Wpisy użytkownika eM1LLION
Łącznie 221 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 924 622. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
Proszę Janosika o spr. liczb 46 i 80 czy będzie 2/2? na 14:00.
Kupilem jedno drzewko szczescia I wydrapalem 32zl, niech pieniadze na wieczor wpadaja z latwoscia
Gratulację wygranym u mnie 3/5 w mini (ciekawe ile zapłacą) i 4/5 kuponów w multi zwrot.
Do osob grajacych w realu: gral ktos w kaskade liczbami na kilka losowan? Jesli Tak, jakie spostrzezenia.
Ja bym wprowadzil wiecej merytoryki na tym czacie, po to jest te forum prawda? Wygrajmy cos konkretnie a nie takie pitolenie. Ci co dobrze typuja w swoich specjalizacjach niech nie zmieniaja myslenia. Zebraloby sie co losowanie od typerow I polaczylo liczby. Napewno jakas 5, 6 by sie trafialo, nie mysle o 10z10 bo to trudno...
gdy podstawiam swoje liczby zawsze mam oboki w multi... tak jakby maszyna specjalnie zmieniała. Oboki o jeden w góre... już kilka razy bym miał 10/10...
a jak typujesz gryks powtórki czym się sugerujesz i czy się to czasem sprawdza?
Musieli ustawić system innaczej (liczby) bo za dużo głównych wygranych by było stąd tyle 70tek... śmiech
będzie dalej kombinował ze schematami liczb to dalej będzie dostawał TS po dupie...
Spr. na 14.00 nowy sposób na typowanie i powiem czy działa Wam
Najlepiej jakby nikt na tych forach i stronkach www nie typował i chciałbym wtedy zobaczyć jak moje typowania będą wyglądać
Sluchajcie na ch trafil wiecej trafiam niz samemu jak typuje...
Hej, zaczalem grac w ep jak wygram to powiem czy dobrze to wymyslilem
Razem zagadalem w zyciu systemem I prawie 25 Tys. Wygralem mialem 12 a bylo 13...takto 200zl
W mini I mm ciezko mi sie typuje cos a w Lotto duzo 3 mam I 4 jedna I w Ep trafiam
Szkoda I tu tkwi problem takto czlowiek pogralby na 10 12 liczb w Lotto to by cos ugral a takto ciezko
W czwartek mialem 2 x 3/6 lotto dzis 4 x 3/6 no spoko ale wolal bym progress with ilosci liczb na kupon ie jednym
W ciągu 4 msc kedzior mialem razem z dzisiaj 11 trojek w lotto, 2 trojki w Lotto plus i jedna 4 w lotto. Ale wiecej nic a nic
« PoprzednieKolejne 100 »