Wpisy użytkownika dusia
Łącznie 30 796 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 197 068. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
TERAZ młodzi się przenoszą po całym kraju lub za granice starym sie nie chce zaczynać wszystkiego od nowa
Drapek ty się na tym znasz ;czy jak prowadzą w zb totek to oni od totalizatora dostają jakieś
czyli tak mało nie mają przez cały miesiąc a dużo ludzi gra .dzieki
nie mam pomysłu co by tu wybrać i od czego zacząć ,bo łepetyna mi chce odlecieć,a za 5/8
ja już robiony syropek wypiłam ,bo dookoła wszyscy kichają i smarkają /jakieś jelitówki są /u mnie też do pieca kuponiki trafiają
sennych też nie mam bo nie zapamiętłam/tylko pamiętam że były liczby,ale jakie-to nie wiem.A liczby to-19.
Baxter ja bardzo nie lubie jesieni ani zimy ,umysł jakiś cięższy się robi
Wędrusiu zawsze podawałeś w przybliżeniu które mogą wlecieć NA TAK lub NIE masz jakieś
ja szybciutko obiadek podgotuje i trzeba na cmentarz wode z wazonów powylewać bo może je porozrywać jak przyjdzie silniejszy mrozik
ja wczoraj nie wysłałam bo w żb była awaria ,to zaoszczędziłam na dzisiejsze granie/
no Krasnalka może troszkę u nas nie ma takich przymrozków jak u Ciebie ale trzeba to iść zrobić
pies to mądra gadzina wie lub wyczuwa jak ktoś jest chory ,wiem bo miałam i on nie opuszcza tej osoby tylko przy niej siedzi/waruje/
musze szybko coś skreślić bo na 18 idę do kościoła to po drodze wyśle
JUŻ wróciłam z kościółka ale mnie wywiałobez czapki ani rusz masakra
dobrze że w domku se napale ile chce w swoim centralnym nie musze oszczędzać
krasnalka do wieczora pale ,ale w nocy nie bo nie lubie spać w saunie i to nie zdrowo i mam ciepło
Wędruś masz jakiegoś pewniaczka bo u mnie jakiś zastój się porobił
Dzisiaj nawet ze snu nie mam-był jakiś sen ale po przebudzeniu nic nie zapamiętałam
Trzeba zaraz iść na badanie do krwiopijcówa tak się nie chce wychodzićdo potem