Wpisy użytkownika dusia
Łącznie 30 796 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 191 623. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
macie jakiegoś pewniaczka bo dopiero wyszłam z kuchni trochę dychnąć
mam w domu samych łasuchów,jak coś kupie to trymiga spałaszują,a tak to trochę więcej jest i mniej kosztuje
nie miałam czasu posprawdzać co może wpaść przez to a muszę iść wpuścić
ja już też nie śpie musiałam wode sobie napuścić bo obok mnie kopią i nie będzie od 9-do 16 masakra
to od razu już wstawiłam na obiadek niech pomału sie gotuje,a ja obadam jakieś cyferki bo wieczorem
krasnalka przepraszam ,nie było mnie chwilkę bo weszłam na inną stronkę coś sprawdzić
fajnie te ocieplane bloki wyglądają ,bo u nas moja wspólnota to chyba za kilka latek się tego doczeka/po spłatach tych długów co zaciągnoł poprzedni administrator
krasnalka cosik wpuszczę ale jeszcze nie wiem jakie /zaraz będę badać co może wpaść
/mój był budowany jeszcze w 39 roku i się jakoś trzyma ni to co te nowe//budowany za niemca/
taki 2 piętrowy nie zabytkowy,gdzie tam wysokość wynosi od 3 do 3,60/ja mam tylko 2,50,m/i swoje etażowe
isia nie zawsze mam racje,tez mogę się pomylić,nie jestem alfą i omegą
dzisiaj nie miałam za dużo czasu więc wybrałam kilka moich co są przybliżone cyferki do grających /może coś wpadnie/w końcu
dobra ide napalić w centralnym bo troszeczkę chłodno mi się zrobiło
nie miałam już 4 ,a 3 było kilka ale nie tak mało płacili co teraz
weszłam na chwilkę,podalam pewniaka ja bardziej jestem za pieskami niz kotkami
moze ze jestem uczulona i jak jestem u kogoś co ma kota to dostaje pokrzywki alergicznej na całym ciele
ogolone nie podobają mi się,a zresztą sama wiesz że to jest obowiązek. .
trisio ja nie mogłam zasnąć bo po całym dniu pieczenia i gotowania i wszystkiego kosztowania moja wątróbka trochę pobolewała
dobra spadam do kuchennego kieratu,moje na 14to 44,80 będe z doskoku.panoramix
trisio tylko wstydu nam nie narób ucz się uczwiedzy nigdy za wiele
ciasta,torty ,różnego rodzaju sałatki-nie chciałbyś widzieć mojej kuchni wczoraj. Musze sobie chyba dokupić jeszcze jedną kuchnie gazową masakra 4 palniki i piekarnik to mało.