Wpisy użytkownika dusia
Łącznie 30 796 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 187 243. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
moi mają ponad 184 i stoją nademną całuska dają w czółko i mówią ze troszeczkę zmalałam
musiałam się wracać do żb bo zostawiłam kupony na ladzie ale nie wiem czy cosik ugram,
dopiero na chwilkę siadłam przy laptopiezachciało mi się po obiedzie rogaliczki drożdzowe piec
zaraz spróbuje jakieś cyferki ogarnąc,bo trzeba iść zagłosować i do kościółka na 18
krasnalka u mnie ciacho musi być w świątek piątek i niedziele bo bardzo lubią słodkości,a jak mnie coś dopadnie/jakieś choróbsko/ tomuszą się zadowolić andrucikami
witam,byłam w kościele,byłam zagłosować i w żb swój obowiązek spełniłam
u nas akurat z tym problemów nie ma,a ja tak byłam wychowana ze trzeba iść a nie siedzieć z tyłkiem na krześle i potem narzekać
oj nie narzekaj tak wtedy człowiek dla drugiego był bardziej życzliwszy niż teraz bo sąsiad sąsiada w łyżce wody utopi z zawiści
mariucha ja znam tamte czasy,stanie po nocach w kolejkach do mięsnego,kartki ale nigdy nie narzekałam
ostatnio cos mi nie wychodzi chyba bym musiała poprzesuwać losowania
jeszcze nie ,oj tam oj tam zaraz nosa 3 razy się uda a 10 razy nie.JAK coś będe miała to ci podam
baxter dzisiaj mam trochę czasu to może głebiej się zagłębie w cyferki/wiesz jak to jest ostatnio wszystko było robione na ostatnią chwilkę za dużo mam na głowie
u mnie wychodzi dużo 50-12,52,53,55,58 i 57 ,59,60ale czy będąnie wiem
lewy ten przepis na te skrzydełka podawał kiedyś Jacek Kuroń w telewizji jak gotował pychotka ,a do tego ryż z pieczarkami
takie czasy robota na telefon/ o zgrozo ty moja do czego to dochodzi/