Wpisy użytkownika hosia
Łącznie 3 567 wpisów w archiwum, pokazane od nr 74 135. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Witaj Edi; To oczywista, że moja ostra, z PAZUREM napisana prowokacja była jak najbardziej zamierzona, celowa i dogłębnie przemyślana ( niczym prowokacja niejakiego agenta T. ;)
Szkoda tylko , że ja nie mam takich hojnych sponsorów ;D
Cała nadzieja w PASKO i jego 6z12. No i jeszcze dochodzą te nie rozliczone nocne dyżury na multipasko ;DDD
Pozdrawiam i życzę miłego czwartku;
Szkoda tylko , że ja nie mam takich hojnych sponsorów ;D
Cała nadzieja w PASKO i jego 6z12. No i jeszcze dochodzą te nie rozliczone nocne dyżury na multipasko ;DDD
Pozdrawiam i życzę miłego czwartku;
Edi napisał: ... I Tobie tłustego czwartku życzę - oczywiście w sensie rogu obfitości w trafieniach , ale nie o strzały Amora mi tu idzie...
Edi; Sumienia nie masz ? Pomimo, że Szczęście moje całkiem zezowate a Amor od urodzenia ślepy i czasem tylko po omacku, przypadkowo się na mnie nadzieje, to Ty mi jeszcze dziugania ....strzałą żałujesz ? A niechby trafiały we mnie jak najczęściej! ;)
pozdr; pa
Edi; Sumienia nie masz ? Pomimo, że Szczęście moje całkiem zezowate a Amor od urodzenia ślepy i czasem tylko po omacku, przypadkowo się na mnie nadzieje, to Ty mi jeszcze dziugania ....strzałą żałujesz ? A niechby trafiały we mnie jak najczęściej! ;)
pozdr; pa
Witam Wszystkich paskowiczów cieplutko w ten ziiimny wieczór. Dzięki sugestiom Groma trafiłam dziś 5/6 PIĘKNIE GROMCIU DZIĘKUJĘ ! :)
Gomez : Kogucik wyjaśnił sedno sprawy. Grom podaje czasami swoje typy u niego na forum . Dziś poprosiłam go o typy na gg.
pozdrawiam serdecznie :)
pozdrawiam serdecznie :)
MONSIU; Grom ma najlepszą "fazę" kiedy rodzą mu się wnuki. Zadziwia wtedy nas wszystkich :)
MONSIU: Nie wiem gdzie mieszka córka Groma, ale w imię dobra nas wszystkich zapyl tą czy ową w swoim otoczeniu - a nóż się uda ;D
pozdrawiam Cię serdecznie ;)
pozdrawiam Cię serdecznie ;)
Zobaczcie jakią 12 skreśliłam dziś u pasko 01,05,11,14,17,21,
34,37,39,43,45,49 - Trzy pod rząd i dwie z obsuwą o jeden Buuuuuu :(
34,37,39,43,45,49 - Trzy pod rząd i dwie z obsuwą o jeden Buuuuuu :(
A jednak Asiulka to był mój szczęśliwy dzień. Przytuliłam 152 zeta i w jednym punkcie TS znalazłam stare kupony na Multi. Życie jest piękne ! Dobrej nocki Wszystkim życzę ;)
U mnie wciąż trwa logowanie do gg. Może to znów jakiś ogólnokrajowy problem :(
ralfek : Moim zdaniem nie zasłużyłaś na takie prostackie potraktowanie. W sposób kulturalny zwróciłeś przecież tylko Madzi uwagę.
Zosia 44 : Żeby być rzetelnym i uczciwym to Madzia, o ile mnie pamięć nie myli, nie napisała, że to slogan (czyli coś utartego,oklepanego) tylko, że widziała ten napis na reklamie. Istnieją różne formy przekazu i zwrócenia ludzkiej uwagi na rzeczy istotne i poważne - nawet poprzez banner. Nie widzę w tym nic przerażającego, tak- jak to określiłaś poprzednio. Oczywiście jest to tylko moje zdanie .
Pozdrawiam Wszystkich paskowiczów jak zwykle niezwykle cieplutko ;)
Zosia 44 : Żeby być rzetelnym i uczciwym to Madzia, o ile mnie pamięć nie myli, nie napisała, że to slogan (czyli coś utartego,oklepanego) tylko, że widziała ten napis na reklamie. Istnieją różne formy przekazu i zwrócenia ludzkiej uwagi na rzeczy istotne i poważne - nawet poprzez banner. Nie widzę w tym nic przerażającego, tak- jak to określiłaś poprzednio. Oczywiście jest to tylko moje zdanie .
Pozdrawiam Wszystkich paskowiczów jak zwykle niezwykle cieplutko ;)
Jasne , że będę oceniać Twoje chamskie odzywki i gucio mnie obchodzi czy śpisz czy nie !
Tomciu ,KACZORKU: GRATULKI za wczorajsze celne strzały :)
SLAVO, JANTAR nie bądźcie chłopaki tacy skromni. Ci co grali w TS mogli wygrać dzięki Wam parę złociszy
Sam 9: O buuuuuu...óóóóóllll :( Ja kilka lat temu ze względu na złą pogodę nie pusciłam 10/10. Teraz pogoda mi już nie przeszkadza tylko 10/10 jakoś nie chce się wylosować ;)
pozdrawiam cieplutko;
SLAVO, JANTAR nie bądźcie chłopaki tacy skromni. Ci co grali w TS mogli wygrać dzięki Wam parę złociszy
Sam 9: O buuuuuu...óóóóóllll :( Ja kilka lat temu ze względu na złą pogodę nie pusciłam 10/10. Teraz pogoda mi już nie przeszkadza tylko 10/10 jakoś nie chce się wylosować ;)
pozdrawiam cieplutko;
Witam Wszystkich paskowiczów cieplutko.
Podaję łatwy przepis na przytulenie niezłej kasiorki : wziąć wczorajsze typy hośki z 22, zamienić 5 która wczoraj wpadła na pewną 2 wysłać to dziś na 14 i pewniak,parka, trójka, 4/5 i 7/10 jest nasze ;)
Podaję łatwy przepis na przytulenie niezłej kasiorki : wziąć wczorajsze typy hośki z 22, zamienić 5 która wczoraj wpadła na pewną 2 wysłać to dziś na 14 i pewniak,parka, trójka, 4/5 i 7/10 jest nasze ;)
gigo: jesteś niesamowity ;) szczere gratulki . Ty to masz chyba nerwy ze stali. Powinieneś wozić nitroglicerynę ;)
hmmmm ale chyba postawię na parkę 5,32 bo jak ona nie wejdzie to NIC nie wejdzie ;)))
Wszystkiego najlepszego Januszu z okazji 5-lecia Multipasko ;) Jesteśmy Ci bardzo wdzięczni za stworzenie stronki , która po prostu wymiata wszystko.
Za Twój kawał, naprawdę dobrze wykonanej roboty BARDZO CI DZIĘKUJEMY :)
Za Twój kawał, naprawdę dobrze wykonanej roboty BARDZO CI DZIĘKUJEMY :)
Edi : Proszę Cię zostaw tak prozaiczne zajęcie jak darcie pierza kobietom. 100%-owy ( tak myślę;P) facet jak Ty powinien skierować swe myśli na całkiem inne tory. Przyszłoroczny horoskop sugeruje, żeby Skorpiona TRZYMAŁ się Raka. I cóż Ty na to? ;P
Siemka Pa
Siemka Pa
13max33 :
U nas w Wawce kominiarze noszą WYCIORY nie siekierki ;) - Tak ,czy siak tylko pozazdrościć Madzi, bo jest to gatunek na wymarciu ;)))
Pozdrawiam Wszystkich cieplutko ;
U nas w Wawce kominiarze noszą WYCIORY nie siekierki ;) - Tak ,czy siak tylko pozazdrościć Madzi, bo jest to gatunek na wymarciu ;)))
Pozdrawiam Wszystkich cieplutko ;
;))) Po dzisiejszej lekturze czacika
myśl nasuwa się jedna - KACZOR, to my pozdrawiamy Cię
z PSYCHOLIKA ;)))
myśl nasuwa się jedna - KACZOR, to my pozdrawiamy Cię
z PSYCHOLIKA ;)))
Witaj bromik: Kończę już nockę u Pasko i spadam do wyrka z nadzieją na pozytywne wibracje i to bynajmniej za pomocą wygaszacza, czego oczywiście i Tobie serdecznie i cieplutko życzę ;)
tytoniasz12 - jasne, że pisz. Będziemy Ci wdzięczni :). Zawsze to większe prawdopodobieństwo trafienia gdy wybiera się liczby w stosunku 1/3 niż 1/4 .
pozdrawiam i życzę miłej nocki
pozdrawiam i życzę miłej nocki
Tomciu - nie miałam przedtem okazji. Teraz migusiem nadrabiam i dołączam się do gratulek :)
Hipciu Ty lepiej tam nie wchodź ;) Kompletnie mi ostatnio nie idzie :)
pozdrawiam ;)
pozdrawiam ;)
nie hipciu. To było na samym początku. Zobacz na datę ;) hośka jest teraz beznadziejna w typowaniach ale typuje też jako zorta i jestem tam wyżej w rankingach. Ostatnio udało mi się trafić 2 parki, jedną trójkę i 2/3 - wszystko jednego dnia. Więc może raczej stamtąd czerp wzorce ;)
kriss83 trafiłeś 14 i 35 2/4 i tym samym 1:0 dla Ciebie. Gratulki :)
Gratulki Madzia, gratulki eeelllaaaa .Ech ta nasza przysłowiowa intuicja kobieca ;)
Witaj edi ;) To już rok i miesiąc odkąd posiadłeś mnie na tym czacie- tzn. byłeś pierwszym moim facetem ;P Nadal masz u mnie szanse, o ile ostry Twój DO-WCIP się nie stępił ;) :P
pozdr; Pa
pozdr; Pa
Ja również podłączam się do cieplutkich życzeń :) i mały prezencik w postaci trójeczki 5,18,66 Niech wpadnie :)
Witaj Edi - ...Wygłodniała ? Jako rasowa Skorpionica jestem żarłoczna niczym stonka ;):P
No to narka . Miziam Cię moim jadowym odwłokiem ;);PPa
No to narka . Miziam Cię moim jadowym odwłokiem ;);PPa
Lila ; dzikus napisał,że włożyłby zęby żeby Cię wycałować:D Myślę, że wersja bezzębna byłaby bardziej podniecająca ;DDD Pozdrawiam Cię serdecznie
Kierownikowi należy się uznanie . Podał dziś na czacie pewniaczka i parkę . Trafione zatopione . Brawo kiero.
paka podawaj troszkę wcześniej :)Dla Ciebie i Tomcia oczywiście też gratulki
ziuta ; spojrzałam na 33,66,7 i myślałam, że poleciałeś tak po całości. No ale i tak nieźle .Gratulki (na razie bez zamiatania czapkami ;) Trzymaj się cieplutko.
Często patrzę na Twoje typy
Często patrzę na Twoje typy
Wariatko ; To przed Tobą dziś WSZYSCY zamiatamy ziemię czapkami .Jesteś NAJWIEKSZA. Szczere gratulki :)
A coś czułam , że będę dziś zamiatać ;)
A coś czułam , że będę dziś zamiatać ;)
Gratulki Lila - Tak trzymaj ;)Jutro typujemy ,które wymienione przez Ciebie parki wpadną.
Trzymaj się cieplutko ;)
Trzymaj się cieplutko ;)
Kiero: Ładnie trafiłeś z tą 19 ale zaginęła w natłoku postów :)
Pozdrawiam Wszystkich cieplutko :)
Pozdrawiam Wszystkich cieplutko :)
Asiulka przebacz zapomniałam o Tobie . Oczywiście gratulki też Ci się należą :)
Wiem Kiero ;) Patrzę na Ciebie i doceniam Twoje typy . Miedzy innymi dzięki nim w 7 ostatnich typowaniach trójek przytuliłam 6 x 2/3 i raz 3/3
Pozdrawiam Cię cieplutko ;)
Pozdrawiam Cię cieplutko ;)
11 15 37, 37 73 80, 37 72 80, 11 72 80, 11 37 73 , 11 37 80, 11 72 74, 10,19,54 - Te wybrałam od "peha"
1,7,8,10,19,21,33,49,71,74,80-te są moje
1,7,8,10,19,21,33,49,71,74,80-te są moje
Hipciu - Przykro mi.To było traumatyczne dla mnie losowanko ;) Liczby wzięte chyba z kosmosu ;)). Szkoda, że nie postawiłeś na pewniaka bo tego akurat udało mi się trafić
Pozdrawiam cieplutko .
Pozdrawiam cieplutko .
Witaj ediś ;) Wzajemne dopasowanie to STOSUNKOWO najlepsza droga do szczęścia ;D
pozdrawiam ,pa
pozdrawiam ,pa
Bog 65 ; Czy wziąłeś tą trójeczkę od Dorociny ? Obydwojgu Wam należą się gratulki ;)
Hipciu : Dopiero co wróciłam . Jutro wytypuję coś specjalnie dla Ciebie ;)
pozdrawiam cieplutko :)
pozdrawiam cieplutko :)
A jak trafimy to kto wie, może stać Cię będzie na kilka młodziutkich Tajek ;)
Edi;
NA ZDJĘCIACH zazwyczaj bywam podekscytowana, PO ZDJĘCIACH - spolegliwa. No wiesz, wszystko zależy Kto ZDEJMUJE ;D ;P
Hipciu;
Z edim przyciąga nas tak zwany lokalny patriotyzm. ;)
Jutro o 20 będziesz miał typki :)
NA ZDJĘCIACH zazwyczaj bywam podekscytowana, PO ZDJĘCIACH - spolegliwa. No wiesz, wszystko zależy Kto ZDEJMUJE ;D ;P
Hipciu;
Z edim przyciąga nas tak zwany lokalny patriotyzm. ;)
Jutro o 20 będziesz miał typki :)
Przykro mi Hipciu ;( dziś o 14 miałbyś z wczorajszych typków trafionego pewniaczka, 2/3 i 3/5. Czasami warto być upartym :)
Trzymaj się cieplutko
Trzymaj się cieplutko
Tomcio napisał:.....ale jak dowiedziałem się że dilerzy zarabiają około 1000zł na miesiąc to....
Ejże Tomciu, o jakiej to branży TAK NA SERIO myślałeś? ;) Taki diler-krupier zarabia chyba "troszku więc"
Pozdrawiam Cię jak zwykle ciepluteńko :)
Ejże Tomciu, o jakiej to branży TAK NA SERIO myślałeś? ;) Taki diler-krupier zarabia chyba "troszku więc"
Pozdrawiam Cię jak zwykle ciepluteńko :)
xadi: gratulki za sugerowaną wczoraj trójeczkę;) mam nadzieję, że byłeś cierpliwy:) U mnie jak zwykle falstart. 2/3 i 3/4 z tych podawanych o 14. Niestety cierpliwość nie jest moją mocną stroną ;( Dobrze, że pewniaczek ricardo wpadł o właściwej porze
pozdrawiam All cieplutko:)
pozdrawiam All cieplutko:)
Hipciu staram się dla Ciebie jak mogę ;) Typując oglądam się wstecz ;)
Polecam Wszystkim pewniaczki jakie typuje ricardos. Skubaniutki jest niezły - 10/15 :D .Jeśli tak dalej pójdzie (jak burza), wysoko zajdzie na paskowy TIP-TOP, czego oczywiście gorąco mu życzę i ostro go dopinguję ;)
Polecam Wszystkim pewniaczki jakie typuje ricardos. Skubaniutki jest niezły - 10/15 :D .Jeśli tak dalej pójdzie (jak burza), wysoko zajdzie na paskowy TIP-TOP, czego oczywiście gorąco mu życzę i ostro go dopinguję ;)
Lila zobacz jak ładnie weszłyby Ci te poranne dwójeczki :) Więcej cierpliwości ;)
pozdrawiam i gratulki za trójeczki
pozdrawiam i gratulki za trójeczki
Witam ;)trójeczka 75,35,63 jest dziś pewna jak......półlitrówka dzikusa ;)
3,75,63,11,35,67
75,35,67
3,75,63,11,35,67
75,35,67
Dziękuję Wszystkim za gratulki;) W sumie trafiłam 2 trójki: tu i inną u Ziuty na forum :)Ostatnio lepiej mi się wiedzie. Wczoraj też trafiona trójeczka i 3 parki. Muszę się starać bo Tomiszka , z którym od roku typuję podniósł BAAAARDZO WYSOKO poprzeczkę u ostatni weekend . Serdecznie mu przy okazji gratuluję :D
Wszystkich cieplutko pozdrawiam i życzę szczęśliwych typów :D
Wszystkich cieplutko pozdrawiam i życzę szczęśliwych typów :D
1,38,40
78,80
44,78,80
5,12,78
38,40
27,38,40
38,40,78,80
To jest ściepa na literka dla dzikusa :D
78,80
44,78,80
5,12,78
38,40
27,38,40
38,40,78,80
To jest ściepa na literka dla dzikusa :D
Ale slavo POSZŁEŚ po bandzie ;). Gratulki. Najbardziej jednak boli to , że Ty za swoją 6 dostaniesz tylko 12 zeta a ja za parkę 16 :(
Sorki slavo ! Oczywiście " masz pravdu" jakby to nasz kolega Miroslav powiedział ;)Wybacz, coś mi się po..myliło ;) To chyba jeszcze wczorajsze wpływy;) Za tą siódemeczkę gorrrące gratki :)
Edi : Witaj Skarbulku ;) RACZ MNIE proszę uświadomić POD KĄTEM techniki typowań w Swej GRZE WySTĘPNEJ ( wszak występujesz pro publico )
- STRZELASZ w ciemno?
- STAWIASZ na PEWNIAKA?
- a może tylko blefujesz , że GRASZ? ;) ;PP
Ściskam, pa ;)
- STRZELASZ w ciemno?
- STAWIASZ na PEWNIAKA?
- a może tylko blefujesz , że GRASZ? ;) ;PP
Ściskam, pa ;)
Witam cieplutko ;)
9,49,69
40,43,34
3,33,34
17,47,67
2,26,62
3,13,33
9,49,69
40,43,34
3,33,34
17,47,67
2,26,62
3,13,33
o buuuu 3x 2/3 a chciałam dobrze ;) Ktoś dziś na czacie przewidywał wysyp 30- dziestek. Wielkie gratki ;D
albinlotto Wielkie gratki . Dasz radę przytargać urobek z kolektury czy mamy Ci pomóc? ;D
Dzięki maksiu . Dziś się specjalnie dla ricardosa starałam , żeby mu się zrewanżować ;)
Dziękuję lila. Przepraszam, nie zauważyłam Twojego wpisu.
Pozdrawiam Cię cieplutko;)
Pozdrawiam Cię cieplutko;)
1,2,4,8,14,15,24,65,71,75
2,8,11,12,13,15,14,16,24,75
1,13,14,16,20,40,50,36,71,75
źle to wróży, bo nie mogę się na nic zdecydować :(
2,8,11,12,13,15,14,16,24,75
1,13,14,16,20,40,50,36,71,75
źle to wróży, bo nie mogę się na nic zdecydować :(
Gratki Dorocina:) Ja dziś trafiłam różne 3 pewniaki, jedną parkę 2x3/5 i 5/10 ale trójeczka była ponad moje siły :)
gratulki czarna i hipciu za trójeczkę a mirosłav za pewniaczka na czacie ;)
Hipciu to nie wpływ hipnozy tylko dosyć częsty problem połączenia z netem :( Edim się nie przejmuj, bo on kocha tylko niektórych, tylko czasami i tylko platonicznie ;D. Dzikusem też nie bo dzikus z kolei, po kielonku, kocha wszystkich,zawsze i wszystko pie...przy, więc jego stosunek do nas wszystkich jest spox i constans.;)
Popieram Madzię, że jesteś the best ;)
Popieram Madzię, że jesteś the best ;)
Ja proponuję losowania w TV Puls w trakcie programów "Goło i wesoło", "Ale numer" lub "Nocne I-granie". Ostateczne TVN 7 i "Apetyt na kasę" też obleci ;D
Miroslav, lila, dante WIELKIE gratki ;).Czy kogoś pominęłam?
Czarna: nie przejmuj się, dla mnie jesteś super :)
Fajne cyferki dzisiaj wpadły . W typowaniach u pasko aż 12 razy 4/5 ;)
Coś mnie gorączka paskudnie rozkłada ;( Na razie nie kwiczę ale jakby co, to dajcie na tacę do kolektury ;(((
Czarna: nie przejmuj się, dla mnie jesteś super :)
Fajne cyferki dzisiaj wpadły . W typowaniach u pasko aż 12 razy 4/5 ;)
Coś mnie gorączka paskudnie rozkłada ;( Na razie nie kwiczę ale jakby co, to dajcie na tacę do kolektury ;(((
No i nieodwołalnie staję się VIP-em ;( Szkoda, bo tak lubiłam być aktywna ;). VIP to dla mnie synonim dostojeństwa, moralnej poprawnosci i nudnego sztywniactwa ;( Żegnaj obsceniczne wyuzdanie. Pora chyba umierać ;(
Ja bym czarna połączyła te cyferki tak: 61,62,72
powodzenia;)
Ja bym czarna połączyła te cyferki tak: 61,62,72
powodzenia;)