Wpisy użytkownika jackwar
Łącznie 20 592 wpisów w archiwum, pokazane od nr 507 905. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
profesor , może to wina kompa ? klocek może się przegrzewa i rwie ?
jandzia ale nie palisz ? ja palę i zawsze mam problem jak się zaczyna jesień i na wiosnę 

tak niektórzy mają ,sam znam jedną osobę w mojej pracy , choć ostatnio jak urodziła dziecko to już jakoś tych objawów nie widać 

czak - jest to możliwe , totek jako spółka skarbu państwa zasila budżet
co prawda mało to legalne ale możliwe 
co prawda mało to legalne ale możliwe 
czak - gościu zna się na polityce i nie tylko .
Wiem że to możliwe
Wiem że to możliwe

z tym zniknięciem to chyba bajki , było ostatnio co dziadek wygrał a kupon trzymał w chlewiku i dresy się zwiedziały . Rodzina dziadka wywiozła i nikt nie wie gdzie 

look - przecież w toto nie ma przedstawicieli SLD tam tylko ludzie z PO . Przedstawiciele ministerstwa skarbu . PO ptakach .
look - to by Sobiesiak córce posadki nie załatwiał u Drzewieckiego tylko u Milera , zawsze jest tak że po wyborach obstawia się swoimi . PO też tak zrobiło 

Tak było emitowane i dlatego było losowane jako pierwsze , pewnie będzie tak też we wtorek .
mikiapole_17 - dla nas to bez różnicy , nie trzeba pisać a tu wyniki mamy prawie natychmiast . Oczywiście dzięki adminowi , dzięki Janusz.
majwoj23 - ciekawe teorie snujesz , jeśli to możliwe że kręcą to jakiś matematyk by ich rozpracował i był milionerem , mogą kręcić przy malowaniu kulek i ich malowaniu , są różne ciężary kulek i kiedyś mówili że domalowują małą cyferkę kulki by dorównać wagę
są różne zestawy kulek i co kilka losowań są wymieniane , zauważcie że wtedy nie ma powtórek
majwaj - można dużo brać pod uwagę , niestety losowania są 3 razy w tygodniu i ciężko jakąś prawidłowość wyłapaćź . lepiej jest w mm tu 2 razy dziennie i Latwiej , ale też ludzie nie trafiają
Po prostu masz tu dziewczyno rwanie że aż od pisania ręce opadają
oczywiście żart 
oczywiście żart 
lila , pewnie zapomniał hasła lub nicku , niech sprawdzi czy może typować
profesor , jestem otwarty na propozycje , szkoda że nie na sobotę bo 6i 7 były moje pewniaki a w realu miałem 3
profesor - ciężko będzie zebrać 100 . Teraz jest 100 śledzących a żadna nie przejawia chęci
lila jak źle wpisała hasło to po zamknięciu okna ma komunikat , niech się przyjrzy . może skorzystać z opcji odzyskaj swoje hasło
Po prostu przy restarcie ładują się od nowa sterowniki , ty byłeś przy kompie i najlepiej widziałeś co jest grane , opis lili był niedokładny i ciężko było się domyśleć
lili , ty najlepiej wiesz . znając przysłowie to niestety nie mają szans . za dużo cyferek trafiają 

chodzi mi o przysłowie kto ma szczęście w miłości ten nie ma w kartach 

tak , mam trochę czasu . we wtorek muszę zdać egzamin na uprawnienia i wygrać w lotto 

dziś się wybrałem na pocztę zrobić opłatę i przy okazji się puściłem . od piątku leżałem bo mnie zmogła grypa i jeszcze kaszlę .
żona wysłała męża na wieś by kupił kurze jajka , przywozi do domu a ona co żeś przyniósł ? to przecież są kacze !! ten z powrotem na tą wioche i do gospodyni z pretensją że kacze jaja mu sprzedała , ona zdziwiona i mówi że ma tylko kury ale woła koguta by ten rozstrzygnął spór . kogut patrzy i mówi : to są kurze jaja ale kaczor to ma przechlapane
przychodzi mąż do domu i pyta się żony co by zrobiła jak by wygrał w totka . żona na to jak byś mi dał połowę to pakuje walizki i się wyprowadzam . mą na to to masz tu osiem zeta i pakuj się 

będzie kilka , pamiętacie ten przekręt ?
W losowaniu z 30 marca 1994 stwierdzono aż 80 wygranych I stopnia. Wylosowane liczby to: 11, 16, 23, 30, 35, 41. Cyfry te na kuponie tworzą kopertę ale to były inne kupony
W losowaniu z 30 marca 1994 stwierdzono aż 80 wygranych I stopnia. Wylosowane liczby to: 11, 16, 23, 30, 35, 41. Cyfry te na kuponie tworzą kopertę ale to były inne kupony
dechaa - mnożysz przez stawkę możesz jeszcze wysłać 10 takich kuponów to będzie razy 100 

dlatego mówią że możesz wygrać w mm ile chcesz
nawet 150 milionów i więcej 
nawet 150 milionów i więcej 
W losowaniu Dużego Lotka z 29 sierpnia 2007 roku szóstkę trafiło aż 9 osób mimo wylosowanego układu liczb: 39, 41, 43, 45, 47, 48. Ryszard Rembiszewski prowadzący Studio Lotto powiedział jeszcze przed losowaniem, że to losowanie zapamiętamy na długo. Losowanie to od razu wzbudziło wiele podejrzeń wśród dużej liczby grających. Było to ostatnie środowe losowanie Dużego Lotka.
Madzia , niestety nie jesteś pierwsza ale możesz być obecnie ostatnia
obiecałem już kupić jednemu koledze z pracy mieszkanie a drugiemu spłacić kredyt że o rodzinie nie wspomnę . Możesz być na liście pod warunkiem rzeczowego uzasadnienia potrzeby 
obiecałem już kupić jednemu koledze z pracy mieszkanie a drugiemu spłacić kredyt że o rodzinie nie wspomnę . Możesz być na liście pod warunkiem rzeczowego uzasadnienia potrzeby 
Madzia , ty decydujesz jak
Tylko muszę wygrać 
Jednak myślę że Ty masz większe szanse , ja nie mam cierpliwości do analiz
Wolę się bawić w Jackowskiego 
Tylko muszę wygrać 
Jednak myślę że Ty masz większe szanse , ja nie mam cierpliwości do analiz
Wolę się bawić w Jackowskiego 
jesteś w błędzie ten kto nie daje sobie szansy to nie wie że może się ziścić .
Madzia a może w twoim przypadku miłość do mini wyssałaś z mlekiem matki
Na śląsku zawsze większą popularnością cieszył się expres lotek i karolinka 
Na śląsku zawsze większą popularnością cieszył się expres lotek i karolinka 
ulexxa - nie lepiej tam gniazdo założyć ? Tam przynajmniej łapówek się nie daje 

jestem już i się wpieniam , zamieniam telewizor na kompa bo mnie lis z politykami już dobija a pani kluska roskrostka to bez oceny . Niech Moc będzie z Nami .