Wpisy użytkownika jackwar
Łącznie 20 592 wpisów w archiwum, pokazane od nr 709 921. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Lila , musisz częściej tu się pojawiać bo czuję jak by słońce wyszło
kathy , widocznie ktoś ma kompleksy i w ten sposób chce zyskać na wartości no i chwali się że jej końcówek nie brakuję . Znam kilku chłopaków co korzystają z takich kwiatków a te myślą że mają powodzenie żałosne , z doświadczenia wiem że później mają problem bo opinia idzie za nimi
M77 , nie będę cofał się do twego wpisu ale to ty twierdzisz że końcówek ci nie brakuje , więc coś nie tak z tobą
udowodnij żeś nie pasztet
udowodnij żeś nie pasztet
robal to pewnie dziś mam farta bo mi wyszedł numer ładny , tylko ta końcówka długa ale same zera
hawka 14 masz rację , niech narzekają puki mogą , wyłączą internet i nawet dobranocki nie będzie rano . Tusk będzie przemawiał że dla naszego dobra wszystko robi , by żyło się lepiej a le innym w unii , my musimy jeszcze parę lat zacisnąć pasa a później będzie lepiej , emerytura po 70 ale tylko starczy na ziemniaki , leki będą ale tylko za dewizy ..........................................
louis , ja tak miałem raz w grudniu i raz w styczniu , były to wygrane 2zł .
jest to fakt że nie odebrałem tej wygranej wcześniej ale myślałem że Pasko może złe liczby zapisał , pani powiedziała że nie ma wygranej a jak powtórnie sprawdziłem liczby i byłem pewny że jest 2 zł w innej kolekturze powiedziano mi że wygrana była odebrana !!!
Robal na bank nie odebrałem , już mi to się zdarzyło dwa razy , fakt że małe wygrane bo 2 złotowe ale to prawda .
Teraz jeśli mi siĘ tak zdarzy będę składał reklamację , podobno w kolekturze może sprawdzić gdzie nastąpiła wypłata i o której godzinie , mogę się jeszcze zapytać czy to prawda .
nie , za każdym razem było w innym ale że to 2 zeta to machnąłem ręką bo pomyślałem że jak daję wygrane z kuponami do wysłania to może jej się podwinął i wypłaciła , ale to raczej nie możliwe było.
deki ,hakuma matata , tak u mnie śpiewał ksiądz z nigerii a był czarny jak smoła
Lili , ten czarny śpiewał trochę inną piosenkę więc może było przez "m"
spook , daj spokój , widzisz że nikt tego nicku nie wymienia to jak mina lepiej nie ruszać bo ci jaja urwie
spook , próbowałem zlikwidować chamstwo ale widać nauka poszła w las
Qn , po co ci ? jeszcze będziesz szedł się puścić ? na pewno będzie 32
Qn, uważaj na p.e.d.a.ł.y by ci się nie poplątały i za mocno ich nie naciskaj
nie nie byłem na tym filmie ale myślę że jak oglądałeś 1 to 2 jest podobna jeśli chodzi o akcję i humor
siemka ,
jak ACTA wejdzie to Pasko zlikwiduje stronkę bo nie będzie odpowiadał za każdego co tu napisze albo zapoda jakiś link .
Brawo Donald i jego ekipa szkoda że wybory daleko ...
jak ACTA wejdzie to Pasko zlikwiduje stronkę bo nie będzie odpowiadał za każdego co tu napisze albo zapoda jakiś link .
Brawo Donald i jego ekipa szkoda że wybory daleko ...
tak się nastawiłem w grupie na te 32 i kurdę stoję w miejscu a inni zdobywają punkty , taka krysia zaraz na wiceliderke wskoczy
za to liula jest teraz na końcu ale ona pewnie ma co innego w głowie albo jakaś czarownica rzuciła na nią urok
co słychać ?
czy mi się wydaje ale mam wrażenie że jedna osoba jest pijana albo naćpana
czy mi się wydaje ale mam wrażenie że jedna osoba jest pijana albo naćpana
mam nadzieję że lata szkolne już za tobą skoro wchodzisz w szpony hazardu
Tel Awiw został okrzyknięty nowym rajem dla gejów i lesbijek - informuje TVN 24. Izraelskie miasto, za którym w specjalnym głosowaniu na portalach dla homoseksualistów opowiedziało się aż 43 procent ankietowanych, zdeklasowało dotychczasowych liderów â Nowy Jork, Berlin i San Francisco.
z obrad sejmu :
Ryfiński jak zaznaczył, podstawowy zarzut, jaki ma wobec Arłukowicza polega na tym, że jako minister i lekarz zamiast charakteryzować się szczególną wrażliwością i odpowiedzialnością za pacjentów postępował jak socjopata. Po tych słowach, prowadząca obrady marszałek Sejmu Ewa Kopacz poprosiła Ryfińskiego, aby odwrócił się do niej twarzą po czym powiedziała: Bardzo proszę, żeby używał pan słów, które przystoją posłowi Rzeczypospolitej Polskiej na tej sali.
Pozwolę sobie w takim razie wyjaśnić. Socjopata to osoba, która nie reaguje na sygnały z otoczenia, na sygnały płynące od pacjentów, od lekarzy, od farmaceutów; to jest osoba o ograniczonej wrażliwości - powiedział Ryfiński. Jak dodał, ta przypadłość często dotyka ministrów rządu Donalda Tuska.
Ryfiński jak zaznaczył, podstawowy zarzut, jaki ma wobec Arłukowicza polega na tym, że jako minister i lekarz zamiast charakteryzować się szczególną wrażliwością i odpowiedzialnością za pacjentów postępował jak socjopata. Po tych słowach, prowadząca obrady marszałek Sejmu Ewa Kopacz poprosiła Ryfińskiego, aby odwrócił się do niej twarzą po czym powiedziała: Bardzo proszę, żeby używał pan słów, które przystoją posłowi Rzeczypospolitej Polskiej na tej sali.
Pozwolę sobie w takim razie wyjaśnić. Socjopata to osoba, która nie reaguje na sygnały z otoczenia, na sygnały płynące od pacjentów, od lekarzy, od farmaceutów; to jest osoba o ograniczonej wrażliwości - powiedział Ryfiński. Jak dodał, ta przypadłość często dotyka ministrów rządu Donalda Tuska.
Wiecie dla czego nie możecie wygrać w totka ?
Trzeba używać tylko liczb rzeczywistych
Trzeba używać tylko liczb rzeczywistych
albinlotto , zgadza się z tym dzieciaczkiem ale te 6 to były po milionie z kawałkiem , tata zainwestował w dyskotekę ale po jakimś czasie upadł biznes a pieniążki się rozeszły
dla tego zakładanie że jak liczba wpadła to nie wpadnie a ta że jak najdłużej nie wpadła to teraz wpadnie jest błędem , oczywiście pod warunkiem prawidłowego losowania
jesteś mala ?
współczuję Ci , wiem co przeżywasz .
ja dla odmiany myślę by samemu się zwolnić , już mi tak utrudniają pracę że mam dosyć .POpaprańce jedne , sami nic nie umieją a potrafią ludzi tylko gnoić . Już połowę załogi wymienili , teraz przyszła kolej na mnie
współczuję Ci , wiem co przeżywasz .
ja dla odmiany myślę by samemu się zwolnić , już mi tak utrudniają pracę że mam dosyć .POpaprańce jedne , sami nic nie umieją a potrafią ludzi tylko gnoić . Już połowę załogi wymienili , teraz przyszła kolej na mnie
andruśka dawaj do Wawy , muzeum powstania , centrum Kopernika to dnia nie starczy , no i muzeum Chopina
Robal , Wola to wola i za pare latek metro będę miał 150 metrów obok
Lila . Rozumiem że zrobiłaś poprawkę w grB. ale czemu Pawciowi zaliczyła pewniaka ?
Lila , spoko mi to bez różnicy , po prostu buźki mi się nie zgadzały
Robal , to było 15 liczb a tu można wykazać tylko 12 rozpisałem to na 10 zakładów a korzystałem z programu multipasko
wysłane ale jako nie 5/5 ja idę na bonus zaraz biorę się za sprawdzanie bo miałem obiadek