Wpisy użytkownika giorgio
Łącznie 1 248 wpisów w archiwum, pokazane od nr 301 282. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
mag..dzięki 
Na razie.teraz idę obłapaić balkon póki słonko.Wygranej!

Na razie.teraz idę obłapaić balkon póki słonko.Wygranej!

mag..Nie sprawdzałem,komp gdzie indziej,kwatera też gdzie indziej!Buziaki!
Witaj mag..Jestem na razie z doskoku.Pozdrawiam.Wysokich wygranych

Witaj mag..Czyżby Cię dopadła wczoraj kaskada.Miłej niedzieli!Wygranej!Kurier dotarł a gołąb w Twoja stronę poleciał!

mag.. na wsi brakuje dopalaczy więc słaby,co z tego że właściciel uzupełnia płyny

mag..na razie leje ale popołudniu jest festyn "kwitnących jabłoni" to może i jakaś ludzikowa się trafi!hihihi.a bajkę o jabłonce pewno znasz!?

znam wiele bajek!niektóre nie nadają się na tą stronkę bo to stronka dla miłośników LOTTO

aby wrócić na tory stronki podaję takie zestawy "3"6,8,47.
"5"
9,13,29,47,62.
"6"
5,10,22,35,45,72.
Hefajstos postaw na 14-tą a będziesz miał bajkę o apostołach i latarence,dwa w jednym!
"5"
9,13,29,47,62.
"6"
5,10,22,35,45,72.
Hefajstos postaw na 14-tą a będziesz miał bajkę o apostołach i latarence,dwa w jednym!

mag..ja już od rana rozgrzany.6.30 kościółek a teraz obiadek,ważne że gołąbek doleciał!wygranej!A po 14-tej może i będzie okazja na większą rozgrzewkę

mag.. miłej niedzieli!Niech kaskada Cię dopadnie ale nie zrobi krzywdy!Woda potrafi wiele

Hefajstos,Ja mam czasami system obok więc jak nie 14-ta to moze 22-ga!Bajka oapostołąch wieczorem też jest dobra jako kołysanka

dzięki!a dlaczego nie typujesz na "zatypuj"może bym coś od Ciebie "spatrzył"!

dzięki za dobre słowo!
.dzisiaj trochę przekombinowałem mogłem mieć 6/6.trudno moze wieczorem bo gram to samo na dwa losowania a Ty?

.dzisiaj trochę przekombinowałem mogłem mieć 6/6.trudno moze wieczorem bo gram to samo na dwa losowania a Ty?Witaj oliwija!tak żeby sobie później nie pluć w brodę!A dlaczego pytasz?

masz rację nie na darmo to się nazywa gra losowa!a ty typujesz u pasko?można zobaczyć twoje osiągi?

zerknąłem w między czasie,nieźle.ja jak nie gram to nie typuję!a dlaczego tylko w weekendy grasz?

andromeda,po pierwsze bo masz ciekawy nik,po drugie nie tylko z tobą klikam ale również z oliwiją!czy to źle,że klikamy?jak nie masz ochoty to nie odpowiadaj.Oliwija ja nie gram na suchobo raz zatypowałem w pasko i miałem 5/5 i gratki a w realu nie poszło!Dla Was obu

oliwija.a jak byś trafiła na sucho 6/6,nie byłoby ci przykro.
trójak na 22-gą dla potrzebujacej 9,13,35.andromeda

odpowiesz na pytanie?
trójak na 22-gą dla potrzebujacej 9,13,35.andromeda

odpowiesz na pytanie?oliwija,ja już gram bardzo długo i dlatego nigdy nie typuję "na sucho".

ewela potrzebowała,prosiła o trójkę.odpowiadając oliwiji zapomniałem nika więc napisałem dla potrzebującej.późniejszy wpis wyjaśnia to .a ty mi i tak nie odpowiedziałaś na moje pytanie jakie masz ulubione liczby,system,jakie osiagi.to jest tajemnica?

andromeda,źle pamietasz bo ja nigdy z tobą nie klikałem a zresztą jestem tutaj bardzo rzadko na forum więc to nie ja cię mogłem nie lubić lecz ktos inny zapewne

andromeda,po takim wpisie aniołku mozemy zakończyc klikanie bo ja klikam z tobą a nie pracuję dla nikogo chyba moze dla siebie żeby poznać ciebie bo zaczynasz być tajemnicza nie odpowiadasz na pytania a ja lubię tajemnicze kobiety!ale skoro nie chcesz to napisz i wiecej nie napiszę tutaj nic do ciebie.

Oliwija.Jeśli mozna wiedzieć to w realu grasz na jakiezestawy?chodzi mi o ilośc liczb.Ja uwielbiam "5"tki,"6"tki,"7"mki i z maszyny "10' na bonus

andromeda.Zapamie.taj sobiejedno.Mnie nauczono zawsze być dla kobiet miłym a dopiero po lepszym poznaniu zmieniać ewentualnie zdanie.over!

andromeda czytaj dokładnie.pisałem.na początku jestem zawsze miły dla wszystkich kobiet.Dla ciebie oliwiji,eweli(sorkijeśli to nie kobieta)a dopiero jak poznam blizej to mogę czasami zmienić zdanie.Nie sądzę,ze skoro Ty masz o mnie inne zdanie chciałabys mnie poznać bliżej

andromeda ,jeśli masz rację to mi to udowodnij!wierz mi naprawde jestem tu sporadycznie a ,że lubie gwiazdy to kliknąłem do ciebie z wpisem!Jestem ciekaw co trzeba zrobić (starać się) żeby zdobyć twoje względy!

szczery jestem,duszę mam romantyczną więc pozostaje pokombinować.może jakaś podpowiedź?

piękna poezja,pewno tak śliczna jak Ty .czy możemy inaczej dalej kombinować niż tutaj na oczah wszystkich.?muszę teraz do obowiązków.może podasz maila,napiszę wieczorem!

andromeda.mam nadzieje,ze odpiszesz.Powodzenia wieczorem w losowaniach.

oczywiście jak napiszę wieczorem to liczę na odpowiedź oraz ,ze wygramy wieczorem jak również będe kombinował aby poznać Twoją jasną duszę!

.pa

.pawręcz rzeciwnie,systemyto razem wymyślimy dzieląc sie doświadczeniami!!!teraz to juz the end!

.Pa

.Pajeśli o to chodzi to wolę dziewczyny z ciemnymi włosami!Teraz to już naprawdę pa!Wygrajmy!

oliwija.naprawde muszę spadać.Tyteż nie odpowiedziałaś na moje pytanie jakie zestawy grasz?Czy kolor włosów jewst zaproszeniem abym napisał więcej na maila co jestm w profilu?mogę?

mówiłaś zebym się starał i kombinował zebś mnie polubiła a tu cisza w eterze

andromeda przypomnijsobie nasze z poniedziałku tutaj klikanie,pytałem o ulubine liczby systemy!zresztą dostałaś to kurierem też i cisza!

Witaj andromeda!Jestem na gościnnym posiedzeniu u kolegi!Dzieki za buziaiki!Odezwij się

.
mag.. innym pomagasz a ja w ruinie!

.mag.. innym pomagasz a ja w ruinie!

Na 14-tą:
11,17,21,30,42,.
29,33,49,70,72.
10,13,31,40,44.
Grupa E:40!
11,17,21,30,42,.
29,33,49,70,72.
10,13,31,40,44.
Grupa E:40!
Andromedo!Mam nadzieję,że już Cie nikt nie traktuje tutaj na forum jak głupią blondynkę!NIE ZASŁUGUJESZ NA TO!!!

Andromedo Królewno daj sobie spokój,oni wszyscy Cie prowokują a Ty dajesz się na to nabrać!Miej swoją godność!Jesteś wspaniałą kobietą!OLEJ ICH WSZYSTKICH!!!

Andromedo!I tego się trzymaj!A wiedz jedno ,że jak będziemy się trzymać wspólnie to nam nikt nie CIULNIE!!BUZIAKI!WYCHODZĘ Z KOMPA!Gołąbek poleciał razem z kurierem!

Lester oczywiście tylko w końcu mając problem z kompem nie wiem czy grupa A czy E

Lester !OK!
Andromedo Królewno ale chyba nie dzisiaj bo go nie widzę!

Andromedo Królewno ale chyba nie dzisiaj bo go nie widzę!

Andromedo!Królewno!kurier dotarł i posłał gołąbka pokoju!Jeszcze jestem w kompie 5 minut więc zobacz jakie wieści!

Królewno Tobie tego samego!Szkoda,że nie próbowałaś złapać gołąbka!

Andromedo.Gołąbka złapałem a teraz the end!Do usłyszenia!!!WYGRANEJ!

Witaj Andromedo!Gołąbek pokoju poleciał!Miłej niedzieli.Wygranej Królewno!

Andromedo!
Jesteś wspaniała!Mam nadzieję,że z tego gołąbka nie będe robił rosołu tylko będzie mi Ciebie przypominał!WYGRAJMY!

Jesteś wspaniała!Mam nadzieję,że z tego gołąbka nie będe robił rosołu tylko będzie mi Ciebie przypominał!WYGRAJMY!

Witaj mag..
Kolega taxi zaprosił mnie do kompa!Dlaczego milczysz?SMS-cisza!MAILI-cisza!O 16.00-jadę w wiadomym dla Ciebie kierunku!Buziaki!Następny mój udział w necie we wtorek!

Kolega taxi zaprosił mnie do kompa!Dlaczego milczysz?SMS-cisza!MAILI-cisza!O 16.00-jadę w wiadomym dla Ciebie kierunku!Buziaki!Następny mój udział w necie we wtorek!

Kochani! Mam problem z netem więc Grupa "a" cały tydzień "15".mag..pisz a ja z doskoku odpowiem!!!wyg4anej wieczorem wszystkim!!!

Andromedo!Jesteś Kochana!Pamiętaj o swojej godności!!!!Nie daj się ogłupić!!!!Wygranej!!!

Andromedo!Pisałem na cały tydzień grupa "A": "15" do czasu aż będę miał neta i komp!

Witam serdecznie.
Podaje dla zestawu A:"15" na dwa losowania.Miłego dnia.Wygranych wysokich dla wszystkich
Podaje dla zestawu A:"15" na dwa losowania.Miłego dnia.Wygranych wysokich dla wszystkich

Witam wszystkich serdecznie!Dla zestawu A podaję na dwa losowania:"15".Wysokich wygranych,miłego dnia.

Witaj Andromedo!Cieszę się ,że masz kota bo mój kolega od którego teraz piszę tez ma kota wiec wniosek,że koty mają dobrzy ludzie,sympatyczni i przeuroczy,głównie kobiety bo moja orientacja jest normalna

Andromedo,wiesz przecież ,że z rozwianymi włosami Ci do twarzy!!!Czyżbyś ich miała więcej?

Andromedo Tobie również i powtórki co najmniej o szczebel wyżej.
Ja na 14-tą puszczam taką dychę z plusem:13,22,33,34,35,37,38,75,78.

Ja na 14-tą puszczam taką dychę z plusem:13,22,33,34,35,37,38,75,78.

Andromedo .kurier dotarł,dlatego pisałem,że będziesz miała wieści!W samo południe a teraz całuję Cię cudnie i spadam!BY!

Witam miłośników ML.
Podaję co ja posłałem na 14-tą!:
9,15,29,35,48,77.
13,15,62,67,72,77.
Oraz dycha z plusem:
13,22,33,34,35,37,38,45,75,78.
To wszystko ,wygranych dla wszystkich!

Podaję co ja posłałem na 14-tą!:
9,15,29,35,48,77.
13,15,62,67,72,77.
Oraz dycha z plusem:
13,22,33,34,35,37,38,45,75,78.
To wszystko ,wygranych dla wszystkich!

Wi
13,22,33,34,35,.37,38,45,75,78.tajcie kochani!
a ja zagrałem na 14- tą taką dychę z plusem!co wy na to:
Wygranych wysokich dla wszystkich

13,22,33,34,35,.37,38,45,75,78.tajcie kochani!
a ja zagrałem na 14- tą taką dychę z plusem!co wy na to:

Wygranych wysokich dla wszystkich

Andromedo!a może przejdziemy na pisanie na mailowej stronie!?która godzinka ci pasuje!