Wpisy użytkownika gutti
Łącznie 120 wpisów w archiwum, pokazane od nr 17 676. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Kogucik ja inwestuję w firmę i ludzi a wychodzę 3 razy tyle bo nie siedzę na dupie i nie czekam na mannę z nieba.
kogucik przypominam ci ostatnią passę na giełdzie- stracili zwykli inwestorzy, myślisz ze straciły także spółki? bez jaj skoro trochę grałeś to wiesz na czym polega taki przekręt.
Każdy sposób zarabiania na życie jest dobry, ale nie wmawiaj mi kogucik że utrzymywanie się z TS. jest możliwe.Ja co miesiąc mam 100% przypływ gotówki a w TS. możesz popłynąć z całym kapitałem- a właśnie ja śpię spokojnie aczy ty to wątpię.
Tu masz rację zmieniłó się wszystko, dominuje ZAZDROŚĆ nawet dzieci tylko patrzą kto ma lepszą komórkę- to jest chore kogucik ale czy można to zmienić? Dzisiaj bogiem jest mamona! pozdrawiam.
Smierdzi muli na wszystkich szczeblach,wszędzie wałki wałeczki- skoro kaczyński i cała góra dają nam wzór to dlaczego inninie mają tego robić?! TS. też wali ludzi w rogi, zresztą nas polaków nie cieszą uczciwie zarobione pieniądze.Nie jeden pseudo biznesmen powiesił by się bo co to za radocha "uczciwie" w tym kraju robić kasę- a pozatym to się nieda!!
Niejestem ostrym graczem ale z obserwacji lepiej grać u buków, większe szanse na wygraną- SIWY łeb niech idzie na emeryturę.ZYczę wszystkim wygranej a Siwemu i TS. bankruta!!!
Idiota idiocie nie jest równy- nikt ich nie sieje sami się rodzą co nie znaczy że nie masz racji DARIO1, złodziej to złodziej!
Pasko nikt nie przyzna się oficjalnie że został naciągnięty za jakiś tam plan systemowy.Ludzie ci poprostu oferują systemy za kasę i są NAIWNIACY niestety którzy to kupują!
Ci którzy naprawdę wygrywają nie kłapią jęzorem nie szczekają na prawo i lewo , robią to tylko naciągacze i tu wszystkich przed takimi ostrzegam.Jak ktoś wam zaoferuje systemy "pewniaki" za kasę mówcie krótko fuck of.
Mloin jest jednym z tych którzy czekają i dopiero gdy się przekonają że ktoś ich okradał mówią: to niemożliwe?! Stara zasada mówi- dmuchaj na zimne!
sONY TU PISZE O USTAWIANIU WYNIKóW MECZY- jestem zdania że tam gdzie jest bezkarność rodzi się mafia. TS. nikt nie kontroluje, nikt kto mógłby coś zrobić korupcja w naszym kraju jest praktycznie wszędzie a pieniądze z zakładów to łakomy kąsek dla wielu ludzi!
już za chwileczkę już za momęcik SIWY kulkami zacznie kręcić , w każdym nadzieja właśnie sie skrada a jedno jest pewne SIWY nas okrada!! ha ha
kogucik19 ty chamie przez samo "h"promujesz sie na inteligenta a robisz błędy na poziomie sześciolatka - dorobiłeś się pewnie za zczasów komuny, miałeś czerwoną książeczkę i kaopowałeś kolegów pomaluj się na czerwono!!!!!!!!!!!!!!!
To mi się podoba można wyrazić swoje racje ale w cenzuralnych słowach.
po miesięcznej przerwie witam kogucika19 oraz sonego- forum stanie się ciekawsze, jak tam osiągnięcia?.
nie tyrałem w szwecji bo nie chcę na łasce kaczyńskiego paść z głodu!
OOOOOOOOOOOO widzę bratnią duszę rozpisywałem się na ten temat SPIT już miesiąc temu, cieszę się że więcej ludzi otwiera oczy na ten problem.
« Poprzednie 100Kolejne »