Wpisy użytkownika iwka
Łącznie 1 099 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 646 746. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
emerytka 46 a masz ty wykształcenie by takie opinie wydawać bo jak nie - to karalne jest
więc stara kobieto licz się ze słowami - przyjmuję,że nie ma kto w du pę całować i stąd frustracja
emerytka 46 na przyjemność trzeba zasłużyć w moich oczach jesteś na nie
jak sie ma problem oddzielenia fikcji / własnych wyobrażeń o bonusie np. / od faktów ale spokojnie tu dużo takich
prawda Monet,Pięknaja ? ))
moze jeszcze jakieś testy
prawda Monet,Pięknaja ? ))
moze jeszcze jakieś testy
zabawnie będzie - na podstawie pytań zadawanych tez można się dużo dowiedzieć -> dlaczego ktos pyta akurat o to,a nie o tamto
emerytka 46 problem z emocjami nie oznacza idiotyzmu -> tak tylko idiota może pomyśleć nie znający się zupełnie na psychologi / a zabierający głos /
emerytka 46 problem z emocjami nie oznacza idiotyzmu -> tak tylko idiota może pomyśleć nie znający się zupełnie na psychologi / a zabierający głos /
ulexxa
zostaw Emeriti..w spokoju..to bardzo mila i sympatyczna Osobka..
jak widać nie dla mnie a z jakiej racji ma mnie jakaś staroć kazać sie po du pie całować - jak brak kultury to niech sie douczy jak problem natury seksualnej to lekarz
zostaw Emeriti..w spokoju..to bardzo mila i sympatyczna Osobka..
jak widać nie dla mnie a z jakiej racji ma mnie jakaś staroć kazać sie po du pie całować - jak brak kultury to niech sie douczy jak problem natury seksualnej to lekarz
nie będę grzeczna dla tych co dokuczają
Monet taka właśnie moja natura - oddaję co dostałam ))
Monet taka właśnie moja natura - oddaję co dostałam ))
tak,rozumiem znaczenie słowa "Starość nie radość" na przykładzie emerytki dobitnie
jocia ale ja to nie Ty - ludzie różnie reagują -> zgodzisz się prawda?
jocia nie dałaś mi powodu
jestem jaka jestem )) taką mnie świat i ..... ludzie ukształtowali ))
jak ktoś ma problem ze zrozumieniem tego to ...... jego problem nie mój )
jestem jaka jestem )) taką mnie świat i ..... ludzie ukształtowali ))
jak ktoś ma problem ze zrozumieniem tego to ...... jego problem nie mój )
emerytka 46 tak zazdrośnico nie narzekam na brak okazji a to może świadczyć o tym że jestem )) bez fałszywej skromności ))
jocia a może coś o emerytce inaczej pomyślę,że coś się przykleiło ((
Gała i zazdrosna bo śmiałam o sobie powiedzieć "ładna" zgoniła pewnie na mój narcyzm? przykro mi emerytko błędne myślenie i próba dokuczenia - ja to wiem na podstawie tego,że nie brakuje mi okazji w realnym świecie ) ale tak to jest jak się patrzy przez własny zakompleksiony pryzmat he he
według własnej oceny w lusterku widzę kobietę zmęczoną ludźmi i doświadczeniami od nich , według wlasnej oceny nic specjalnego - no ale skoro zawsze ktoś się klei
i odbij odemnie szukaj kogos innego co w doopę bedzie całował he he
emerytka 46 jak napiszę "bujaj" sie odemnie to zrozumiesz? Czy inteligencja jest aby to zrozumiec? czy pantofelek?
i przyklejanie się do bonusa a właściwie tylko próby he he nieudane
1 646 861. emerytka 46 2013-08-02 (09:51) Chorzów
Ja pod..kur.a Ty już wkur.....i nie tylko mnie.
Koniec tematu.
Mam nadzieję potrzebująca całusów w zad )
Ja pod..kur.a Ty już wkur.....i nie tylko mnie.
Koniec tematu.
Mam nadzieję potrzebująca całusów w zad )
jeszcze czy starczy?
aa pieknaja i nie uprawiam seksu na skype dopytywałaś
aa pieknaja i nie uprawiam seksu na skype dopytywałaś
pięknaja miło ? pisałam nie wojuj bo nie masz z czym - popisz sobie maile z Robalem na temat moich tutejszych nicków
ciekawa jestem co wiekszą furorę zrobi
pieknaja pytałaś czy uprawiam seks na skype - a Ty? no bo chyba po cos pytałaś interesuje cię moje zycie seksualne w Twoim coś brak ?
pieknaja pytałaś czy uprawiam seks na skype - a Ty? no bo chyba po cos pytałaś interesuje cię moje zycie seksualne w Twoim coś brak ?
sama żes na siebie bat ukręciła - pominę aspekt prawny,przemoc
chcesz jeszcze czy juz?
chcesz jeszcze czy juz?
witam :)) wszystkich
rafalski38 jak lubisz xxx na zywo to jedna tu chętna
rafalski38 jak lubisz xxx na zywo to jedna tu chętna
pięknaja jesteś tak dennym psychologiem,że z mojej pisaniny / z której ma powstać książka? / nie potrafiłaś wywnioskować iz moje zachowania seksualne są uwarunkowane emocjami względem partnera - drążyłaś na podstawie własnych potrzeb i wyobrażeń
to jest nawet prawnie zabronione,ktoś ma parcie nie licząc się nawet z konsekwencjami prawnymi - chory?
i nie boi się,że trafi na czuba który nie będzie się bawił w akty prawne
wy tu o gotowaniu ))
a ja mam pytanie lubi ktoś książki biograficzne
a ja mam pytanie lubi ktoś książki biograficzne
znasz przyczynę dlaczego właśnie tak?
dam Ci przykład - podejrzenie czyjeś o interesowność - to wzbudza poczucie krzywdy - nienormalne?
Nie wszyscy sa twardzi są i wrażliwi jak i nadwrażliwi
dam Ci przykład - podejrzenie czyjeś o interesowność - to wzbudza poczucie krzywdy - nienormalne?
Nie wszyscy sa twardzi są i wrażliwi jak i nadwrażliwi
a ci co sa tak ukształtowani "ciągłe poczucie krzywdy?" uzewnętrznianie to pretensje do świata i ludzi - nic bez przyczyny sie nie dzieje
leczenie jednostki to tylko leczenie objawowe - trzeba pracować odgórnie nad całym światem aby takich nie było
nie patrzę przez pryzmat swoich sympati np. do emerytki tylko obiektywnie co jest - dzieci moja jak niegrzeczne to też wytykam że źle robią mimo swojej miłości do nich
same negatywy - czasami trzeba i pozytywy - na zasadzie kary i nagrody inaczej skutek odwrotny od zamierzonego - weźmiesz na siebie?
jocia ja czytam i wnioskuję )) widzę więcej jak inni / o ja nieskromna /
a ja napisałam,że same negatywy w konsekwencji prowadza do innego od zamierzonego skutku )
i to ona kazała mi się całować w doopę - złośliwie więc oddałam - dziwne?