Wpisy użytkownika dzikus
Łącznie 6 535 wpisów w archiwum, pokazane od nr 80 954. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
a ja myślę,że o 22 plusem będzie ponownie 19,albo 9,albo 22,takie typy postawibym w ruletce,jeżeli w poprzednim weszła 19,poza tym stawiam 100 rubli na 20
lila,bez przesady,czego ludzie dostają na głowę?,chyba Chciałaś powiedzieć,że stają na głowie przed dniem Mikołaja.
Jak chcesz to wpadnę do Ciebie przez komin,oczywiście jako Mikołaj,pozdrawiam.
Jak chcesz to wpadnę do Ciebie przez komin,oczywiście jako Mikołaj,pozdrawiam.
cześć,hipopotan,źle gadasz z mózgiem.
Musisz poczuć się zwycięscą,tylko zwycięscy zgarniają kaskę
Musisz poczuć się zwycięscą,tylko zwycięscy zgarniają kaskę
hipopotan,powiedz mi kim jesteś i powiedz mi kim jest mózg,może wtedy będę mógł Ci pomóc
hipopotan,pomyłka,jak ja bym stał wysoko w typowaniach,to byłbym prawą ręką Ędwarda Ąckiego i Ędward napewno pożyczył by mi swoją lśniącą sztuczną szczękę
a ja hipopotan postawię na dziesiątkę,ta co na cały grudzień,zaraz tylko sobie przypomnę:2,7,11,19,25,33,34,43,47,51.
hipopotan,wybacz,nie przyjmuję żadnych gratulacji,to przynosi pecha
hej,Ty wiesz jak silna jest Twa władza,dyskretny śmiech do szału doprowadza
lalalalalalalallalalalallalalallalalalallalalallaaaaaaaaaaalalllllllllllllllalallal
laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalallalallllallalallalllllallalallalal
lalallallllllllllllllllllllllllallalallalallalallalallaalllllllllllllllll
laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalallalallllallalallalllllallalallalal
lalallallllllllllllllllllllllllallalallalallalallalallaalllllllllllllllll
w dupę węża,jak postanowiłem nie grać cały grudzień to teraz kurna moje liczby chodzą
w mordę jeża,najgorszę jest to,że od kilku dni jestem chory i żrę czosnek i mam widzenia,ostatnio się z dodą widziałem,ale niespodziewanka,znalazłem za telewizorem trzy browarki,zrobię sobię na gorąco
tramwaj pełen pawianów,ciągną pasiaste wieprze,na przystanku stado tapirów z trudem chwyta powietrze,buuuum,wielka kraksa na zakręcie,to hipopotam cierpiąc na wzdęcie,uszkodził szyny gromkim pierdnięciem.
hipopotan,dzisiaj nie puszczałem liczb,puściłem tylko bąka w wielkiej gorączce,czuję,że to mój koniec......
xelom,nie chcę herbatek góralskich,z góralkami o krzywych nosach spędziłem zbyt wiele czasu.
tyle już gram,co z tego mam,tyle lat gram,gram tu i tam,grałem pop,grałem dżez,grałem roka,ale teraz jakaś inna jest epoka,żuciłem dom irodzinę,poznałem egzotyczną dziewczynę,Nic mi się nie chcę,seks mnie nie ŁECHCE
tylko trzy piwka były i tylko 3z10 weszło w moich typowaniach,jak dobrze,że to tylko typy
Witam Wszystkich Milionerów i Milionerki,
co tam u Was słychać?
Ja np.właśnie wsiadam do mojego prywatnego odrzutowca i
lecę do mojego browaru po kilka piwek.
co tam u Was słychać?
Ja np.właśnie wsiadam do mojego prywatnego odrzutowca i
lecę do mojego browaru po kilka piwek.
Nie martwcie się o 22.00 w losowaniu multimulti tatalizator sypnie monetą,czego Wam Wszystkim życzę,how,how,how.
dzięki wędrowca netowy,czyli to,że dałem moją myszkę komputerową komuś w moim śnie to wychodzi 14,ok,dzięki,ale puszczę tą 14 dopiero w Nowym Roku.
jasne hipopotan,że mam koszmary,np.dzisiaj w nocy śniło mi się,że dałem komuś chyba z rodziny moją myszkę komputerową,to był właśnie koszmar
to napewno był koszmar,żona mówiła mi rano,że w nocy wyłem jak pies baskerwilów uuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaa,uuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiii
ja wystarczy,że wejdę do lasu,też od razu mnie atakują,
więc się nie przejmuj hipopotan
więc się nie przejmuj hipopotan
ofiaruję mojej dziewczynie....tak tylko ona,ofiaruję mojej dziewczynie wszystkie kwiaty Holandii....tak tylko ona...
hipopotan,wejdź na www.lotto.pl,wdupcz link multimulti i wdupcz link najwyższe wygrane itd.
ze dwadzieścia pare lat temu,też śpiewałem mojej dziewczynie tą piosenkę,ale muszę powiedzieć jak Boguś Linda ,,to stara k.... była"
Biskupiec 2009-02-20 2 500 000.00 10/10 1 Plus
hipopotan to dla Ciebie
hipopotan to dla Ciebie
hipopotan już wiem co Ci dolega,jesteś hipochondrykiem,
co Ty na to?
co Ty na to?
hipopotan,odzywaj się grzeczniej do starszych,bo jak nie to te wściekłe zwierzęta które Ci się ostatnio śniły,dzisiaj w nocy Cię przelecą i to Ty będziesz w ciąży
hipopotan,ja nie zmądrzałem,ja zgupiałem czytając ostatnie Twoje wpisy.
Jesteś hipochondrykiem to jest pewne,idź do psychiatry i nie wydawaj kasy na pierdoły typu akupunktura
Jesteś hipochondrykiem to jest pewne,idź do psychiatry i nie wydawaj kasy na pierdoły typu akupunktura
no,wybacz hipopotan,chciałbyś żebym zaszedł w ciążę i dla Ciebie to jest życzliwie
wybacz hipopotan,do tej pory Cię broniłem,ale dzisiaj naplułeś mi w pysk.
nigdzie nie idę,te same liczby dzisiaj wpisałem co kilka dni temu,ale wątpię,żeby weszło coś podobnego,też pozdrawiam lila :)
bardzo możliwe lila,ponieważ nie gram tymi liczbami,bo chwilowo wcale nie gram,więc dlatego bardzo możliwe,że wejdzie ta dziesiątka,którą ponownie typuję
a ja słyszałem jak dwie baby w kolekturze szeptały,że dostały wytyczne,żeby coś zrobić,żeby ich kolekturę lepiej było widać bo od nowego roku przybędzie klientów z totomixa
cześć lila,gratuluję pierwszego miejsca w typowaniach,ja niestety wyparowałem z rankingu wczoraj wieczorem z powodu słabych osiągnięć
jak ktoś lubi opisywać swoje marzenia,to jest konkurs na stronie lotto,milioner rozdaje pieniądze,z tego co wyczytałem to milioner daje,ale tylko po tysiaku
ja nie gram w grudniu,więc życzę Wszystkim wysokich wygranych przed Świętami.
hipopotan,mam złe wieści,bonus zgarnie brunet wieczorową porą,dopiero po 21 stycznia.Jesteś brunetem?
hipopotan,ja np. nie uważam,że jesteś głąb,wygląda na to,że masz niską samoocenę.Musisz z tym walczyć ponieważ chyba właśnie Twoja niska samoocena,powoduję niskie osiągnięcia w typowaniu.
ja np.nie mam skóry,fury,komury,nie mam nawet garnituru,
ale mam mój stary,szary dres i traktuję go jako moją odzież roboczą
ale mam mój stary,szary dres i traktuję go jako moją odzież roboczą
dobrze powiedziałeś Kapsel,chyba czas się wybrać do sportowego po nowy dres.
dobrze gadasz finansista,tylko,że taką gadkę to ja w każdym banku usłyszę ile to można wyciągnąć procent,czy Ty chcesz tu może sprzedawać produkty typu lokata+fundusz,a może tak jak w Limanowej,ludziska zawierzyli dziewczynie bo mieli wyciągnąć 18% i ani procent,ani wkładu.
no to z tym to mądrze powiedziałeś,ja też jestem na dobrej drodze żeby przestać grać w produkty totalizatora,za dużo przelatuje kaski przez palce,a wygrać co raz trudniej
no właśnie widzę,że chętnie się wymieniają,to napisz lila swój mail,a ja Ci podam receptę co zrobić,żeby jutro na koncie mieć 10 milionów
auto jest 12 letnią dziewczynką z Rumunii i bardzo kochać Cristiano Ronaldo
Wiesz lila:),ze mną Pudzianowski miałby trochę kłopotów,natomiast uważam,że Nejmana rozniesie.
Chociaż zależy,może ćwiczy od rana do wieczora to coś pokaże,właściwie nie znam gościa.Pudzianowi też może np w kręgosłupie coś chrupnąć,podobno kręgosłup to jego słaby punkt.
Chociaż zależy,może ćwiczy od rana do wieczora to coś pokaże,właściwie nie znam gościa.Pudzianowi też może np w kręgosłupie coś chrupnąć,podobno kręgosłup to jego słaby punkt.
jesteś g jak gej,teraz rozumię dlaczego lubisz miłość,ale nie za długo,ok wszystko rozumię
auto,jak wszystko wiesz to podaj mi dziesiątkę na jutro na czternastą