Wpisy użytkownika iwka
Łącznie 1 099 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 644 900. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
emerytka 46 też Cie bonus kręci oo to z Robalem macie wspólny temat/cel
Ania70 mnie on nie interesuje .... ale interesuje zacięcie poniektórych na niego
Ania70 tym-bardziej mnie interesuje zacięcie emerytki i robala - marzyciele
tak napisał i niech tak zostanie,a dz..iwka zawsze ma przynajmniej na podstawowe opłaty
Lila to nie chodzi o to - tylko o jego postrzeganie mnie ))mi to nie przeszkadza mogę nawet i dz..iwka ))
Ania70 praca jak praca - gorzej jak musisz coś robić wbrew swojej woli,bo ktoś ma na tym
krzysztof c mało płatny zawód i niebezpieczny - by robić nie trzeba mieć wykształcenia
ja nie myślę
ja nie myślę
krzysztof c dostosowanie do realiów i ewentualnie działania aby odgórnie naciskać na zmianę obecnej polskiej rzeczywistości ))
dlaczego ma mi ktoś dyktować warunki ? Wolna jestem i nie uśmiecha mi sie doginać za 8 zł/mies do 67 roku życia
krzysztof c tak jak Polską będą rządzić mądrzy ludzie przekładający interes wszystkich nad swój własny - obecnie to ......
trzeba tylko uświadamiać innych,że nie muszą słuchać i wykonywać głupich widzi mi się garstki ....
Lila tak ale zeby coś takiego zrobić trzeba tez oddolnie uświadamiać - rozumiem,że okazja czyni złodzieja ale dlaczego i tym maluczkim nie dadzą pożyć
jakie trzeba mieć aby widzieć władzę by móc zrobić i nie robić ? Czy może to faktycznie głupota i debilizm do entej potęgi?
mi tam nie jest przyjemnie patrzeć na ludzi jak przybici sytuacją w kraju,walką o każdy grosz itp. - dołujące dla mnie
mamy lasy ziemię w centralnej Polsce on wykształcenie rolnicze ale zbyt wysokie ryzyko by się brać za to - te dopłaty unijne nakazy,zakazy jak niewolnicy
ogródki fajne - kolory no i świadomość,że coś rośnie / żyje / dzięki swojej pracy )) i zdrowe
rafalski38 nie świruj - czytając tutaj poniektórych nie tylko jemu odpintala
u niego poziom agresji duży - ale czytając/wglądając w inne umysły tutejsze to też zdrowo hmmm - po nim przynajmniej wiadomo czego się spodziewać )
czasami tak dziwne można spotkać,ze moja "dziwaczność" to mały pikuś
rafalski38 może poniektórzy dotknęli spraw których nie powinni byli? Wiedza to nie tylko przywilej ale i odpowiedzialność ))
prawda pieknaja,Monet?
prawda pieknaja,Monet?
rafalski38 mnie wali co kto pomyśli zarówno tutaj jak i w realu ) zwłaszcza o mojej emocjonalności
rafalski38 to Twoja zona,dzieci mają farta bo zakładam,że też potrafią nieźle podku ...
a już najgorsze jak ktoś nie-doczyta i kąsa ruszając coś co powinno zostać w spokoju ))
myślenie nie boli nad skutkami przyczynami ) no i ta odpowiedzialność ))
ee tam bicie w mordę - ludzie są od tego po co samemu?
Kiedyś ktoś mi zrobił coś paskudnego - usiłowałam dociec dlaczego - hamował się i nie chciał mi odpowiedzieć jak pytałam - kwestia kasy
Kiedyś ktoś mi zrobił coś paskudnego - usiłowałam dociec dlaczego - hamował się i nie chciał mi odpowiedzieć jak pytałam - kwestia kasy
trisetum niepotrzebnie ja zawsze tylko pytam "dlaczego" i zawsze staram się grzecznie to robić - gorzej jak ktoś ma opory ))
Lila ja też nie w taki to w inny sposób i nigdy nie zakładam złej woli u innych,ale jak sie okaże,że ktoś w c h u j a leci to wtedy a to wyzwala
Lila ja też nie w taki to w inny sposób i nigdy nie zakładam złej woli u innych,ale jak sie okaże,że ktoś w c h u j a leci to wtedy a to wyzwala
Lila ja też - zwłaszcza jak ruszy MOJĄ PRYWATNOŚĆ - intymniejsze jak seks -> mój świat wewnętrzny
i udaje,że nic się nie stało - dla kogoś może nie - dla drugiego i bąki puszcza
wiem na co ja czekam i tak się zastanawiam czy słowo przepraszam jest do przełknięcia,a może mniej kumaty jak franek
Leon_Wymiot i jeszcze coś - osoba którą się "bada" najlepiej żeby o tym nie wiedziała - bo jak kumata to wie dlaczego zadawane pytania takie a nie inne - zresztą psychiatria czy psychologia to o kant doopy rozbić - trzeba patrzeć i w serce