Wpisy użytkownika estek
Łącznie 2 427 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 461 285. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
FRANEK moze być prawopodobienstwo takie samo jak wylosowac 1,2,3,4,5,6,7
franek daj spokój, myslałem ze w meczykach troche zarobie i 50zł poszło
zakupionych 7 kopalnia szafirów 1-2zł 1- 4 zł reszta puste
2 szybkie 50 puste
2 szybkie 50 puste
pylcek
NIE jechałem wydaje mi sie ze troche nie łapie niektórych rzeczy tak od razu i trzeba mu powtarzac
NIE jechałem wydaje mi sie ze troche nie łapie niektórych rzeczy tak od razu i trzeba mu powtarzac
Chłopak chce na siłe wygrac ale nie da mu to nic jak mówi ze kupi 100 szt zdrapek i napewno wygra
Ale go przeprosiłem jeśli go moje słowa uraziły, Trisetum ja puszczam na m/m dl ml prawie na kazde losowanie po 1 zakładzie ale nie ze musze teraz wygrac i sie przez to denerwuje itp. nie wejdzie to moze przy nastepnym losowaniu.
Nic na siłe. dzis jak pisałem kupiłem troche zdrapek ale juz w tym miesiacu nie bede drapał. A jak pisze krzysztof c kupiu 100sz i napewno trafi głowna to jest niepoważne myslenie
tomcio1972 Monet
wczoraj graliście coś na el 2014?
Ja 50 zł do tyłu
wczoraj graliście coś na el 2014?
Ja 50 zł do tyłu
wie ktoś czy w kolekturze maja prawo nie wypłacać kwot ok 50, 100zł? W jednej mejscowości zawsze mówią ze nie maja tyle kasy itp nawet 24zł za 3 w dl jest problem
amour Lila ale w tej kolekturze zawsze mówia ze nie maja kasy a to jest razem ze sklepem spozywczym gdzie obrót jest naprawde duzy
ja w tej jednej kol. mam problemy,
ale wydrukuje i pokaże im bo mnie w***iaja i innych
ale wydrukuje i pokaże im bo mnie w***iaja i innych
Gała no widziałem i tam lubię sobie drapnąc ale bez efektów. a ty który rocznik?
ja zacząłem teraz dopiero typować, wcześniej grałem i najwiecej 6/10 a tak to 4/10
medea76 ja 4/10 te same mam na jutro a potem chyba dopiero na świeta trzeba cos zapuscic