Wpisy użytkownika jackwar
Łącznie 20 592 wpisów w archiwum, pokazane od nr 934 158. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Robal , porażka
przez przypadek podczas porządków wywaliłem kupony które stale puszczałem
zrobiłem nowe zestawy i od 2 losowań zero
przez przypadek podczas porządków wywaliłem kupony które stale puszczałem
zrobiłem nowe zestawy i od 2 losowań zero
http://www.tvn24.pl/-1,1744402,0,1,napad-na-kolekture-w-centrum-warszawy,wiadomosc.html
kosmaty ,. oddając kupony w czyjeś ręce oddajesz swoje szczęście pierwsza zasada nałogowego gracza
powiem szczerze że ja to nie lubię pić w małych ilościach , wolę wcale . jak się męczyć to wiedzieć po czym
ulala , ja bym stawiał bardziej na 73 i myślę że z 6 liczb się powtórzy z 18 z 22:15 i to będą liczby z drugiego przedziału 40-80
islanderka , ja obstawiam co losowanie za 50 do 100 ale wolę bezpieczniej mam kilka stałych zakładów a resztę dorabiam na stałych jestem do tyłu zawsze
islanderka i właśnie tego się boję że jak zmienię to wpadną już tak raz miałem że przez przypadek jednego nie puściłem albo pani się skleił .
taką teorię można dorobić ale myślę że nie trzeba kręcić a i tak ciężko trafić
no tak , nie wiem ile w DE płacą za ściąganie danych , może dla tego chcą go opchnąć ?
idę zapalić , jak coś to piszcie , tylko z głową i nie jakieś liczby z kosmosu
ulexxa z drugiej strony patrząc to apple w tych zabawkach jest najlepsze , pytanie czy chcesz mieć taką zabawkę ?
ulexxa , proste . chcesz mieć zabawkę czy nie ? jak na to odpowiesz to kupisz lub nie
zobaczcie na stronie aple co ta maszynka ma inne to się nie równają , jeśli ktoś chce mieć zabawkę i go stać to tylko to .
ulexxa te zabawki oprócz pojemności którą ten ma 64gb różnią się odbieraniem sygnału . jedne łączą się tylko za pomocą Wi-Fi drugie Wi-Fi + Cellular czyli mogą przez karte telefoniczną . jeśli to ten drugi model to myślę że warto .
właśnie ulexa , by cię nie władowali na abonament sieci komórkowej , bo jak to jest model z Wi-Fi + Cellular to na pewno mają umowę z siecią komórkową
ulexxa , zgadza się ale są tego dwa rodzaje z samym łączem Wi-Fi lub Wi-Fi + Cellular czyli jak nie masz zasięgu sieci ogólnodostępnej bezprzewodową to łączy się przez sieć komórkową
Ulexxa jeśli mają model Wi-Fi + Cellular to podejrzewam że musiała byś przepisać umowę na siebie a myślę że u operatora takie cudo też dostaniesz za taką cenę i będzie od razu na ciebie
z wyglądu różnią się tym że z samym Wi-Fi tył ma cały biały a z Wi-Fi i 4g z tyłu u góry ma czarny pasek
ulexa w salonie apple w polsce 64gb 4g kosztuje 3399 zł a model 32gb 4g kosztuje 2999 bez 4g modele 64gb 2899 a 32 gb 2499 zł
wędrowca w komputroniku to już chyba nie kupisz firma raczej upada i robią wyprzedasz
ulexxa wejdź na stronkę i poczytaj
http://store.apple.com/pl/browse/home/shop_ipad/family/ipad/select_ipad#tech-specs
http://store.apple.com/pl/browse/home/shop_ipad/family/ipad/select_ipad#tech-specs
Pasko , też tak podejrzewam tylko czy nie władują jej w abonament sieci komórkowej , bo to jest z kartą 4g
tak jak u nas dawali do internetu netboki za 1 zł a abonament na 3 lata po 90 zeta
myślę że za 800 w sklepie kupisz a jak wybierzesz model z 32gb pamięci to jeszcze zaoszczędzisz
ulexxa , to jest stronka niemieckiego sklepu apple
masz tam ceny , ten model kosztuje 799 euro , żadna łaska za 800
masz tam ceny , ten model kosztuje 799 euro , żadna łaska za 800
Ulexxa , ważne . on jest z kartą sieci komórkowej i może chodzić tylko w tej sieci dla której został zrobiony , każdy jest robiony pod sieć .
jest robiony tylko pod którąś z sieci Vodafone ,o2 lub Telekom . i można używać tylko jedną sieć bo ma simloka założonego
bieter Daten Tarifkosten So startest du den Datendienst
logo Unbegenzt fĂźr 24 Stunden 4,95 ⏠Bei Aktivierung ist âUnbegrenzt pro Monatâ im 1. Monat automatisch kostenlos inklusive.
Weitere Einzelheiten findest du auf der Vodafone Website.
200 MB pro Monat 14,95 âŹ
Unbegrenzt pro Monat1 24,95 âŹ
logo 200 MB pro Monat 10,00 ⏠Deine Micro-SIM erhältst du bereits voll aktiviert, damit du sofort deinen Datentarif nutzen kannst.
Weitere Einzelheiten findest du auf der o2 Website.
1 GB pro Monat 15,00 âŹ
Unbegrenzt pro Monat 25,00 âŹ
logo Unbegrenzt pro Tag2 4,95 ⏠Deine Micro-SIM erhältst du bereits voll aktiviert, damit du sofort deinen Datentarif nutzen kannst.
Weitere Einzelheiten findest du auf der Telekom Website.
Unbegrenzt pro Monat3 24,95 âŹ
logo Unbegenzt fĂźr 24 Stunden 4,95 ⏠Bei Aktivierung ist âUnbegrenzt pro Monatâ im 1. Monat automatisch kostenlos inklusive.
Weitere Einzelheiten findest du auf der Vodafone Website.
200 MB pro Monat 14,95 âŹ
Unbegrenzt pro Monat1 24,95 âŹ
logo 200 MB pro Monat 10,00 ⏠Deine Micro-SIM erhältst du bereits voll aktiviert, damit du sofort deinen Datentarif nutzen kannst.
Weitere Einzelheiten findest du auf der o2 Website.
1 GB pro Monat 15,00 âŹ
Unbegrenzt pro Monat 25,00 âŹ
logo Unbegrenzt pro Tag2 4,95 ⏠Deine Micro-SIM erhältst du bereits voll aktiviert, damit du sofort deinen Datentarif nutzen kannst.
Weitere Einzelheiten findest du auf der Telekom Website.
Unbegrenzt pro Monat3 24,95 âŹ
dostarczający dane Plan kosztuje sposób rozpocząć transmisję danych
Unbegenzt logo na 24 godziny ⏠4.95 Po włączeniu "Unlimited miesięcznie" w pierwszym Miesiąc automatycznie dołączane bezpłatnie.
Dalsze szczegóły można znaleźć na stronie internetowej Vodafone.
200 MB na miesiąc, ⏠14.95
Nieograniczona ⏠24,95 za miesiąc1
200MB logo miesięcznie ⏠10,00 otrzymasz swój Micro-SIM jest już w pełni aktywna, więc można od razu korzystać z transmisji danych.
Dalsze szczegóły można znaleźć na stronie o2.
1 GB na miesiąc, ⏠15,00
Nieograniczona miesięcznie 25,00 âŹ
Nieograniczona logo ⏠4,95 za Day2 twój mikro-SIM dostaniesz w pełni aktywna, więc można od razu korzystać z transmisji danych.
Dalsze szczegóły można znaleźć na stronie internetowej Telecom.
Nieograniczona ⏠24,95 za Month3
Unbegenzt logo na 24 godziny ⏠4.95 Po włączeniu "Unlimited miesięcznie" w pierwszym Miesiąc automatycznie dołączane bezpłatnie.
Dalsze szczegóły można znaleźć na stronie internetowej Vodafone.
200 MB na miesiąc, ⏠14.95
Nieograniczona ⏠24,95 za miesiąc1
200MB logo miesięcznie ⏠10,00 otrzymasz swój Micro-SIM jest już w pełni aktywna, więc można od razu korzystać z transmisji danych.
Dalsze szczegóły można znaleźć na stronie o2.
1 GB na miesiąc, ⏠15,00
Nieograniczona miesięcznie 25,00 âŹ
Nieograniczona logo ⏠4,95 za Day2 twój mikro-SIM dostaniesz w pełni aktywna, więc można od razu korzystać z transmisji danych.
Dalsze szczegóły można znaleźć na stronie internetowej Telecom.
Nieograniczona ⏠24,95 za Month3
za 799 euro masz w sklepie i wybierasz sobie w jakiej sieci ma chodzić a oplaty za korzystanie z sieci napisałem wyżej , no chyba że na samym Wi-Fi będziesz chodziła a wtedy lepiej kupić tańszy z samym Wi-Fi .
ulexxa wpisz w przeglądarke dostawcy internetowi i nazwę swojej mieściny
ulexxa po co ci dodatkowe opłaty , powiedz że masz wydatki i na razie nie możesz sobie pozwolić
dafon , jesteś większym szczęściarzem niż ja
ja nigdy 5 nie miałem
ja nigdy 5 nie miałem
bo on ma też karte telefoniczną na dodatkowe łączenie z internetem
Plan taryfowy na transmisję danych w sieci komórkowej jest sprzedawany oddzielnie. Każde urządzenie dostępne w sprzedaży jest skonfigurowane do współpracy z określonym typem sieci komórkowej. Informacji o zgodności i planach taryfowych na transmisję danych w sieciach komórkowych udzielają operatorzy tych sieci.
ulexxa za tą cene się opłaca , jeśli nie ma wady ale myślę że jest ok. tylko musisz się upewnić pod jaką sieć telefonii jest dostosowany
scolls , może tak jest , ja nie jestem pewien a ulexxa kupuje w niemczech
ulexxa , nie martw się i jak masz kasę to bierz , zawsze to 80 euro w kieszeni