Wpisy 3 622 470 – 3 622 569
29 lipca 2019 00:00 → 29 lipca 2019 08:58, 100 wpisów
fajnie że tak wyszło że do Parlamentu Europejskiego połączyły się wszystkie siły opozycyjne i nie tylko z PO SLd itp to mnie ugruntowało i przypomniało to samo co było przy okrągłym stole to wszystko to samo jest
Ciekawe czy nawiedzi nas półTusk-na białym koniu?(a,raczej niemieckim perszeronie?)
a może ktoś mi powie co Pan Szanowny Donald zrobił dobrego konkretnego dla Polski oprócz donosów o praworządność
tak to i ja bym dał radę rządzić sprzedawać co popadnie za grosze w sensie mniej niż można a czemu tak bo się nie opłaca z tym że już później nie było by co sprzedawać a to nocne posiedzenie sejmu za PO sprzedaż lasów czy to nie chore no Proszę merytorycznie mi odpowiedzieć po co sprzedawać lasy no dziś nikt mi z tych przeciw obecnemu rządowi nie odpowie cisza wyskoczą jak mnie nie będzie ale do tego się nie odniosą smutne
Mulag nasze sąsiady też nie zadowoleni..ponad 1700 osób aresztowanych..im putin też nie pasi...
rozwalam ich system wartości a na takie moje pisanie można tylko odpowiadać niemerytorycznie lub wcale lub złość lub nie na temat, szkoda szkoda ale może to fajni ludzie tylko taką mają wizje wierzą w to jak dawniej dzieci wierzyły w bociany co dzieci przynosiły w Jasia i Małgosię
ale jest demokracja i tolerancja szanuje ich poglądy choć ciężko mi się powstrzymać jak takie bzdety czytam
Batiuszka Putin-pewnie szykuje się do ponownego uruchomienia Kołymy
Nic tylko podziwiać ich umiłowanie trdycji
Nic tylko podziwiać ich umiłowanie trdycji
ogólnie jak tak patrzę na Europę na to wszystko to smutno mi niby wszyscy chcą dobrze ale jakoś tak wychodzi źle, podobnie w Polsce wszyscy chcą dobrze szczególnie jak przychodzą wybory a że tak źle było to nie wiemy czemu a to krasnoludki ustawy tworzyły a to tamto wszyscy chcą dobrze ile razy ci sami ludzie mogą nas rolować w końcu nas wycisną jak sok przez maszynkę lub mikser
Bo u nas też tradycyjnie
Wszyscy chcą dobrze...ale im nie wychodzi
Wszyscy chcą dobrze...ale im nie wychodzi
chciał by człowiek dobrze dla każdego ale widzę wszędzie walkę jeden przeciwko drugiemu to w pracy w rodzinach co się z nami dzieje każdy chcę być ważny jeden drugiego zdeptać coś się z nami niedobrego dzieje, nie ma już nic co nas łączy wszystko można obalić wyszydzić gdzie te granice wydaje mi się że to my ludzie jesteśmy tym rakiem który się toczy po ziemi i ją niszczymy naszczacie nie wszyscy bo by nas już dawno tu nie było
Przed wyborami nastąpi zmasowany atak PiS-u na Konfederację
Ponieważ oba ugrupowania odwołują się do tego samego elektoratu.
A,opozycję mogą olać
Ponieważ oba ugrupowania odwołują się do tego samego elektoratu.
A,opozycję mogą olać
No nicPopolitykowalim co nieco...
ale trzeba się zbierać
Mulag,Forsami dobranoc
ale trzeba się zbierać
Mulag,Forsami dobranoc
no tak sen potrzebny by znów jutro walczyć bo życie to walka czasem to męczy ale tak już jest
Cześć Robert zajął 10 miejsce i zdobył punkt !!! Brawo, szkoda, że nie postawiłem kasy. trzymajcie się, miłego dnia, wysokich wygranych, wygranym, dobranoc.
Witam wszystkich
Wiem że rano lubicie napić się
Liczby na śpioch to
3,4,29
3,4,29
Nigdy nie ma gwarancji. Od czasu kiedy są próbne losowania jest trudniej coś trafić. Trzeba to przeskoczyć i znowu będziemy trafiali
https://sphoto.nasza-klasa.pl/49296718/3719/main/27734cf0f7.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
dusia
Kasia Kawa po przegranym finale tenis kobiecy ze 197 miejsca przesunie się w okolice 127
Witam
Kasia Kawa wygraną miała na talerzu. Niestety nie wykorzystała szansy. Ale za dojście do finału
E.p + E.p ?
Co to ma być?
Co to ma być?
Może
E.p + E.sz ?
E.p + E.sz ?
Mewa
MM
5-05,10,15 zaraz sie zacznie byly proponowane przezemnie moze do tego moie zalegle 16 19 24 27
MM
47,52,69
47,52,69
Walduś piona Brachu
Megamocny właśnie o tym mówię
Przyszłość zaczyna się dzisiaj, nie jutro 35
numery z kalendarza
numery z kalendarza
Tygrys dziś szaleje i dlatego podałem liczby Tygrysie
ide chwilowo w klimaterie forum zestawow generatorow wrozb z kart kalendarzy jak mnie nie bedzie to w profilu i na forum co nie co przemyslanego bedzie dla zainteresowanych tak wiec milego i trafnych do 10 powinienem sie wyrobic tak wiec uruchamiam systema niech sie kreci papa zostawiam ino 52 58 67
Megamocny podałem 3 liczby i tego się trzymajmy
Te trzy liczby to
Trzon
Trzon
3 622 529. Sebastian_M 2019-07-29 (08:44) Niedługo wygram 5/5 w MM
MM
47,52,69
1/3
MM
47,52,69
1/3
Wątpliwe ale możliwe
Megamocny trzeba to dać do obróbki
My też mamy liczby próbne i właściwe
Megamocny nie podawaj od razu tych które wejdą. To jest nasz błąd
Dobrze Megamocny robimy test
Kto z nas będzie lepiej typował 3/3
Kto z nas ma lepszy Trzon okaże się za kilka dni
A na potrzebuję 4 trójek
Ja
Może tak być Megamocny chociaż Ty w tej chwili jesteś na 147 miejscu A ja daleko w tyle
Ja mam 340 miejsce
Ty 147
Daje Ci fory bo mam sztabkę zlotazłota A Ty nie
Do tej pory nie przykladałem się do typowania i nie gram codziennie
wystarczy ze raz trafisz i mozesz mnie przegonic jest o co walczyc
Ale teraz czas zacząć
Powodzenia Megamocny
Czas start
Abra Kadabra Fokus Pokus