Wpisy użytkownika iwka
Łącznie 1 099 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 642 011. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
karwa dzisiaj pan z kantoru max mam na pstryknięcie gdybym tylko chciała
a mi że mam wybór - ból ale jaką taką sprawność lub peracja i niewiadoma
czasami jak dysk się przesunie to w nogi idzie - tak ale co tam na koncerty jeszcze mogę
krzysztof c pierwsza umowa zawsze jest na okres próbny / 3 czy 6 mies. /
nic nie poradzisz na to jak jest - no chyba,że zastanowisz się nad przyczynami obecnej sytuacji w naszym kraju i zaczniesz coś robić.W tym względzie nie musimy się godzić na obecną rzeczywistość.
no to teraz już wiesz,że umowa zawsze być musi.I nie daj się nabrać na "umowy śmieciowe" - to juz lepiej na czarno ))
tylko przy pracy na czarno - nie zapomnij zarejestrować się na pośredniaku w urzędzie pracy aby mieć ubezpieczenie zdrowotne. Idiotyczne decyzje zmuszają do przystosowania i odkładaj/inwestuj to co zarobisz też np. w nieruchomości,złoto jako zabezpieczenie na starość.
krzysztof c jak się znajdzie "zyczliwa dusza" i szef się dowie,że podpintoliłes to może być he he nieciekawie.
krzysztof c a jeżeli nie chcesz aby postępował tak z innymi - odczekaj trochę czasu - lub np. gdybyś zmienił miejsce zamieszkania lub poproś któregoś z kolegów.Napisać donos)) niech i pracodawca ruszy głowa dlaczego u nas jest jak jest.
krzysztof c dlatego też napisałam,że warto zastanowić się nad przyczynami i działać w miarę wolnego czasu aby zmieniać rzeczywistość w Polsce,bo tak wcale być nie musi.Dodatkowy bonus,że zrobisz coś dla innych,a to fajne ))
ja też w końcu
idę do lasu mam nadzieję,ze nie spotkam żadnego ssaka
idę do lasu mam nadzieję,ze nie spotkam żadnego ssaka
trisetum ano i tak bywa - wystawisz się w lesie by se ulżyć i dziabnie by krew wypić - taka jego natura
panoramix nie wiem czy lubię nie próbowałam - pewnie kiedyś spróbuję - taka natura "Niewierny Tomasz"
trisetum och swojego czasu tak pier... drzwiami od auta,że szyba poleciała. Mój zrozumiał nie podku... wczasie jazdy
Lila stopniuj - kpina,złość,agresor -> jak nie zrozumie to ma pecha
są rożni ludzie - jeden oleje a drugi się wkur.... obie wersje trzeba zakładać
trisetum moja sąsiadka nie rozumiała - pal licho ja ale i dzieci,rodziny zaczęła się czepiać.Teraz mam spokój
Lila ona pierwsza uderzyła razem z mężem Weronikę - oddalam,wcześniej rozpatrując czy dam jej fizycznie radę dałam
Tak do innych też używali siły w bloku,a ja nie lubię jak ktoś rządzi
04 - zamknę oczy i poproszę tego co nad nami
czasami się sprawdza jak przed snem "poszę" o to bym rano obudziła się wypoczęta lub żeby np. kręgosłup tak nie napie...
czasami się sprawdza jak przed snem "poszę" o to bym rano obudziła się wypoczęta lub żeby np. kręgosłup tak nie napie...
aaa i tym,którzy mają problem z kręgosłupem - warto powisieć na drążku huśtając się w tył i przód następnie położyć na czymś twardym i docisnąć ramiona z pośladkami do ziemi .Kręgosłup sie rozciąga - następnie nastawia ))
wiem,tykanie choroby i to takiej co zabija czy krzywdy której ja sama sobie nie byłam winna jest podłe
kiedyś ktoś mi zrobił coś okropnego - przebaczyłam i dałam szansę - każdy jest tylko człowiekiem i błądzi.
Pomogłam,aby tej osobie co mi zrobiła coś tam nie rzutowało to na całym życiu.Bywam miłosierna
dobra - muszę przetrawić
idę,bo dzieciaki bez obiadu będą he he biegać
idę,bo dzieciaki bez obiadu będą he he biegać