Wpisy użytkownika iwka
Łącznie 1 099 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 645 505. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ksiądz to świnia kiedyś się wyspowiadałam,a potem nie dośc ze na ambonie to i palcem wytknął
Leon_Wymiot mylisz się co do Franka - tu nie inteligencja.Może oddaje to co dostał od ludzi i świata? ech ci dzisiejszy psycholodzy
Leon_Wymiot zacznij zmieniać świat i takich Franusiów mniej będzie - czy to jego wina,że jest jaki jest?
jocia tutaj jednemu też się wydawało,że widzi - a to tylko mu sie przewidziało ))
by przyznać,że głupiec i widzisz co chcesz widzieć - naśmiewając się przy tym z innych.
śmieją się z Franusia,a sam tutejszy "autorytet" przytępiony ale czad
pampers oj nieważne kto/co jest ważne co widać )) cyt. tutejszego "autorytetu"
możesz bez plan wyższy ty będziesz zadowolony,ktoś uświadomi sobie swoje ja,a ja będę miała spokój
jocia ja sie najbardziej z podjazdów
wczoraj 4/5 z własnych cyferek
wczoraj 4/5 z własnych cyferek
ja mam misję ) i czekam na magiczne słowo
oj psychologów nie lubię - tym bardziej,że łatwo przewidzieć po co zadają takie a nie inne pytania )) zawsze byłam inna i badali
oj psychologów nie lubię - tym bardziej,że łatwo przewidzieć po co zadają takie a nie inne pytania )) zawsze byłam inna i badali
dobrze,że psychiatra się nie zainteresował,bo wtedy miałabym poważnego stresa
hipopotan spokojnie ja szukam zdrapki ) i też trafiam na pustaki ( a chciałabym ... ))
te śliweczki z mlekiem to coś na wyobraźnię
poniekąd to dobre jak się coś do doopy przyklei
poniekąd to dobre jak się coś do doopy przyklei
mirnam61islandorka30,5 witaj
no ale w typowaniach to trzeba mieć też odrobinę fantazji,by ustrzelić myślę sobie - poniektórym jej nie brakuje co do wyobrażeń swoich o bonusie ha ha ha
no chyba,że sie ma ewidentnego pecha co do numerków
no ale w typowaniach to trzeba mieć też odrobinę fantazji,by ustrzelić myślę sobie - poniektórym jej nie brakuje co do wyobrażeń swoich o bonusie ha ha ha
no chyba,że sie ma ewidentnego pecha co do numerków
islandorka30,5 podziel się swoim szczęściem z innymi co do numerków
Robal_36 bonus sie wyślizgnął o karwa jak ktoś ma pecha to w ci ... na gwóźdź trafi
emerytka 46 pilnuj siebie i nie marudź no chyba że to juz starość to wybaczam