacę a ceny artykułów są takie same lub droższe niż w innych krajach . Mieszkasz w Szczecinie i pewnie wolisz kupować produkty w niemczech ? prawda ?
czytam blog dziewczyny która w UK pracuje w Tesko na kasie , pracuje tylko co drugą sobote gdyż ma 2 małych dzieci , tylko w sobotę a cały tydzień ma wolne !!!!!!!
tak i coś koło 54 funty tygodniowo za sobotę
mąż pracuje , mają dom , 2 samochody . żyją spokojnie bez nerwów .
mąż pracuje , mają dom , 2 samochody . żyją spokojnie bez nerwów .
pięknaja , jak wspomniałem mam prawie 30 lat ciężkiej pracy fizycznej . Pracowałem w instytucji rządowej kilkanaście lat , widziałem wszystkie rządy i uwierz mi że teraz jest najgorzej .
pięknaja , nie rozumiesz jednej sprawy , u nas są zasiłki by człowiek nie umarł z głodu , tam by podnieść standart życia i by rodziły się dzieci .
kathy , może nie dostała byś zasiłku ze względu na dochody a na poważnie to pewnie ulgę w picie wypełniasz ? też jest to forma pomocy państwa , no ale przecież to ci się należy . dy ma prawo mówić co myśli i to nie jest opluwanie państwa .
pięknaja , jest normalnym człowiekiem , wyjedź za granicę i zobacz jak się tam żyje .
kathy , właśnie i ty z małymi dochodami możesz nie być wstanie jej w całości wykorzystać a taki bogacz zrobi to z łatwością .
m.dorotka , niestety mylisz się , ma prawo oceniać tak jak to robią inni , tak jak to robi niemiec , anglik i inni , tak samo jak to robię ja . Chodzi o to by nam uświadomić co powinien robić rząd by żyło się lepiej a nie tylko podnosić podatki i okradać społeczeństwo .
madea , zgadzam się że ludzie kręcą w tym naszym kraju , po co będzie kupowała jak ciotka i tak umrze . To są przypadki , zgadzam się że jest grupa osób nadużywająca pomoc , sam mam znajomą która jest pracownikiem socjalnym i niestety uważa że niektórym już się nie da pomóc .
pięknaja , zrozum że w innych krajach pomoc państwa jest na innym poziomie i jest po to by nie było między innymi kradzierzy i patologii .
m.dorotka , ale on nie mówi że siedzimy na zasiłkach , tylko to że państwo powinno zrobić wszystko by żyło się lepiej . nie gniewaj się
medea , zgadzam się że niektórzy mają plazme i pracują na czarno , chcą zasiłki ale jest też grupa co wszystko przeznacza na alkohol i ma gołe ściany
scolls , wiem że masz rację , ja nie wyjadę ale nie widzę siebie w wieku 67 lat jak wchodzę na latarnie wymienić żarówkę .
Narka muszę spadać
Narka muszę spadać
już jestem , ja miałem sąsiada który był przewodniczącym solidarności PKSu w Grodzisku Mazowieckim i powiedział że jak prywatyzowali ten zakład to dostał 100.tyś łapówki by związki wyraziły zgodę na sprzedasz . Powiedzieli że jak nie wyrażą zgody to i tak przejmą zakład tylko że później . Powiedział to bo miał raka i dni miał policzone a przynajmniej kupił mieszkanie w bloku .
W tym kraju i za 20 lat nic się nie zmieni , system szkolnictwa z roku na rok jest gorszy . Młodzi mają takie nastawienie że lepiej nie mówić , sam słyszałem jak jeden kilkunastoletni dzieciak w autobusie mówił że starzy muszą wymrzeć by było w tym kraju lepiej . żenada .
medea , znam takich co za projekty mają ładną kase , znam też co mają to w obowiązkach i zero złotych , ale chyba możesz w projekcie uwzględnić wydatki na materiały biurowe i inne rzeczy .
scolls , wiem że poziom jest wyższy lecz co roku testy gimnazjalne wychodzą słabiej , że nie wspomnę o maturach . Studia płatne też nie zawyżają poziomu tylko ułatwiają zdobycie papieru a mając papier i znajomości to po turystyce zostaje się dyrektorem , żenada .
Robal , jak chcesz dam ci link blogerki która pracuje w Tesko na kasie to zobaczysz naszych rodaków jak robią zakupy .
scolls ona tam opisuje swoje tam życie , fajna dziewczyna . Ten blog zrobiła dla swoich dzieci , ale miło jest czytać
http://kokain78.blogspot.com/
Do śmiechu to masz blog sekretarki w UK i jej spostrzeżenia
http://wyjechana.wordpress.com/
Jedna z angielskich executive assistants, ktora to szef nagradza szczodrze bonusami rzuca dzis pytanie:
- ile wynosi VAT w UK?
Mnie wypada z reki kubek z kawa a reszta grzedy z zaangazowaniem odkrzykuje:
- chyba 20%?! ale not sureâŚ..
(((
Posted from WordPress for Android
http://kokain78.blogspot.com/
Do śmiechu to masz blog sekretarki w UK i jej spostrzeżenia
http://wyjechana.wordpress.com/
Jedna z angielskich executive assistants, ktora to szef nagradza szczodrze bonusami rzuca dzis pytanie:
- ile wynosi VAT w UK?
Mnie wypada z reki kubek z kawa a reszta grzedy z zaangazowaniem odkrzykuje:
- chyba 20%?! ale not sureâŚ..
(((
Posted from WordPress for Android
Lila , w co tam grałaś ? kulki ?
m.dorotka , wczoraj miałem 7/10 w realu
m.dorotka , wczoraj miałem 7/10 w realu
profesorze , kulki są już przygotowane w zestawach , problem który zestaw wezmą
ja mogę MMesa wysłać a skan to dopiero jutro
colo ja ci wierze i gradki
colo ja ci wierze i gradki
robal , ja długo moczyłem ale teraz jest moja chwila pewnie prawo serii a tak naprawdę gram przeważnie stałe liczby
jaro ci co grają i majątek przegrywają są zachłanni i zawsze przegrają .
ogólnie to dokłada każdy , z wyjątkiem tych co główną trafili . są tu programiki i można każdy stały zestaw sprawdzić
collo naciśnij na czacie Dopisano wygrane multi multi i tam masz a zmienia się wygrane i tabelki jak naciśniesz multi z plusem