Wpisy użytkownika jackwar
Łącznie 20 592 wpisów w archiwum, pokazane od nr 511 782. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
jaka jest różnica między wdową a mężatką ?
Wdowa wie gdzie jest jej mąż
Wdowa wie gdzie jest jej mąż

robal , ja tu jestem mało kumaty , staram się coś wykombinować z numerkami ale gram też stałe zestawy
czasami też ją używam
ale z moich doświadczeń osoby urodzone w tym dniu są nieszczęśliwe 
ale z moich doświadczeń osoby urodzone w tym dniu są nieszczęśliwe 
Trzeba wszystkiego spróbować , a nóż , widelec a kto ma grzeszne myśli to samobiczowanie , nie pomylić z czymś innym

nóż widelec to tak a co do kasy to są inni biedniejsi .
mówiłem wczoraj Magdzie że jest już kolejka
mówiłem wczoraj Magdzie że jest już kolejka

jak ja nie lubię egzaminów , dziś właśnie miałem rano .
tak mam co 5 lat .
tak mam co 5 lat .
egzamin to stres , stres to nerwy ,
nerwy to alkohol , alkohol to nie ma z kim , zresztą zguba ludzkości
nerwy to alkohol , alkohol to nie ma z kim , zresztą zguba ludzkości

nie ma czego gratulować 10 zeta w plecy , wieczorkiem trzeba odbić
brlla ja mam w promieniu 5 minut 8 kolektur , niektóre czynne do 21 a jedna do 22 

madzia - to lepszy jest ruch
lub masaż
olejki i inne maści wcierane i wklepywane
lub masaż
olejki i inne maści wcierane i wklepywaneDobrze że nie masz dodatkowo zakwasów w rękach .
W niedziele był maraton warszawski , jak byś przyjechała to zobaczyła byś jak warszawe zaorali
W niedziele był maraton warszawski , jak byś przyjechała to zobaczyła byś jak warszawe zaorali

ja byłem 2 lata temu w górach , fajnie było , całe dnie chodziliśmy . W drodze powrotnej zahaczyliśmy o Kraków i tam na wawelu jest czakram , podładował nas energią . W pracy to tak nas aż energia rozpierała . Myślę że tak też będzie z Tobą , wysiłek plus powietrze swoje robi , zobaczysz .
Tak myślałem , zakwasy a gdzie tam kolektury szukać
ten wyjazd to za wygraną ? 
ten wyjazd to za wygraną ? 
madzia , losowania są 3 razy w tygodniu ale trzeba grać , ty masz nosa do cyferek , wiem wiem , to analiza i trzeba czasu poświęcić i trochę szczęścia , Ty to masz , tego jestem pewien .
lece się puścić bo w wawie burza nadciąga , żeby mnie piorun nie trafił 

siemka wszystkim
w Wawie przeszła burza , jest świeże powietrze i
mogę wyjść się puścić
Więc nie macie szans
moje typy dziś wygrywają
w Wawie przeszła burza , jest świeże powietrze i
mogę wyjść się puścić
Więc nie macie szans moje typy dziś wygrywają

Madzia - mycie rozumiem ale kremy ? ja nie używam . Moja skóra jest w sam raz bez kremów . 

lili i tu się mylisz
myślę że jestem w tym samym wieku , może ciut starszy . Kremów nie używam , choć nawet w pracy dostaję ponieważ mam styczność z prądem i nie chcę zmiejszać o***ści naskórka .
myślę że jestem w tym samym wieku , może ciut starszy . Kremów nie używam , choć nawet w pracy dostaję ponieważ mam styczność z prądem i nie chcę zmiejszać o***ści naskórka .no tak , admin jako informatyk powinien przewidzieć że jest słowpo opo rność
Ciekawe jak by zebrał wszystkich tu piszących to dopiero był by Madagaskar 

Qń , takie jest nasze społeczeństwo , jak myślisz że jak przyjdzie przelew na konto z TPSa to nie będzie szumu w banku ?
W niemczech to był by skandal a w polsce zawsze było jedna pani drugiej pani w tajemnicy i całe miasto wie
W niemczech to był by skandal a w polsce zawsze było jedna pani drugiej pani w tajemnicy i całe miasto wie
Zawsze TPSa tak proponuje i zakłada kilka kont
tylko z 50 to trzeba by kilkanaście banków
tylko z 50 to trzeba by kilkanaście banków

lili były oznaki Darka
wiem wiem , domyślam się że nie ten portal . 
wiem wiem , domyślam się że nie ten portal . 
w pewnym senie tak
to zależy od Ciebie czy będzie puste czy nie .
to zależy od Ciebie czy będzie puste czy nie .moja przyszła nie doszła jak usłyszała że dziś jest mecz to powiedziała : jak Klemens z ,,Przepisu na życie "
Kto to jest ten Klemens ?
Kto to jest ten Klemens ?
Wina Tuska