Wpisy użytkownika gocha2120
Łącznie 83 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 563 289. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
ciekawi mnie taki czat gram zacięcie w multi może macie jakieś pewniaczki na 14 myśle ze 9 , 10 11, długo składu nie było takiego co sądzicie
nawet najmniejsza wygrana mnie cieszy ale chciałabym zgarnąć bonus kiedyś
dobrze będę uważać ale dziś to moge troszke więcej ich przyswoić
uciekam pozdrawiam wszystkich trzeba coś obmyślić na 14 na pewno 1, 9, 10, 11 zobaczymy czy co wejdzie buziaki papapapa
w sumie każda może iść uciekam pozdrawiam wszystkich
życze Wygranych
życze Wygranych
i jak wygrane u mnie nic 0 z 21.40 nie mam pomysłu na liczby dziś może wy coś poślecie ? możw 1,2, 8, 24, 51,
Nie wiem czy puszczą coś od 10 -do 20 trudno ich rozgryźć jeśli juz to 12, 16
Zresztą każda może być ja to juz wariacji dostaje z tymi typowaniami
bo ciężko rozwalic tego tsa ale trzeba każdego dnia walczyć może.... Albinlotto wpadnie jakaś fajna gotówka
w lotto mam swój stały zestaw największa wygrana to 240 zł w lotto albinku
Hej wszystkim jadę na 14 puścić multi co myslicie o tych liczbach a może co wy podsuniecie : 1,6,23,45,46,73
Jestem tu nowa może ktoś z was skoro widze że tu liderzy są to może podrzucicie jakieś pewniaki ??
krzysztof c moje wrazenia są takie że jest miło popatrzeć jk ktoś pewne liczby sypie ja sama gram na 5 w multi i na 10 czasem coś wejdzie ale żadko to hazard !!!
Witam wszystkich i dużo miłości życzę w ten angielski walentynkowy zwyczaj mnóstwo pocałunków i wspaniałych wygranych ! Teraz konkret co dajecie na 14 w multi multi ?
hej zaraz wybieram się puścic multi multi macie jakies pewniaki pozdrawiam wszystkich jestem zmęczona po pracy nie mam myślenia
ok dobranoc wszystkim zobaczymy jutro będzie lepiej buziaki kolorowych liczbowych snów
a dziś niech padnie 7.12.21,39.44.75 zobaczymy ile z nich wejdzie w mm
takie puszczone przez trafił może będzie radość a jak nie to 2,50 do tyłu oj moi znajomi co tu skreślić żeby wygrać ??????
Ty krasnalku takie typki podrzucasz może coś jutro z nich wybiorę i puszczę by pocieszyć siebie w trafne
wiecie co może by tak do Jackowskiego napisał żeby podał pewniaczki ?
Co Wy na to ? Przecież to jasnowidz więc powinien wiedzieć jakie padna
fajne znam powiedzenie TOTOLOTEK CIE WYBUJA TY MU CZTERY ZETA A ON CI CHU ...
za cztery zeta okazja a za 2,50 jeszcze lepsza a nie wspomnę już o 1,25 Majpanie
długo mnie tu nie było a jednak dzis deszcz i postanowiłam sie zjawić
ja dopiero poczatkująca mam takie typki na mm na 14 co o nich sądzicie 3,6,11,13,17,21,27
ja dopiero poczatkująca mam takie typki na mm na 14 co o nich sądzicie 3,6,11,13,17,21,27
« PoprzednieKolejne »