Wpisy użytkownika iwka
Łącznie 1 099 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 640 167. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Ciekawym zagadnieniem jocia jest też tworzenie obrazów w czyimś umyśle - czytałam,doświadczyłam ) dziś jednak nie będę tematu odciągać ))
poczytam ile to Żelka wyciąga km/h ))
poczytam ile to Żelka wyciąga km/h ))
tworzenie rzeczywistości -> obraz wybranej jednostki hi hi na podstawie czasu przeszłego - dobrze że ja mam dystans ))
a teraz na poważnie Żelka - wracaliśmy skądś tam może z 50 km/h na godz.i na zakręcie byśmy weszli na czołówkę tamten ze 100 km/h co by było gdyby?
Dzień dobry )
Robal36 a co Ty tak ciągle z tym bonusem ?
Marzy Ci się szarpnięcie jego
Robal36 a co Ty tak ciągle z tym bonusem ?
Marzy Ci się szarpnięcie jego
u mnie w kolekturze pytałam o największe wygrane w zdrapkach i nigdy nie przekroczyły one 1000 zł
o tyle dziwne,ze kolektura ta hula już z 10 lat i przewija się masę klienteli.
tylko chyba jeszcze niezdecydowany która z tamtejszych gier mu najbardziej leży
Liczę na Ciebie Monet i ulexxa bo wy zdaje sie oblatani )
WN wcale bym się nie zmartwiła ))
WN wcale bym się nie zmartwiła ))
oj w Niemczech to w ogóle inaczej jak u nas - większa swoboda co nawet i mojemu się udzieliło. zrobiłam gdy opowiadając o jakimś gostku co mu na nerwy działał za puentował chcesz do buzi
ulexxa sorry jak ktoś z góry będzie mnie pomawiał np. o jakieś gierki - będę sie bronić obojętnie kto by to nie był.Ja żaden męczennik
ja panele wszędzie jednolite,prostota w kolorach i umeblowaniu.Beż i brąz - ciepłe kolory
chociaż teraz i łóżko - mąż kupił jakie chciałam - wielkie i nie składające się
ulexxa tak,tak miałam na wcześniejszym mieszkaniu antyki i nowoczesność fajne to było.
jocia chciałam jeszcze o coś odnośnie siebie niekoniecznie tutaj ale ok ))
ulexxa
.bo pomyslalby kto..ze babie"odbilo"
ja tam się nie przejmuję najbliżsi znają mnie )
nawet zięć skumał że lecę metaforami,przenośniami gimnastykuję mózg i przy okazji robię to innym.Lubię taką formę
.bo pomyslalby kto..ze babie"odbilo"
ja tam się nie przejmuję najbliżsi znają mnie )
nawet zięć skumał że lecę metaforami,przenośniami gimnastykuję mózg i przy okazji robię to innym.Lubię taką formę
przyszły ale fajny jest i dlatego ma już miano "zięć" poszedł za Werką do szkoły kolejowej-postarałam się o to
wiem ) ale patrzę perspektywicznie i staram się ułożyć by było dobrze na podstawie teraźniejszości
jocia kiedyś coś wspominałaś o IQ - przeciętny zdolność kojarzenia tylko w spawach które tyczą się w jakiś sposób mnie,moich bliskich do tego masa przeczytanych książek itp.itd. czasami kojarzenie odbywa się po za moją świadomością no i emocjonalność
Ania70 łapiesz czasami "płaszczyznę" z osobą,której osoba 3 nie złapie?
Budka Suflera - Bal wszystkich świętych
http://www.youtube.com/watch?v=kE87oI5rdew
http://www.youtube.com/watch?v=kE87oI5rdew
http://www.youtube.com/watch?v=Rli7Lox113g
we wrześniu pierwszy mój zlot ))
aa bonusika życzę temu,co najbardziej potrzebuje i będzie wiedział co z nim zrobić ))
we wrześniu pierwszy mój zlot ))
aa bonusika życzę temu,co najbardziej potrzebuje i będzie wiedział co z nim zrobić ))