Wpisy użytkownika dzikus
Łącznie 6 535 wpisów w archiwum, pokazane od nr 82 739. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
niepotrafiękochaćniepotrafięnienawidziećnie potrafięmilczeć
niepotrafiękrzyczećniepotrafiębyćsobąniepotrafięinnymbyć
niepotrafięumrzećniepotrafiężyć
niepotrafiękrzyczećniepotrafiębyćsobąniepotrafięinnymbyć
niepotrafięumrzećniepotrafiężyć
Maciekmaniak-biere Was na litość ponieważ jestem nieudacznikiem-drinków nie pijam.
Maciekmaniak-oczywiście,że piję,ale drinków staram się nie pić,no chyba,że się pierwszy obudzę to wtedy zlewam sobie drina ze wszystkich kieliszków ze stołu ;)
Ale mam postanowienie-od Nowego Roku nie piję i nie gram,bo inaczej zejdę....na Amen.
Ale mam postanowienie-od Nowego Roku nie piję i nie gram,bo inaczej zejdę....na Amen.
kiero-dzikus to potulne zwierzę,nie lubi tylko jak ktoś wyskakuje na nie z ryjem
no,wczoraj byłaś na jakimś czacie koło Wrocławia,a dzisiaj gdzie jesteś?
KOCHAM CIĘ,KOCHAM CIĘ,KOCHAM CIĘ POLSKO.....
tutajwszyscykradnąapolskatojednowielkiebagno
tutajwszyscykradnąapolskatojednowielkiebagno
obejrzałem kameliowa77,czy Ty lubisz kłaść się na torach???
czy to Ty jesteś tym blond aniołem na końcu???
Kocham anioły.
czy to Ty jesteś tym blond aniołem na końcu???
Kocham anioły.
nie przejmuj się kameliowa77,wystarczy,że ja jestem aniołem w wilczej skórze,poza tym potrafię gwałcić wzrokiem,hahaha,ale dzisiaj mam jazdę hahaha:)
powiedz tutaj wszystkim finansista,dlaczego postanowiłeś pomagać ludziom i za co CI wszyscy ludzie dziękują???
powiedz też dlaczego kupiłeś tę zdrapkę w którą zgarnąłeś 30000???
sam widzisz,że gdyby nie totalizator to mógłbyś teraz inwestować dwa złote w wózek przy hipermarkecie.
powiedz też dlaczego kupiłeś tę zdrapkę w którą zgarnąłeś 30000???
sam widzisz,że gdyby nie totalizator to mógłbyś teraz inwestować dwa złote w wózek przy hipermarkecie.
miło lila,że pytasz.
dzionek minął tak jak zwykle,chyba zacznę się modlić,żeby dotrwać do Nowego Roku i do mojego noworocznego postanowienia
dzionek minął tak jak zwykle,chyba zacznę się modlić,żeby dotrwać do Nowego Roku i do mojego noworocznego postanowienia
wiesz miałem dzisiaj kilka zejść biznesowych,na parter mojej kamienicy(tzn.kamienicy w której mieszkam).
Na parterze jest monopolowy,więc z grupą moich kolegów(finansistów)staraliśmy się rozmnożyć kapitał itd.
Na parterze jest monopolowy,więc z grupą moich kolegów(finansistów)staraliśmy się rozmnożyć kapitał itd.
tak lila,dużo się nauczyłem z wczorajszego wykładu kolegi finansisty,dzisiaj z rana przekazałem to w kilku prostych słowach moim kumplom,no i zaczęliśmy inwestować i jest supert
lila?co na to finansista?podam mojego maila,niech mi wszystko opisze w szczegółach: dududududupapapa@wd.ussr
nie lila,procenty już na mnie nie działają-chcę śpiewać lecz brak mi słów-działa na mnie dobry tekst
tak jak pisałem już wcześniej na tym czacie ,,alkoholizm to straszna choroba,ale trzeba umieć złapać ją za pysk,tak jak np.wczoraj pudzian złapał nejmana,przeleciał nim po podłodze i tak można się wyleczyć,trzeba być silnym i mieć silną wolę itd.,itp.,
ale najlepsze jest to,że po 35 latach picia wystarczają mi dwa browary,żeby po podłodze przelecieć jak Nejman
lila,widziałem Twoje pazurki-fajne,bardzo.
dobrze,że nie tipsy,uważam,że tipsy zbyt długie są ochydne.
dobrze,że nie tipsy,uważam,że tipsy zbyt długie są ochydne.
szczepekk,nie żartuj(nie lubię chłopców)-lubię zwierzątka-co Ty na to??
dwie kozy na pastwisku+cztery kozy to się równa 5 litrów mleka koziego finansista dla Twojej rodziny
lokomotyw dym,senne żagle wzdyma tuż nad ziemią,a tutaj tylko ciemność.
dzień dobry wszystkim 13 grudnia,cóż za piękna data,aż mnie korci żeby zagrać
Cześć hipopotan,tak pisałem,że jestem starym człowiekiem i jest to prawdą ponieważ czuję się staro,a moja fotka przedstawia bardziej stan mojej psychiki i skołatanych nerw niż mnie samego.
Ty też pisałeś,że masz 30 żon i pisałeś też,że dzisiaj wybierasz się do kościoła.To NIE PO CHRZEŚCIJAŃSKU z 30 żonami,hipopotan do kościoła chodzić.
Ty też pisałeś,że masz 30 żon i pisałeś też,że dzisiaj wybierasz się do kościoła.To NIE PO CHRZEŚCIJAŃSKU z 30 żonami,hipopotan do kościoła chodzić.
mercedes>>musisz to opowiedzieć finansiście,bo on tu się naśmiewa z ludzi,że nic nie wygrywają
źle go zrozumiałaś lila,on nie chciał nic sprzedawać tylko zażartował.
Z resztą to żaden system grać za 200 zł.dziennie i przypadkiem coś trafić
Z resztą to żaden system grać za 200 zł.dziennie i przypadkiem coś trafić
niech ktoś puści tą szóstkę,bo mi się nie chce konta w totolotku zakładać skoro tylko do końca roku.
A ile liczb można maksymalnie w totolotku puścić w jednym zakładzie?
A ile liczb można maksymalnie w totolotku puścić w jednym zakładzie?
kasiora>>to niech Ci się szczęści z mojej pięści :)
a ile można liczb w totomixie puścić?
zresztą z moich obserwacji wygląda,że 6.
a ile można liczb w totomixie puścić?
zresztą z moich obserwacji wygląda,że 6.
ja jestem finansista nie zadowolony,
bo gdybym tak jak Ty całe życie oszczędzał
to na kieliszek chleba by mnie nawet nie było stać.
bo gdybym tak jak Ty całe życie oszczędzał
to na kieliszek chleba by mnie nawet nie było stać.
finansista>>wszystko zależy czy jesteś mądry,czy głupi,możesz mieć na koncie tak jak pisałeś chyba coś ok.300000 i pomnażać ten kapitał jeszcze przez wiele lat,
Przychodzi jedna zła decyzja i płyyyyyyyyyyyniesz
Przychodzi jedna zła decyzja i płyyyyyyyyyyyniesz
jak widać finansista nie podejmuje tematu,puścił pierdołę,że się dorobił,a tak naprawdę kombinuje jak by tu kogoś opierdolić z ostatnich paru złotych
finansista>>masz już mój adres IP??
To wpadnij do mnie,pogadamy co zrobić z twoją kasą.
To wpadnij do mnie,pogadamy co zrobić z twoją kasą.
kolego edi8,może Ty potrafisz odpowiedzieć na proste pytanie,które zadałem 83085
kolego edi8,to jest odpowieź na moje pytanie?
czyli maksymalnie 7 liczb?
czyli maksymalnie 7 liczb?
kolego edi8,przepraszam,że Cię opierdoliłem kilka tygodni temu,nie lubię być uczony życia od nowa,często wchodzę na Twoje linki,czasem są interesujące,mam nadzieję,że nie trzymasz urazy.
edi8,tak jak pisałem wcześniej,nic do Ciebie nie mam,ale nie ucz mnie żyć od nowa
masz szczęście finansista,że moje wpisy znikają jak amen w pacierzu,bo już odpisałem Ci kilka słów,ale chyba pasko mnie opierdolił
edi8,to od zdrapek też się płaci podatek???
oj finansista pogrywasz w chuja.
powiem Ci szczerze co o Tobie myślę finansista-Ty gówno wygrałeś.
oj finansista pogrywasz w chuja.
powiem Ci szczerze co o Tobie myślę finansista-Ty gówno wygrałeś.
Cześć wszystkim.
Czy ktoś zagrał moim najnowszym systemem,
który proponowałem 13.12.09
Czy ktoś zagrał moim najnowszym systemem,
który proponowałem 13.12.09
idzie lisek koło drogi,
nie ma ręki,ani nogi - na 14 stawiam na mój
rewelacyjny system 13+13+13+13+13+13.
Pozdrawiam wszystkich i życzę wysokich wygranych.
nie ma ręki,ani nogi - na 14 stawiam na mój
rewelacyjny system 13+13+13+13+13+13.
Pozdrawiam wszystkich i życzę wysokich wygranych.
proponowałem te liczby ludziom we wpisie 83084 z 13 grudnia,kiedy byłem po kilku gorących herbatkach z rumem.
A 14 grudnia o 22 weszło 5z6,więc małe szanse,żeby znowu się powtórzyły.
A 14 grudnia o 22 weszło 5z6,więc małe szanse,żeby znowu się powtórzyły.
zero,nie ma nic.
dobrze,że przeczucie mnie nie zawiodło i wysłałem te liczby 14 grudnia na 22,a miałem nie grać w grudniu.
dobrze,że przeczucie mnie nie zawiodło i wysłałem te liczby 14 grudnia na 22,a miałem nie grać w grudniu.
edi8>> a w zakłady sportowe u maltańczyków będzie można grać po 31 grudnia??
w pewnym czasopiśmie mają pisać o hazardzie w sieci i jak ominąć blokady
a,zapomniałem,ja taki mało rozgarnięty jestem-dzięki edi8 za odpowiedź
poza tym kiedy grasz na 10 skreśleń to grasz o 250000,a kiedy na 3 skreślenia to grasz tylko o 54 zł.
i dlatego,jeżeli lubisz grać na 3 skreślenia,żebyś miał większą motywację wygrywasz więcej.
poza tym to ja jestem ciemną masą,więc lepiej się spytaj
kolegi pasko lub edi8,oni Ci wszystko wyliczą
poza tym to ja jestem ciemną masą,więc lepiej się spytaj
kolegi pasko lub edi8,oni Ci wszystko wyliczą
teraz muszę zaprzęgnąć renifera do moich sanek i jadę do doktora Dolitle bo jestem zawiany i mój renifer też
hipopotan,zgarnął ostatnio większą monetę jak mu te dwie liczby przypasiły,bo zniknął.Pewnie wsiadł w samolot i poleciał do Afryki żon dokupić.
Hipooopootaaan gdzie jesteś?
Hipooopootaaan gdzie jesteś?
rozumiem hipopotam,oszalałeś od tych cyferek,ale nie przejmuj się to naturalna kolejność rzeczy.
Chcesz o tym porozmawiać?
Chcesz o tym porozmawiać?