Wpisy użytkownika hosia
Łącznie 3 567 wpisów w archiwum, pokazane od nr 43 800. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
43753. Szukam na czacie ładnej dziewczyny.Jeśli dziś wygram w Dużego Lotka 13mln to zaproszę ją do McDonalda na wielkiego hamburgera.
Pączuś 2009-03-24 (18:36)
Ja,ja,ja mnie weź Pączuś !!! ;D Tylko gdzie mnie zaprosisz za te nędzne dwie bańki ? Na szczęście pozostały jeszcze bary mleczne ;);P
Pączuś 2009-03-24 (18:36)
Ja,ja,ja mnie weź Pączuś !!! ;D Tylko gdzie mnie zaprosisz za te nędzne dwie bańki ? Na szczęście pozostały jeszcze bary mleczne ;);P
Tomciu ! Czy każda parka musi miec inne liczby ? tzn rozumiem, że nie może być np: 42,34 i 42,15
coś podejrzane te 10/10 ;) Dlaczego czcionka jest inna ? I brak żółtego koloru w typowaniach ?
Wielokropku gratuluję poczucia humoru i oczywista życzę Ci takiego trafienia w realu
pozdrawiam cieplutko ;)
pozdrawiam cieplutko ;)
Dyziek wyskakuj z typów ! Z przyjemnością popatrzymy jak puszczasz Fortunę z torbami ;)
pozdrawiam ;)
pozdrawiam ;)
Tak czy siak Dyziu podaj nam te 6 trafnych liczb a jestem pewna,że wspólnymi siłami Multipasko damy radę puścić Fortunę z torbami ;)
Dyziu ! Na tym czacie masz odpowiedz na dręczące Cię pytania. Wystarczy cofnąć się i poczytać wpisy. Sorki ale ja akurat muszę wyjsć.
Opciu nie wyszedł Ci dziś numerek ? Uszki do góry ;)Może jutro się uda
pozdrawiam Cię cieplutko
pozdrawiam Cię cieplutko
Chłopaki a moglibyście szybciutko obliczyć za ile mamonki miałam ostatnio chęć udusić Tomnitasa ? Już mi przeszło i zaręczam, że nic mu nie grozi ;) Przypominam - wytypowaliśmy 2 różne trafione parki ale niech będzie że jedną wspólną, do tego 10 różnych liczb z założeniem ,że wpadną 3 liczby - wpadło 5. Jakby to wyglądało ( ile czego by wpadło)gdybym to rozpisała za powiedzmy najmniejszą stawkę ?
Eeeeeee..... w takim razie mogę mu darować ;D No chyba, że zagrałabym za złotówę za jeden zakład :D
Wielkie dzięki CHOPAKI - duża buźka z języczkiem . Pozdrawiam Was cieplutko;)
Wielkie dzięki CHOPAKI - duża buźka z języczkiem . Pozdrawiam Was cieplutko;)
44218. Można obydwa za 16,50 - wygrana ponad 2000.
eMeL 2009-03-27 (20:31)
TOMI ROZMYŚLIŁAM SIĘ ! JA CIĘ JEDNAK UDUSZĘ !!! ;)
eMeL 2009-03-27 (20:31)
TOMI ROZMYŚLIŁAM SIĘ ! JA CIĘ JEDNAK UDUSZĘ !!! ;)
Mysia pysia co puściłaś ? Super Ci ostatnio idzie. ;) Ta Twoja niepewna praca będzie Ci wkrótce lottoć ;DDD
Belcia jak idzie typowanko ? Czy to Twoje szczęście dopadło Cię w końcu ?
Wracaj na czacik dziewczyno bo nie mam się z kim napić dębowego.
Bułeczko nie upadaj na duchu !!!
Belcia jak idzie typowanko ? Czy to Twoje szczęście dopadło Cię w końcu ?
Wracaj na czacik dziewczyno bo nie mam się z kim napić dębowego.
Bułeczko nie upadaj na duchu !!!
Guciancia : Gratulki. Widzę, że znów jakiś fajny towarek wykombinowałaś ;)
Guciancia : Ma się rozumieć, że towarek jest pierwszej klasy, bo masz po nim niezłe wizje ;D
A ja znów stare sienniki wciągam i przez to wyraźny spadek formy odnotowuje. ;(
A ja znów stare sienniki wciągam i przez to wyraźny spadek formy odnotowuje. ;(
guciancia : Zaciągnij sie jutro solidnie i wyskocz nam na czaciku z typów. Niech i my użyjemy ;)))
pozdrawiam cieplutko.
pozdrawiam cieplutko.
Drogi Pasko ! Myślę, że jestem przedstawicielem większości multipaskowiczów, którzy bardzo Cię proszą o zbanowanie raz na zawsze kretyna,który podszywa się za pomocą kropek lub innych sztuczek pod inne osoby (a za chwilę zapewne pode mnie). Mysia pysia nigdy by czegoś takiego nie napisała bo to bardzo życzliwa dziewczyna.
wow !! dziś wpadła długo oczekiwana trójeczka : 17,45,60 - 854 los.
Brazyl: Nic to !!! I tak WSZYSCY CIĘ KOCHAMY ;D
Maksiu: wielkie gratulki .Dobrze , że przynajmniej Tobie się udało. Zdradzisz nam tajemnice jakim sposobem grałeś?
Jak Was czytam chłopaki, to naprawdę nie wiem czy się śmiać czy płakać ;P
Czyżby wiosenna kumulacja testosteronu ?
Na dziś taka piąteczka: 13,34,41,43,44
Czyżby wiosenna kumulacja testosteronu ?
Na dziś taka piąteczka: 13,34,41,43,44
Czy komuś z racji Palmowej Niedzieli i dużej wygranej odbiła dziś palma?
Ja chowam ogon pod siebie ;) i idę spać. Dobrej nocki.
Ja chowam ogon pod siebie ;) i idę spać. Dobrej nocki.
Aldonka w przyszłości kliknij w wyniki po lewej stronie a później w ikonkę DUŻEGO nad wpisem - tą na żółtym tle
pozdrawiam Cię
pozdrawiam Cię
Witaj Brazyli- ziomalu z jednej budy. Atmosfera tu taka, że nie chce się człowiekowi ani pożartować ani dłużej zabawić. Typuję, wpisuję i spadam.Jest jeszcze w necie parę fajnych stronek do zobaczenia.
pozdrawiam Cię cieplutko
pozdrawiam Cię cieplutko
Braaaaaawo Rychu . Prosimy o takie "antytypy" częściej. Zwiększa to znacznie nasze szanse :)
Henryś padło mi gg (chwilowo mam nadzieję) Gratuluję nochala do powtórki 60-siątek :)
W sprawie udokumentowania wysokości wygranych proponuję przeprowadzić lustrację, a jak nie "wyda" to wciągnąć w zadymę CIA,FBI, KGB a nawet nie wahałabym się IPN, bo niektóre kupony mogą być "z letka" leciwe :DDD
Tak czatowników jak i "czadowników" pozdrawiam jak zwykle bardzo serdecznie :D
Henryś padło mi gg (chwilowo mam nadzieję) Gratuluję nochala do powtórki 60-siątek :)
W sprawie udokumentowania wysokości wygranych proponuję przeprowadzić lustrację, a jak nie "wyda" to wciągnąć w zadymę CIA,FBI, KGB a nawet nie wahałabym się IPN, bo niektóre kupony mogą być "z letka" leciwe :DDD
Tak czatowników jak i "czadowników" pozdrawiam jak zwykle bardzo serdecznie :D
Brawo KOCIU , brawo Rychu. Rychu dajesz równo po bandzie : wczoraj podałeś liczby , które nie wejdą - nie weszła żadna , dziś te same, że wejdą -weszło 5/10 a Ty sam trafiłeś 4/5. Naprawdę wielki szacun :). Masz dar jasnowidzenia czy co? Jeśli tak to już się płonię na myśl o tej kusej, nocnej koszulce coś mnie sobie w swej bujnej fantazji wyobraził ;P ;))
Pozdrawiam Was chłopaki jak zwykle niezwykle cieplutko :D
Pozdrawiam Was chłopaki jak zwykle niezwykle cieplutko :D
Brak konsekwencji i zwątpienie jest naszym wrogiem ....Masz rację Mysiu pysiu. Te słowa powinny być mottem przewodnim tej stronki ;)
Witam Sam9..... Ano nie było mnie jakiś czas, bo wkurza mnie fakt, że pewna niezaprzeczalnie wybitna i elokwentna INTELIGENCJA nie może egzystować na jednym czacie z pewną Wyjątkowo Prostoduszną, Prostolinijną i Otwartą na Ludzi SAMĄ ŻYCZLIWOŚCIĄ ;(... A jeśli chodzi o mnie, bo pytałeś co słychać to niestety staczam się powolutku ;D. Na szczęście nie moralnie tylko w typowaniach u Pasko - z szóstej na ponad setną miejscówkę ;). Czekam na moment , kiedy znów złapie wiatr w żagle, bo jak wiesz przypływ intuicji to proces falowy i jest tylko kwestią czasu ;) Pozdrawiam Cię i życzę duuuużo szczęścia :)
A ja dziś spróbowałam wytypować parki w systemie 2/8. Trafiłam jedną + 5 x 1/2 Łatwe to cholercia nie jest :( To tylko Guciancia jest w tym "MISZCZU" ;)
pogawadt.... Gdyby tomcio był edim wszystkim nam wyłaziłyby kogucie pióra spomiędzy szczelin w klawiaturze - taka byłaby tu jatka ;DDD
1,3,9,11,17,27,32,33,47,78
4,12,21,25,37,44,52,57,72,79
6,8,11,24,31,48,60,63,70,71
4,12,21,25,37,44,52,57,72,79
6,8,11,24,31,48,60,63,70,71
Pięknie dziękuje Gromciu za trafne 4/6. Szkoda, że nie puściłam tego systemem w Fortunie
W dowód wdzięczności miziam Cię najładniej jak potrafię ;)
W dowód wdzięczności miziam Cię najładniej jak potrafię ;)
Belciu uszka w górę . 2x 3/6 i 4/7 to całkiem fajny wynik. Pamiętaj, że większego farta masz w ch/t, więc nie trać okazji i nadziei.Pamiętaj o przepowiedni,sępie i padlinie ;D A ponieważ jesteś kochaną, bezinteresowną osobą i dzielisz się tymi typami na czaciku , to my wszyscy możemy mieć z tego pewną korzyść.
Pozdrawiam Cię bardzo,bardzo serdecznie i życzę niewyczerpanego źródełka kasiorki i dębowego mocnego;)
Pozdrawiam Cię bardzo,bardzo serdecznie i życzę niewyczerpanego źródełka kasiorki i dębowego mocnego;)
Brazylia jasne, że się cieszę. Ale co tam cieszę - ja WAS dziś chłopaki - Ciebie i Groma po prostu KOCHAM ;)
wow ....Takie liczby z kosmosu a dwie piąteczki mamy dziś w typowaniach Gratulki dla kota i henioxy
Rutra nie jest tak źle !!! Patrzysz na wczorajsze losowanie. DZiś jeszcze nie ma u pasko wyników. Chyba polecimy mu po premii ;)
Witam wszystkich cieplutko ;) Jak wszyscy to wszyscy - Hośka też spróbuje szczęścia w parkach - and who knows może przytuli troszku kasiorki do piersi :D ? Na razie na sucho a później się zobaczy 4-9, 43-44, 36-37, 40-42, 32-33, 16-18, 27-47, 61-71
Tczew gratulki za wczorajsze typowanie. Takie 2x 4/8 jest dla nas teraz więcej warte niż to nieszczęsne 7/10 sprzed 10 lat . Życzę Ci dalszych sukcesów
Tczew gratulki za wczorajsze typowanie. Takie 2x 4/8 jest dla nas teraz więcej warte niż to nieszczęsne 7/10 sprzed 10 lat . Życzę Ci dalszych sukcesów
A ja po wczorajszym losowaniu mogę do piersi przytulić jedynie kota ;) Walczę dalej ! 42-45 51-55 71-75 61-1 26-30 7-9 19-21 11-41 Oby tylko nie 73 ;D
Chłopaki proszę przestańcie drzeć koty, bo mi futro z klawiatury wyłazi.
Guciancia - Kurcze co za pech :((. Łączę się z Tobą w nieutulonym żalu za straconą kasiorką ;(
Guciancia - Kurcze co za pech :((. Łączę się z Tobą w nieutulonym żalu za straconą kasiorką ;(
Witam Wszystkich cieplutko .Czy mógłby mi ktoś podać dzisiejsze wyniki czeskiego 20/80.? Nie mogę w tej chwili wejść na ich stronę.Z góry baaaardzo dziękuję w imieniu Kasieńki
rychu czy mógłbyś skrobnąć na moje gg 10947665 ? Mam kilka pytań odnośnie Twoich spostrzeżeń .
Z góry dziękuje, jak zwykle bardzo cieplutko
Z góry dziękuje, jak zwykle bardzo cieplutko
Chyba trojany nadal galopują po pasko, bo znów mam kłopot z wpisem . Mam nadzieję , że mój NOD32 zeżre je z kopytami ;)
43,44 - 66,67 - 2,5 - 8,9 - 37,42 - 25,28 - 71,73 - 33,55 - 17,76 - 20,21
Gorące gratulki dla wszystkich wczorajszych szczęśliwców :) Guci przesłałam już wczoraj na gg wrzątek szacunu .
Moim zdaniem parka 30,60 powinna wpaść do tygodnia.
Moim zdaniem parka 30,60 powinna wpaść do tygodnia.
ancol54 A Ty co...? Co się czepiasz? Nie chcesz to nie czytaj. Co Ci to przeszkadza, że ktoś robi małą dygresję od tematu ?. Takie gadki umacniają więzi między nami. A Ty wniosłeś coś do tego czata ? Gdyby wszyscy tak się udzielali jak Ty , byłoby tu pusto jak w Twojej łepetynie.Może podaj nr konta, a najlepsi typerzy będą wpłacać Ci wygraną kasiorę wprost i bez zbędnego gadania :PPP
pozdrawiam;
pozdrawiam;
I bardzo proszę o nieczepianie się Kogucika za trafioną piątką bo to była MOJA WINA, MOJE przeoczenie kropki pomiędzy liczbami, powtarzam MÓJ błąd, za który przeprosiłam już kilkukrotnie na tym czacie.....
ancol54: powyższa prośba nie dotyczy oczywiscie Ciebie tylko innych, wiadomych osób
Witam cieplutko Wszystkich Miłośników Pasko. Gratuluje udanego zamachu na bank Fortuny ;D.... Wielkie brawa dla Tczewa, Grubasa i Rycha. Taka fajna akcja a ja musiałam wyjechać na parę dni. Buuuu...
Oczywiście gorące gratulki dla WSZYSTKICH szczęśliwców .
Oczywiście gorące gratulki dla WSZYSTKICH szczęśliwców .
Edi: napiszę jutro.
Dziś zmykam bo wygłodniały trojan rzuca mi się nawet na gg :-O
Pasko: Ja łączę się przez foxa i mam NODA, a mimo to coś jest nie tak.
Pozdrawiam i uciekam ;) ...--->>>>>>>>>
Dziś zmykam bo wygłodniały trojan rzuca mi się nawet na gg :-O
Pasko: Ja łączę się przez foxa i mam NODA, a mimo to coś jest nie tak.
Pozdrawiam i uciekam ;) ...--->>>>>>>>>
Masz rację Edi . To chyba ZuziaD jeszcze zimą porą złapała jako pierwsza parkowirozę.W każdym razie była to dama , "pci" niewątpliwie pięknej ;D... A jeśli chodzi o nasze "pcie" to jaką mogę mieć gwarancję po SPEŁNIENIU określonych warunków, że Cię Pasko znów nie zbanuje, bo jęzorem za dużo chlapniesz? Ech te chłopy - rozpalą do czerwoności,roznamiętnią, rozochocą, naobiecują i....szukaj wiatru ;PPP
A swoją drogą to to, że się dzisiaj kogucikowego opadniętego grzebienia nie uczepiłeś to dowód, że resocjalizacja czyni cuda.Nio,nio.... Tak trzymaj.;)))
pozdrawiam cieplutko
pozdrawiam cieplutko
Zelus jesteś 11 w aktualnych typowaniach, w TOP 100 - 97, ale to i tak jest niezły wynik. Gratulki ;)
Tczewie trzymamy kciuki i wierzymy w Ciebie , jeszcze jedno trafienie i będziesz liderem .
A swoją drogą 19 trafień Iskierki w 29 typowaniach to już jest "miszczostwo"
Tczewie trzymamy kciuki i wierzymy w Ciebie , jeszcze jedno trafienie i będziesz liderem .
A swoją drogą 19 trafień Iskierki w 29 typowaniach to już jest "miszczostwo"
Koguciku odnoszę czasami wrażenie, że masz masochistyczne skłonności ;D Proszę Cię nie prowokuj Ediego tego typu tekstami. Ostatnio był tu nawet względny spokój. Za chwilę bluzgi i wyzwiska zacznią się od nowa .
pozdrawiam Cię i całuje w dziób ;)
pozdrawiam Cię i całuje w dziób ;)
Josef - przed wpisaniem swojego, nie czytałam przedtem Twojego postu, ale widzę, że myślimy tak samo. Coś w tym musi być. Najgorsze, że nowa wojna wisi na włosku :(
pozdrawiam Cię ;
pozdrawiam Cię ;
nie wiem jak Ty Josef, ale ja odpowiedziałam na post 49880 więc nie kumam o co chodzi z tym podpisem ;)))
Hośce trafiła się dziś trójka jak kurze ziarno, bo jej intuicja jest ostatnio ślepa jak kret ;)
Edi : jeśli chodzi o gaszenia pożarów to najlepszy do tych celów jest podobno strażak SAM. Ale to teoria głoszona przez małe dziewczynki i Ruch Wyzwolonych Kobiet, a ja się w żaden sposób z tą opinia nie zgadzam ;)
pozdr;
Edi : jeśli chodzi o gaszenia pożarów to najlepszy do tych celów jest podobno strażak SAM. Ale to teoria głoszona przez małe dziewczynki i Ruch Wyzwolonych Kobiet, a ja się w żaden sposób z tą opinia nie zgadzam ;)
pozdr;
Rico : Edi nigdy nie pisał,że był najlepszy. Pisał ,że był w czołówce
pozdrawiam;
pozdrawiam;
Kudy ci barcelona do tego, co mogłabym znaleźć u ediego w gatkach. Pomarz sobie dzieciaku tylko ;PPPP ;)))
dzięki Rico ;)
thanks Pasko :)
dzięks Jul :)
dziękuję Jozef :)
Jasne Edi ;) A przy okazji: za taką reklamę, to chyba jedna łapa do całowania nie wystarczy ;D
pozdrawiam Wszystkich cieplutko;
thanks Pasko :)
dzięks Jul :)
dziękuję Jozef :)
Jasne Edi ;) A przy okazji: za taką reklamę, to chyba jedna łapa do całowania nie wystarczy ;D
pozdrawiam Wszystkich cieplutko;
Witam cieplutko. Wybieram się dziś "w miasto" z zamiarem dokupienia pamięci zewnętrznej do kompa . Czy ktoś mógłby polecić mi coś dobrego a niedrogo ? Chodzi mi o ok 250 GB do 200 zeta. Czy TrekStore to dobra firma? Czy lepiej dorzucić stówkę i 640 GB Toshiby za 299?
Z góry dziękuję za pomoc :)
Z góry dziękuję za pomoc :)
Dziękuję za odpowiedz Jozef . W tym sęk że to MUSI być pamięć ZEWNĘTRZNA i nie ma problemu z podłączeniem bo mam 4xUSB.
Pozdrawiam i dziękuję za dobre chęci;)
Zastanawiam się tylko czy sensowniej jest kupić 2x mniejszą pamięc czy raz większą. Ktoś kiedyś w jakimś programie uzasadniał , że najlepiej kupować po ok 100 GB ale niestety uzasadnienia nie pamiętam ;(
Pozdrawiam i dziękuję za dobre chęci;)
Zastanawiam się tylko czy sensowniej jest kupić 2x mniejszą pamięc czy raz większą. Ktoś kiedyś w jakimś programie uzasadniał , że najlepiej kupować po ok 100 GB ale niestety uzasadnienia nie pamiętam ;(
hajnrys:Ty mnie chyba z kimś mylisz ;)
Ostatnio z graniem jest tak kiepściutko, że prędzej liczyłabym raczej na miłość ;D ;p
A na dziś takie cyferki - (wiem,wiem edi -liczby ;P, ale cyferki są bliższe sercu )
75,45,80
39,63,74
63,74,75,80
33,39,45,63,74,75,80
Ostatnio z graniem jest tak kiepściutko, że prędzej liczyłabym raczej na miłość ;D ;p
A na dziś takie cyferki - (wiem,wiem edi -liczby ;P, ale cyferki są bliższe sercu )
75,45,80
39,63,74
63,74,75,80
33,39,45,63,74,75,80
sam9: po ostatniej liczbie nie może być przecinka ani żadnego innego znaku
To proste: Kogutka nie było dłuższy czas i naszemu predatorowi ulał się nadmiar zgromadzonego jadu ;D
pozdr;
pozdr;
OPA, Jozef : Zajrzyjcie czasem do...Tczewa, gdzie kumuluje się szczęście ;)
pozdr;
Ryśku: Dziękuje Ci bardzo za wszystko;)
całuski;
pozdr;
Ryśku: Dziękuje Ci bardzo za wszystko;)
całuski;
Pasko :Do jakiej wielkości fotę można wrzucać do awatara tak, żeby przeszła bez bólu ?
pozdrawiam Cię cieplutko i naprawdę nie zazdroszczę ;)
pozdrawiam Cię cieplutko i naprawdę nie zazdroszczę ;)
No i wydało się co tak naprawdę ciągnie Kogutka do kolektury. Cyferki to tylko pretekst ;P
Pozdrawiam Koguciku;
Pozdrawiam Koguciku;
Dzięki Edi. A czy jest jakiś buk, którego nie ma w Warszawce? Musiałam coś pomylić :(
pozdrawiam Cię i życzę spokoju ducha o ile to w ogóle możliwe ;))
pozdrawiam Cię i życzę spokoju ducha o ile to w ogóle możliwe ;))
Edi Za takie nowiny niejedna białogłowa gotowa Waszeci oddać swój wianek we wianie ;)) Użyjesz Waść sobie jak RAK na bezrybiu ;P
FORTUNKO - Buczko TY moja,
Ty jesteś jak zdrowie.
Ile Cię trzeba cenić ten tylko się dowie
kto Cię stracił......;))))
Ty jesteś jak zdrowie.
Ile Cię trzeba cenić ten tylko się dowie
kto Cię stracił......;))))
ziuta Nieźle zacząłeś ;) Aż mi serce podeszło do gardła :)
pozdrawiam:
pozdrawiam:
Witam Wszystkich cieplutko po trzymiesięcznym niebycie ;-)Co za szok zajrzeć znów do netu ! Jeszcze 2-3 tygodnie i wracam na dobre do cywilizacji. Pozdrawiam starych i nowych bywalców Multipasko a Wszystkim życzę intuicji i szczęścia w losowaniu. ;-)
Witam Cię Belciu szczególnie serdecznie. Strasznie się za Wami Wszystkimi szczególnie stęskniłam. Właśnie z Sołtysem rozpijam dębowe ;-). Wczoraj dolał mi wódki do ajerkoniaku :)))Wszystko się oczywiście zważyło. Ohyda !!!Ale i tak dzielnie wypiłam :)))Wszystko w imię dobrosąsiedzkich stosunków :)))
To "szczególnie" oczywiście niepotrzebne ale oczywiście to wpływ dębowego ;)
Witaj Edi ;)) MIłośniczka kulek - hmmm. To brzmi co najmniej dwuznacznie ;)))Szczególnie dla osób tak jak ja i Ty skrzywionych erotyczno-emocjonalnie :))) Ale nie wątpię ,że to fajna dziewczyna i znajdziemy wspólne porozumienie na wiadomej płaszczyźnie ;))
Witam Wszystkich baaardzo cieplutko a Starą Gwardię szczególnie gorąco. Po dłuższej nieobecności powrót do cywilizacji okazał się niezwykle bolesny. DUŻY już po 3 PLN! O buuu ! Dobijcie mnie jeszcze i napiszcie, że z Fortuną nic się nie ruszyło :( A na domiar złego gg mi wysiadło i nie mogę przywitać się indywidualnie z Gucią , Rysiem, Tomiszką, Gromciem, Henryym,Kogucikiem,Brazylią ,Kierownikiem . Jutro założę nowe konto i będę Was bardzo prosiła o kontakt.
Belciu żyjesz kochana? Tak miło mnie ostatnio przywitałaś, że aż się ciepło na serduchu zrobiło :)
Edi: Mam nadzieję, że tytuł Very IMPOTENT Person nic a nic Ci nie zaszkodził;) Myślę oczywiście o Uwentualnym uderzeniu sodówki do GŁÓWKI bo gdzieżbym nawet śmiała myśleć o ..... O nie ! Nie śmiałabym ! ;P
PASKO : Pozdrawiam Szeryfie :)
Belciu żyjesz kochana? Tak miło mnie ostatnio przywitałaś, że aż się ciepło na serduchu zrobiło :)
Edi: Mam nadzieję, że tytuł Very IMPOTENT Person nic a nic Ci nie zaszkodził;) Myślę oczywiście o Uwentualnym uderzeniu sodówki do GŁÓWKI bo gdzieżbym nawet śmiała myśleć o ..... O nie ! Nie śmiałabym ! ;P
PASKO : Pozdrawiam Szeryfie :)