Wpisy użytkownika gracz79
Łącznie 119 wpisów w archiwum, pokazane od nr 49 197. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
Wyniki prawdziwe sa na LOTTO.pl
pasko chyba sobie jaja robi!!!!!!!!!!!!!!
pasko chyba sobie jaja robi!!!!!!!!!!!!!!
TRAFILEM 8 Z 10 i musze podziekowac nieznanemu graczowi o niku***69*** To jego numery spisalem.i musialem sie zarejestrowac a zeby podziekowac.dzieki
ps.szkoda ze 10 niepadla
ps.szkoda ze 10 niepadla
DZiekuje graczowi o niku ***69***,puscilem wczoraj jego numery ktore byly na godz.14.puscilem je i te same tez na 22.15 i TRAFILEM 8 z 10.
Musialem sie zarejestrowac a zeby podziekowac nieznanemu graczowi ***69***
ps.oplaca sie czasami zerknac jak innym idzie
Musialem sie zarejestrowac a zeby podziekowac nieznanemu graczowi ***69***
ps.oplaca sie czasami zerknac jak innym idzie
Kurde placzesz ze jestes 2 zl w plecy,aja gram dziennie minimum za 10 zl i jestem raz na wozie a raz pod wozem.pozdrawiam
Kto zagra ze mna na pol w system azeby pozlozyc na lopatki TOTOLOTKA,gram codziennie za 40 zl i raz na wozie raz pod wozem.
01,15,25,28,36,
37,46,60,66,76
te liczby musza dzisiaj wejsc
pozdrawiam
37,46,60,66,76
te liczby musza dzisiaj wejsc
pozdrawiam
OSZUSCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kur.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
6,26,29,37,40,61,65,70,74,77
5,27,30,31,39,57,65,68,75,79
Powodzenia
5,27,30,31,39,57,65,68,75,79
Powodzenia
Witam.gram juz ponad 25 lat i lipa,i zaczynam watpic w to czy to czasami juz teraz nie jest ukartowane te losowania.ale gram dalej,przyznaje jestem hazardzista i wygralem co nieco ale nigdy niemialem zaszczuyu dosiegnac czubka.a gram codziennie prawie za 30 zl.moze ktos sie dolaczy na jakis systemik.Pz
gram ponad 20 lat i nic i czuje powoli ze to jest wielki przekret
tak was obserwuje i zal mi was waszych wpisow.piszecie swoje liczby i takie tam ***y jest to zenujace a jestescie glu....
taki jestes madry jacunn oraz mond ja wiem na wasz temat wiecej niz wy sami
Przestancie sie oszukiwac nigdy niewygracie,ale zycze wam tego,ja juz sie ludze 20 lat ,moze wy niemacie nawet tyle
a moze jak jestescie tacy wspaniali tomacie jakis system i zagramy razem
patrze jak wpisujecie swoje typy oraz nabijacie sie z siebie z innych
zali mi was barany-to tyczy sie tylko mezczyzn bo wiem ze i kobiety tu pisza
chce wam tylko przekazac tempaki ze niemozecie na forum dawac numerow glaby kapusciane
teraz wszystko idzie na serwer i moga zrobic co chca,a kiedyc bylo -wiecie jak bylo?
banderola w totku,zamykanie wczesniej i jazda z kuponami do danych osrodkow lotto
ojojoj gryks jutro jestes milionerem albo ZEREM ale chyb tym drugim
codziennie gram do 50 zl,z roznymi efektami ale jakos piatka niechce wejsc
Gram już kilka lat prawie całe swoje życie i już się zastanawiam czy to nie jest ukartowane losowania ustawione.zeby takie ciulate numery padały
Nikt o zdrowych zmysłach by tu nie siedział i pisał jakby oczywiście wygral
I cały czas się łudzę że wygram,ale i tez się zastanawiam czy te całe lotto to nie przekręt
I to wielki,dziennie gram za 20 zł jak nie więcej,i co tylko zwrot ale żadnej większej nawiazki
Piszecie takie ciulstwa wtopa 5 zł.jakgrac to za większe stawki ja postawiłem na święta ok.200 zł i co wielkie gówno
02,04,11,15,23,24,
25,31,35,39,44,45 liczby lotto jest tu 6 trafnych
25,31,35,39,44,45 liczby lotto jest tu 6 trafnych
04,11,12,14,15,20,
21,27,31,34,39,42 jest tu 5 trafnych.dzisiaj zgarniamy cała pulę
21,27,31,34,39,42 jest tu 5 trafnych.dzisiaj zgarniamy cała pulę
Było blisko ale w rozpi,jakbym więcej rozpisał kuponów to 5 mojaskach trafiona 4
Ludzie niewidzicie że to ściema jedna osoba wygrała prawie 31 tysiecy co tydzień przez rok i najlepsze to że zagrała stawkę 52 x600 i jeszcze trafiła a losowania są 4 minuty.miala więcej szczęścia niż granie w dużego lotka.ja już gram sporo lat ale zastanawiam się czy to nie jest ściema .ludzie około 250 losowań codziennie co 4 minuty i akurat wygrała jeszcze przy takiej stawce.
6,8,10,22,25,48, 62,65,77,79
oraz
61,63,65,67,69,71,73,75,77,79
oraz
61,63,65,67,69,71,73,75,77,79
Ludzie co wy wyprawiacie dajecie zdjęcia swoich pociech,
Każdy ma dostęp do internetu i nie wiemy kto jest po drugiej stronie.
Zastanówcie się co robicie ,bo to jest nie mądre
Każdy ma dostęp do internetu i nie wiemy kto jest po drugiej stronie.
Zastanówcie się co robicie ,bo to jest nie mądre
Daje to do myślenia,ja też jestem przeciwko wojnie,ale mam swoje przemyślenia ,i widać to u nas w kraju ,młodzi Ukraińcy zamiast walczyć to się bawią ,bo rząd im daje ,tak samo tam wojna ,a wszędzie nad morzem ,w górach i to.bawia się Ukraińcy
Więc się pytam o co chodzi!!!?!
Więc się pytam o co chodzi!!!?!
Krzysztof dobrze że możesz pomazyc ,i dobrze że nie wsadzają do pierdla za fantazje😉
Wy tu tylko gadacie o głupotach ,puszczacie po 1 kuponiku,tu trzeba grać za większe stawki a nie podniecać się byle gównianym 2 zł😉
« PoprzednieKolejne 100 »