Wpisy użytkownika iwka
Łącznie 1 099 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 644 170. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
***player*** rozwiązania są z reguły dwa - petycja do Pasko i ban lub
jocia nie zakładam z góry co kto ma na myśli - nie podejrzewam - po co? Czytam ze słów
jak i chciwość czy zazdrość jako składniki motywujące do działania
tak lila
tak lila
też nie znam chciwości ani zazdrości - wystarczająco doświadczyłam/doświadczam od innych
witam )
trafnych zwłaszcza tym którzy marzy się skumulowany bonus ))
trafnych zwłaszcza tym którzy marzy się skumulowany bonus ))
andromeda tak, pamięć o przodkach ważna - dzięki nim wolność ale i być może nasze własne istnienie
przykre to prawda - zganiam na nieświadomość innych -> skutków przeszłości kładącej się na teraźniejszość.A teraźniejszość jest taka,że istniejemy.
1 644 695
Po co go wywołujesz skoro "niesforny" coś chcesz od niego?
Po co go wywołujesz skoro "niesforny" coś chcesz od niego?
wonder29 słuszna strategia - przesłać obraz co można zrobić gdy ktoś w c h u ja leci
niech ma świadomość,że robienie złych rzeczy niesie ze sobą konsekwencje ))
kondi to normalne-nienormalne,że jest "niesforny-nielubiany" a wywoływany - pytam o cel ))
kondi widzisz,na tej planecie znajdują się jeszcze tacy co dociekają celu i przyczyn i na to nic nie poradzisz i nie pomoże.Mnie ktoś tam docieka/ł i co? By pierw w k u r w a teraz ->
oj myślę,że większość tutaj wie jak wyglądam ) i co myślą o moim wyglądzie zewnętrznym - no ale oki
krzysztof c postrasz go pierw )
ona już ma kogoś 1,5 roku ))
poznali się na necie ))
ona już ma kogoś 1,5 roku ))
poznali się na necie ))
oj sny bywają realistyczna -> ja pamiętam poniektóre nawet z dzieciństwa
z interpretacją trzeba spokojnie - kiedyś komuś coś się wydało / że "piję" do jakiejś tam jego prywatnej sprawy / i głupot narobił,a najśmieszniejsze,że mnie o nadinterpretacją oskarżał ((
i złośliwość gdy chciałam podarowanego "badyla" na honorowym miejscu postawić -> ludzie dziwni są czasem
Robal_36 petycja do najwyższego o tego bonusa jak tak Cię interesuje
Robal_36 jeżeli mogę coś zasugerować to może 7/7 lub 3/3 - nie będzie tak drażnił nierozbity bonus ha ha ha
może zmiana punku zainteresowania pomoże - a jak nie to polecam specjalistę ))
Dzieci są fajne - moja najstarsza własnie chce mnie wyrzucić z domu / bym poczytała / a ona mogła posprzątać.A jak mnie sklasyfikowała "Ty nie lubisz ludzi" izolujesz sie hi hi - mądra ta moja córka ))
Lila zbyt banalne rozmawiać o pogodzie ponadto ciągle ktoś napier ..dala o swoich problemach - zero pozytywnej energii w ludziach,a to dołujące wolę czytać,muzyka czy na necie wiele ciekawych info.
a jeszcze jak komuś coś doradzisz - nierzadko przy tym uwypuklając głupotę - to focha szczeli
czasami się zastanawiam kto ma gorzej prze..sra.ne ofiara zazdrości czy zazdrośnik bo zazdrość to choroba zżerająca wszystkie dobre emocje (
fiolka
fiolka