Wpisy użytkownika dusia
Łącznie 30 796 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 193 772. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
rychfer poradzisz sobiea jaką bedziesz miał potem satyswakcje że sam dałeś radę
czas szybko minie i się nie obejrzysz a weselicho będziesz szykował
lewy nie bo miałam gości w domu i nie było jak ,ale teraz odpoczywam bo ile można/to sobie pomyśle w spokoju/
chociaż nieraz sobie wyłączają jak mają przyjęcie towaru bo im się nie chce przyjmować kuponów i musze na bp lecieć a to już 15 min
może nie jest tak żle, u mnie karetki i fojermany jeżdzą codziennie na sygnale
wiesz przez trzy dni nie grałam ,musze teraz obczaić co z czym może iść
jak coś zrobie /naprawie/ to jestem z tego bardzo dumna bo i grosz jakiś zaoszczędzony
jak coś na gwarancji to nie ruszam ,ale po gwarancji rozbiore na części
uwielbiam robótki ręczne ;malowanie ,plastyczne jestem po szkole odzieżowej więc z niczego zawsze coś zrobiłam /przerobiłam/wiesz sama że kiedyś nie było tego co teraz
ja żałuje że nie szłam do szkoły plastycznej,ale chyba tak musiało być
torsan nie przejmuj się próbną masz jeszcze trochę czasu /na pewno zdasz trzymam
właśnie oglądałam zdjęcia z wybuchu gazu to jest w miechowicach/dzielnicy BYTOMIA/
Baxter szkody górnicze to inna sprawa/czesto są- taki mocniejszy to 2 tyg temu był-ze szafki w kuchni się pootwierały
ja już jestem przyzwyczajona do tego były i będą nawet jak wszystkie kopalnie polikwidują
to podaj jakiegoś pewniaczka może wygram i uciekam stąd /w inne rejony /daleko od kopalni i wody też,bo rzeki też swoje robią zniszczenia