Wpisy użytkownika estek
Łącznie 2 427 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 464 432. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
krzysztof c to jest bardzo mozliwe. Ja ost wyliczyłem liczby z gwiazdami i miąłem 7/10 wejdz na moj profil i zobacz kupon
teraz jestem na dworze patrze w niebo i mysle ze jutro bede maiał 10/10'
krzysztof c mozesz tez grac na 3/4/5 w jednym losowaniu jak trafisz dobrze to kasy jak lodu na ps3 bedzie
krzysztof c za 5/5 jest tylko 700 zł
nie lepiej grac na 10?
jak juz wygrac to tak zebys w krotoszynach dom postawił i zeby zazdroscili
nie lepiej grac na 10?
jak juz wygrac to tak zebys w krotoszynach dom postawił i zeby zazdroscili
krzysztof c takie jest moje zdanie
ja gram na 10 i moze za rok, trzy trafie 10/10
ja gram na 10 i moze za rok, trzy trafie 10/10
krzysztof c nie znam cie ale czemu tak mało zdjec zostawiłes? Te za skuterze czy samochodach były fajne. Na tych rajdach jezdziłes czy tylko siedziałes za kółkiem na sucho?
Franek tak jak mnie 5/5 700zł nie zbawi a trafic to, to tez szczescia duzo
franek sprzedawca firanek
ale kazdy gra jak chce ja tylko napisałem jak ja to widze
ale kazdy gra jak chce ja tylko napisałem jak ja to widze
franek sprzedawca firanek
ja teraz tylko na 10 i nie zmienie tego
ale w duzym 6 starczy
ja teraz tylko na 10 i nie zmienie tego
ale w duzym 6 starczy
Myslałem że masz coś do mnnie, a ja nigdy o Tobie nic nie pisałem. Wejscie maiłem złe bo mysłaem ze to jakas lipna strona itp ale jest spoko.
San Marino tylko raz wygrało więc jutro maja duza szanse na drugie zwycięstwo
MatekzMatek
ja nie wierze w takie rzeczy
dla mnie nie ma czegoś takiego jak pewniaki
ja nie wierze w takie rzeczy
dla mnie nie ma czegoś takiego jak pewniaki
nie ma szans na wyjście max wygramy 2 mecze z San Marino i punkt z Mołdawia
Lila ogładałem dziś i wstyd ze mieszkam niedaleko Łodzi ale Arena to strefa kibiców łks wiec nie ma co sie dziwic
Lila rozumiem iśc na koncert kazdy lubi cos innego a stać cały dzień przed hotelem zeby moze przez chwile zobaczyc pajaca to juz przegiecie
wasyl to powazna sprawa, ale watroba siada tez po lekach, sterydach w tabsach
Pasko nie grałem nigdy w Jokera a jak zagram i wygram główna to tak głupio
qjaster
nie ma szans wyjscia z drugiego miejsca taka prawda a jak wygramy to znów beda nam wmawiac ze jest szansa itp
nie ma szans wyjscia z drugiego miejsca taka prawda a jak wygramy to znów beda nam wmawiac ze jest szansa itp
jackwar bez matury mozna do policji max stopień młodszy aspirant
ale mozna
ale mozna
chyba ze na jakoś szkółke np szczytno to mature ale z tamta wychodzi sie komisarzem
byłem rok w opp to co nie co wiem ale najwazniejsze to znajomosci bo duzo chetnych jest
jackwar byłem rok w OPP 2008/2009 ostatni pobór ale po roku podziekowali mi. teraz sie nie staram bo całe zycie bedziesz psem i zadnego szacunku
ale juz coraz mniej. teraz jak bym sie dostał to tylko do jakiegos miasta i patrol pieszy oko cieszy na powiatowe to nie ma szans zeby przeniesli. A jak mam chodzic po ulicy, na mecze itp za 2 tys to ja dziekuje. teraz załuje ze byłem rok, rok stracony w całym zyciu
zaden komendant nie chce gadac jesli ktos za ciebie sie nie wstawi.jesli chodzi o przeniesienie to rzadzi komenda wojewódzka
a im zalezy zeby zostac w miescie jak ja łodz zeby miał kto parolowac z buta(taniej) i obstawiac mecze
i wydaje mi sie ze krzysztof c jest troche dziwny jak patrze co pisze itp
hey
Wiecie moze o jakiś promocjach laptopów. Chodzi mi o zwykły bo musze kupić na komunie
Wiecie moze o jakiś promocjach laptopów. Chodzi mi o zwykły bo musze kupić na komunie
w neonet za 1200 jest duzy wybór dzis byłem ale szukam taniej
tu masz nawet strone i zobacz http://www.neonet.pl/laptopy,od500do1200.fhtml
tu masz nawet strone i zobacz http://www.neonet.pl/laptopy,od500do1200.fhtml
ulexxa ja mam acera i w razie czego dzwonie i sami przyjezdzaja po kompa
jackwar aha nie wiedziałem
ja potrzebuje zwykłego lapka bo to dla dziecka
ja potrzebuje zwykłego lapka bo to dla dziecka
jackwar jeszcze zobacze, jak bym kupował na 18-tke to co innego ale na 9 lat to sam wiesz
jackwar ale wole laptopa niz
netbook. a za 1200 laptopa juz kupie
netbook. a za 1200 laptopa juz kupie
jackwar w euro agd tez za 1200 sa laptopy chyba tyle bedzie mnie ta komunia kosztowac
jackwar w neonet mam kolege znajomego jutro znów pojade i sie wypytam i jak cos to wezme bo jak mówisz w maju bedzie drozej a dobre 50 zł taniej na m/m bedzie)
15hubi teraz czytam ta ustawe http://www.surebety.pl/teoria-zakladow-bukmacherskich,ustawa-hazardowa.html#legalny-hazard-polska ale nikt tego nie kontroluje