Wpisy użytkownika hettman
Łącznie 142 wpisów w archiwum, pokazane od nr 279 257. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
mezczyzni klamia w bardziej zasadniczych sprawach ze wzgledu na charakter meskiej natury-nie ma w tym nic nienormalnego
madzia-tak,jest to schozenie przewodnictwa pomiedzy polkulami muzgowymi uniemozliwiajacy komunikacje a co za tym idzie prawidlowe artykulowanie klamstwa.
madzia-tak,jest to schozenie przewodnictwa pomiedzy polkulami muzgowymi uniemozliwiajacy komunikacje a co za tym idzie prawidlowe artykulowanie klamstwa.zawsze sie ktos znajdzie kto wie ze kto inny klamie-mozna to wyczuc ,zbadac, zmiezyc.
w pierwszym momencie trzeba zalozyc klamstwo rozmowcy i weryfikowac w kierunku prawdy a nie odwrotnie-wtedy nigdy sie nie natniesz

napoleon nie ale bella bedzie jak jej liczby padna (te niewyslane)
Witam wszystkich
Witam wszystkich
hefajstos-ja tam na grilu bylem,gdzie po pijaku po stacjach latac

kur.a,przepraszam no kur.a przepraszam no -dal popis,moze na wizji lotto tez odpali wiazenke

jac11-a ile,z kim rozmawiasz,w jakiej sieci jest rodzina i najlepsi znajomi,ile wysylasz sms-ow,jakie parametry telefonu Cie interesuja?
wiesz co jac11-zaloguj sie na Telepolis.pl-doradzimy Ci i w sprawie sieci i abonamentu/prepaida tyle ze musisz szczegolowo opisac co Ci trzeba i ile z kim wygadujesz

listek-moze jednak nie to samo,procek (jak pieniadze) to nie wszystko: porownanie http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3275&idPhone2=3621
jac-zadasz pytanie kiedy bedziesz chcial ale bedziesz musial zbudowac dwa tematy-jaki telefon wybrac i 2-gi: jaki abonament

co do SGS i IP4-to nie apple produkuje procki tylko szajsung dla appla(czego apple bardzo sie wypieralo-oj bardzo
) a potem ucieli sprawe
) a potem ucieli sprawe
apple jest wlascicielem Intrisity ale stalo sie nim po wypuszczeniu SGS(1) a procki w IP4-sa(byly?) produkowane na mocy starej umowy
oki czas do roboty,posledze czat wieczorem,
a na jakis czas zrobie sobie odwyk od MM
a na jakis czas zrobie sobie odwyk od MM
witam
ale mam kaca
czas na U Żeta
.Darek-co masz na mysli zeby nie zmieniac liczb? Ja raz gralem przez rok na te same to az mnie do teraz trzepie jak sobie przypomne ile mialem w plecy
20 na rozpisywanie to dla mnie za duzo
ja gram na 15 na 5 zakladow (ale teraz nie gram tak sobie troche przerwy zrobie-za duzo w plecy).Darek a te 20 liczb to na ile zakladow rozpisane?
ja gram na 15 na 5 zakladow (ale teraz nie gram tak sobie troche przerwy zrobie-za duzo w plecy).Darek a te 20 liczb to na ile zakladow rozpisane?heh-33 zaklady
sporo,nie bede Ci zawracal glowy,i tak nie zagram na az tyle.No nic powodzenia w obowiazkach u do uslyszenia wieczorkiem
ide sie podleczyc ,leb mi peka
sporo,nie bede Ci zawracal glowy,i tak nie zagram na az tyle.No nic powodzenia w obowiazkach u do uslyszenia wieczorkiem
ide sie podleczyc ,leb mi peka
witam
wie ktos co sie dzieje z loteriada-jak sie wpisuje kody przez strone to sie pojawia *2 a nawet 3 kod wprowadzony poprzednio a aktualnie wprowadzany -nie,trzeba go ponownie wprowadzic a czasem nawet 3 razy-tez tak macie??
wie ktos co sie dzieje z loteriada-jak sie wpisuje kody przez strone to sie pojawia *2 a nawet 3 kod wprowadzony poprzednio a aktualnie wprowadzany -nie,trzeba go ponownie wprowadzic a czasem nawet 3 razy-tez tak macie??
no to do jasnej ciasnej ciekawe co mi sie dzieje
(uzywalem juz 3 przegladarek)
(uzywalem juz 3 przegladarek)« Poprzednie 100Kolejne »

-myslalem ze MP zostal odstrzelony przez TP i ze to juz koniec
,sam jak to bylo-niełącz 33 i77