Wpisy użytkownika iwka
Łącznie 1 099 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 638 971. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
patrząc z perspektywy społeczeństwa / polityki / za głupią decyzję jednego czuba całe społeczeństwo będzie płacić w podatkach - już logopeda,laryngolog,psycholog itp. itd. - jak liczyłam zabieg wyszedłby taniej jak obecnie specjaliści.
a można by było przeznaczyć kasę np. na badania nad nowotworem - dlaczego ludzie są głupi?
dobra,panowie zostawiam Was z rozmyślaniami nad numerkami ,wygranymi mnie czas goni - kiedyś pewnie i ja go będę miała ale teraz?
zwłaszcza 4/4 ) zakładam,że żadnych skanów nie masz - i z góry przepraszam za dociekliwość
w tabeli wygranych widac to jak graja po ilosciach trafnych
są to niepełne dane
są to niepełne dane
a) z jakich liczb najczęściej 4/4
b) z jakich najrzadziej
c)w jakich kolekturach / miastach /
d)ile najmniej 4/4 w losowaniu
e)ile najwięcej
f)anomalie
b) z jakich najrzadziej
c)w jakich kolekturach / miastach /
d)ile najmniej 4/4 w losowaniu
e)ile najwięcej
f)anomalie
chociaż ewentualne anomalie można zobaczyć na podstawie a-e o ile występuje cykliczność jak w przypadku 70 tek
jocia chciałam o coś dopytać - osobistego odnośnie mojej osoby - zignorowałaś mam nadzieję,że i tutaj to będziesz robić ))
http://www.youtube.com/watch?v=lnFLK4iBcok
życzę trafienia samego bonusa
może kiedyś komuś ...
życzę trafienia samego bonusa
może kiedyś komuś ...
s.y.l.w.i.a ale taki mało wyrafinowany ) tutaj poniektórzy wyższa szkoła jazdy
krzysztof c zarabiaj i ciesz się wygraną - szanuj jednak zdrowie to największy skarb.Wiedzą o tym Ci co stracili , żyć i bawić mogą się tylko parez neta np. ->
krzysio74 pisałeś kiedyś o Robal 36 "dobry człowiek" - dobry znaczy tez miłosierny, niepamiętliwy
nim użyjesz słowo "dobry" w odniesieniu do człowieka zastanów się kilka razy ))
nim użyjesz słowo "dobry" w odniesieniu do człowieka zastanów się kilka razy ))
a skąd taki pomysł potrzebujesz pomocy służę radą na podstawie tego co wiem ))
zapytałam skad podejrzliwość,że chcę Cię w gierki mieszać? następna fobia?
zgonię na fobię - nie zakładam z gory,że ktoś może mieć złe zamiary )) a nawet jak w c. h u j a zrobi wybaczam )
jocia zapytam tutaj chociaż nie ma to związku z lotto - co sądzisz o postrzeganiu rzeczywistości - przyczyną i skutkiem?
jocia tak czasami sama się zastanawiam nad niektórymi tematami takimi i pokrewnymi
Żelka nie dość,ze ładna to i kumata ))
Żelka nie dość,ze ładna to i kumata ))
jocia kiedyś wrócimy do pogawędki? a teraz ustępuję miejsca stałym bywalcom
Żelka pisałam już że kumata ))
wasyl-piaski spróbuj do Pasko IP?
Żelka pisałam już że kumata ))
wasyl-piaski spróbuj do Pasko IP?