Wpisy użytkownika iwka
Łącznie 1 099 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 647 095. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
rafalski38 znasz m77 - przecież Ciebie tutaj nie było jak ten nick był
rafalski38 a Ty sie przyznasz czy byłes pod innym nickiem jak pisałam pod m77?
rafalski38 jesteś nudny jak polityk
nie lubie jak ktoś korzysta z anonimowości neta i sz.ma.tą jedzie
a potem udaje,że nic się nie stało - ot masz odpowiedź
a teraz ja mam pytanie a właściwie prośbę nie pisz juz więcej do mnie )
nie lubie jak ktoś korzysta z anonimowości neta i sz.ma.tą jedzie
a potem udaje,że nic się nie stało - ot masz odpowiedź
a teraz ja mam pytanie a właściwie prośbę nie pisz juz więcej do mnie )
i nie lubię jak ktoś w c h u j a pogrywa wykorzystując moje jakieś niemiłe doświadczenia bo to boli
np. euro-ssak bo jest na tyle ograniczony iz patrząc ze swojej perspektywy "dz iwka" to coś gorszego - nie doczytał? że nie z wyboru - dotknął coś czego nie powinien był a i przy okazji mieli inni pożywkę ((
ulexxa magiczne słowo zakończy etap przeszłości i będę mogła spokojnie patrzeć w przyszłość - realizować sie na każdym poziomie
dla mnie to ważne ruszać coś TAKIEGO / sobie winna,że powiedziałam,a odpowiedzialność?/ ja też czasem odpowiadam,przepraszam za nieswoje winy )
ileż tutaj szma.t k u r e w poleciało ? za to,że ktoś chciał zarobić $ i mnie sprzedał jak rzecz?
Tobie nie czuję sie zobowiązana bo sama zaczęłaś - pisałam spadaj
a on pier dolll ną euro ssak na podstawie swoich wyobrażeń że piłam do niego o alkoholizmie
a on pier dolll ną euro ssak na podstawie swoich wyobrażeń że piłam do niego o alkoholizmie
gdyby nie zrobił tego pod publikę tylko np. na priv olałabym )a tak np. profesorek80 ->? sz ma ta itp
bo komuś się coś wydało - mogę bana wyłapać - wisi mi to
Robal_36 x 10..................
Robal_36 x 10..................
i faktycznie głupio postąpiłam - wyobraziłam sobie,że gdybym to ja była na miejscu np. lili
pięknaja o jakich tabletkach pisałaś? i dlaczego tak brzydko do mnie o mojej żonie
a potem groziłaś ujawnieniem, ja sobie nie życzę abyś cokolwiek ujawniała o mojej zonie ))
pojmiesz?
pojmiesz?
mnie to nieszczególnie interesowało a Ciebie w szczegółach - i ja Ci napiszę odbij od nas ok?
ulexxa ja też wielu rzeczy nie wiem i jedynie próbuję się dowiedzieć
pięknaja dlaczego interesowało Cię jak robiłam z Pawełkiem i czy chodzę na skype?
ja też lubię grzebać ))
pięknaja dlaczego interesowało Cię jak robiłam z Pawełkiem i czy chodzę na skype?
ja też lubię grzebać ))
wydało mi się dziwne pytania,a nie miałam okazji zapytać - teraz pytam )
tym bardziej,że wiedziałaś jaki jest mój stosunek do facetów i seksu - dalej drążyłaś dlaczego?
wcześniej się nad tym nie zastanawiałam - ale teraz tak i chcę znać odpowiedź mam prawo pytać )
rafalski38 pisanie o seksie na skype to syf raczej zachęcające jest
co ta pięknaja tu narobiła osobiste porachunki na stronce a potem że odzew - pierw się myśli )
Żelka ostatnio niezbyt ładnie się zachowałaś w stosunku do mnie - nie pisz więcej i nie wnikaj ) zajmij sie sobą )
ja jestem ciekawa tylko po co piekneja były szczegóły skoro znała mój stosunek do seksu i facetów? Sama zaczęla tutaj prywatą i jakimiś groźbami
moją największą intymnością jest mój wewnętrzny świat - tak,że nie krępuj sie pytaj
Lila o czym
Lila o czym
Lila ale mnie interesują jej motywy a że zaczęła tu na stronce - wynurza się co jakiś czas i podsry.wa
niech tu pisze - Pasko jest dobry i zrozumie jak wyjaśni swoje motywy )
Lila napiszę raz jeszcze - po co były jej szczegóły JAK TO ROBIŁAM Z PAWŁEM tu zaczęła więc i niech skończy
ja nic nikomu nie wmawiam ja tylko pytam lila - wnioski zostawiam z reguły dla siebie )
« Poprzednie 100Kolejne »