Wpisy użytkownika iwka
Łącznie 1 099 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 630 469. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
dlatego pisałam trzeba do niego, widocznie jest tu z jakiegoś powodu
wasyl-piaski lila ma rację - szerokim łukiem jak ubliża,zakładam że Administrator widzi ... i może czeka na poprawę
ode mnie ma szansę i daj spokój już z Franusiem
ode mnie ma szansę i daj spokój już z Franusiem
Robal_36 a ja Cię przepraszam - mam nadzieję,że kiedyś uraz przejdzie
torsan tego nie wie nikt
Żelka praca powiadasz cóż ja mam zamiar puścić się raz jeszcze tym razem na chybił trafił - jak nie trafię to przestanę grać?
Wszystko w rekach losu
i skąd przyczyna chęci trafienia głównej wygranej?
Żelka praca powiadasz cóż ja mam zamiar puścić się raz jeszcze tym razem na chybił trafił - jak nie trafię to przestanę grać?
Wszystko w rekach losu
i skąd przyczyna chęci trafienia głównej wygranej?
WN to polecam
jeżeli się uda to na Mazurach będę na ich koncercie
http://www.youtube.com/watch?v=a32WujjPdOs
jeżeli się uda to na Mazurach będę na ich koncercie
http://www.youtube.com/watch?v=a32WujjPdOs
dawidos mi dzisiaj sprzątanie ewidentnie nie dalej na ścierze wiszę
czekam na córkę i męża - zaraz będą.hi hi jeszcze mojego nie ma w domu a już gada przez te. jadąc autem - jakim to trzeba być kretynem aby narażać życie nawet nie swoje ale Amelki? Ja bym tak nigdy nie zrobiła
gdyby komuś przyszedł do głowy pomysł posłuchać DM na żywo - to 698663364
hmm dziewczyny imprezują
ja własnie wróciłam z imprezy - przerosła moje oczekiwania znalazłam klucz do swojego życia
ja własnie wróciłam z imprezy - przerosła moje oczekiwania znalazłam klucz do swojego życia
http://www.rmf24.pl/kultura/news-legendarny-zespol-zagral-na-stadionie-narodowym,nId,1001191#commentReplyForm-main
)
)
emerytka 46 ja mykam na basen ) i nie będę miała czasu na myślenie . Dlaczego produkuje się pojazdy osiągające prędkość ponad
150 km/h skoro już ta prędkość zabija.Dlaczego nie idzie się w stronę komfortu i bezpieczeństwa jazdy.
150 km/h skoro już ta prędkość zabija.Dlaczego nie idzie się w stronę komfortu i bezpieczeństwa jazdy.
trisetum wiem,próbuję mojemu to przekazać./ w rożny sposób /Liczyłam czas drogi i odległość wczoraj na końcu drogi weszlibyśmy na czołówkę
Szkoda,że nie znam nikogo kto przeżył i wytłumaczył z polskiego na nasze jak i co skutki
Szkoda,że nie znam nikogo kto przeżył i wytłumaczył z polskiego na nasze jak i co skutki
Witam
Ja bym se kupiła ogród i dom i patrzyłabym przez okno jak rosną warzywa,owoce ) dzięki mojej pracy - ładnie to wygląda.
Jako dziecko chodziłam z matką do lasu na grzyby,maliny,jagody,poziomki.I to wszystko tak ładnie wyglądało )) Jagody na krzaczku czy czerwone poziomki na tle zielonych liści ) jakie kontrasty ) kolorów lub grzybki rosnące aż żal było zrywać he he )
Ja bym se kupiła ogród i dom i patrzyłabym przez okno jak rosną warzywa,owoce ) dzięki mojej pracy - ładnie to wygląda.
Jako dziecko chodziłam z matką do lasu na grzyby,maliny,jagody,poziomki.I to wszystko tak ładnie wyglądało )) Jagody na krzaczku czy czerwone poziomki na tle zielonych liści ) jakie kontrasty ) kolorów lub grzybki rosnące aż żal było zrywać he he )
Żelka stronę finansową bym zostawiła facetowi - wole podać piwo ))
raz tylko miałam w***,ze nie jestem bogata - gdy syn zachorował - teraz 2-3 tys. jest osiągalne wtedy nie,bezradność patrzyłam jak się męczy.