Wpisy 2 600 846 – 2 600 948
16 marca 2016 00:00 → 16 marca 2016 08:58, 100 wpisów
tym od zartow juz chyba pomysly sie skonczyly
ach te cyce
ach te baby
ach te cyce
ach te baby
14,05,51,54,66,62,71,68,77,79
24,26,33,35,55,19,39,42,49,48
puki co mam takie zaklady na jutro na 14 ide spac
puki co mam takie zaklady na jutro na 14 ide spac
dzis szpak u kuby ide se ogladac szpaka dobrze ze jedzie a nie edzia
Krasnalek koniec piwka trza isc spac jutro to znaczy dzis przydalabysie jakaś 3/5 minimum w mini bo dawno nie mialem 3/5 powodzenia
Tak w systemy grają kasiurę zgarniają i teraz po świecie się rozwalają aha no tak
Skoro lotek to gra losowa to jaki jest sens typować opierając się na statystykach wylosowanych już liczb skoro mogą wypaść takie same jak wczoraj (małe prawdopodobieństwo ale może tak być). Ja skreślam na czuja nie biorąc pod uwagę liczb z poprzedniego losowania (mini, lotto, ekstra pensja).
Marzyciel
Użyłeś słowa "prawdopodobieństwo" i tym samym odpowiedziałeś sam sobie na pytanie
"jaki sens"
Użyłeś słowa "prawdopodobieństwo" i tym samym odpowiedziałeś sam sobie na pytanie
"jaki sens"
Majpan, a porównywałeś u siebie relację trafień skreślenia na czuja/ analiza statystyk albo własny typ/ chybił trafił? Ciekawi mnie jak to wygląda u osób, które grają za znacznie większą kasę niż ja, jak to wygląda finansowo w danym sposobie?
Marzyciel
Jeżeli kulka z numerem -37- nie padła 30-ści losowań to jest duże prawdopodobieństwo
że padnie w ciągu 5-ciu losowań a bardzo małe że nie padnie następne 30-los.
A mogłaby przecież
Jeżeli kulka z numerem -37- nie padła 30-ści losowań to jest duże prawdopodobieństwo
że padnie w ciągu 5-ciu losowań a bardzo małe że nie padnie następne 30-los.
A mogłaby przecież
Nie wiem co rozumiesz pod pojęciem "czuja"?
jeżeli siedzisz w mapkach to nawet "nieświadomie" walniesz na kupon liczby nad którymi
główkowałeś wcześniej.
Takie jest moje zdanie na temat czuja.
jeżeli siedzisz w mapkach to nawet "nieświadomie" walniesz na kupon liczby nad którymi
główkowałeś wcześniej.
Takie jest moje zdanie na temat czuja.
Niektórzy piszą o liczbach sennych
myślę że jest to dokładnie to samo co ..899
myślę że jest to dokładnie to samo co ..899
Dzień dobry.Miłego dnia.
Nowe wcielenie już w drodze na czat.
Już dotarło
Już dotarło
Na czuja- Po prostu jesteś na zakupach albo w innym mieście i widzisz kolekturę, wchodzisz i skreślasz bez dywagacji.
Na czuja
to raczej mogą skreślić ci którzy absolutnie nie zawracają sobie głowy
typowaniem
czytaj dokładnie ..899
to raczej mogą skreślić ci którzy absolutnie nie zawracają sobie głowy
typowaniem
czytaj dokładnie ..899
Nowe wcielenie już w drodze na czat.
Już dotarło
Nie zdążyło rozwinąć skrzydeł
Już dotarło
Nie zdążyło rozwinąć skrzydeł
dreamer
wkraczasz na grząski grunt - mało kto, z grających w realu, chce rzetelnie odpowiedzieć na pytanie, jak wyglądają /jego/ bilanse , nawet najszerzej rozumianych "typowań"
emerytko piszesz o pewnej osobie z zaburzeniami osobowosci ostatnio bylo to cos tratwa teraz to ja nie wywoluje wilka z lasu pasko prosze byc czujnym
Robal_36 hello
No tak w necie to najlepiej podawać stan swojego majątku jeszcze.
908
908
gryks76
Pasko czuwa 24 godziny na dobę.Już zablokował.
Pasko czuwa 24 godziny na dobę.Już zablokował.
chcialem co nieco pozyczyc od ciebie emerytko ale jeszcze nie masz nic a nie mam czasu zbytnio podzielic sie moge za efekty nie odpowiadam moze cos sie spodoba by pozyczyc na wieczne odanie
no i po kiego się zwracasz do mnie ? - przecież już ustaliliśmy - nasadzić zestawów można
a im więcej tym lepiej - kiedyś zawsze /hihi/ jakiś ma szanse się wturlać - księciuniu
a im więcej tym lepiej - kiedyś zawsze /hihi/ jakiś ma szanse się wturlać - księciuniu
gryks76
Będzie to samo co wczoraj wieczorem.Wysyłam te same kupony.
Będzie to samo co wczoraj wieczorem.Wysyłam te same kupony.
Grając regularnie w tym roku (2-4) kupony na tydzień, wydałem ponad 50-70zł i tylko raz zgarnąłem 10zł w lotto plus. Mój bilans jest jasny duży minus.
Witam Wszystkich
Zapowiada się piękny dzień....biorąc pod uwagę słoneczną pogodę za oknem
Zapowiada się piękny dzień....biorąc pod uwagę słoneczną pogodę za oknem
LAURCIA o 2 w nocy już byłam wyspana i walałam się po łózku,zrobiłam se herbatkę,jabłuszko ,budyniek i tak ok.3 40 zasnęłam z powrotem
dusia
Pisząc po twojemu robalciu to "po kiego" tu wpadasz?
zaproponować swoje typowania? ( nigdy nie widziałem)
czy głupawy charakterek?
zaproponować swoje typowania? ( nigdy nie widziałem)
czy głupawy charakterek?
nie wiedział ? ubek, konfident, śledczy i podszczywający kundel gorszego sortu i powooo Jaśnie Panie z hrabstwa
przez te niespanie w nocy zaczęłam podjadać,chyba wieczorem poobieram se marchewki bo chyba z niej nie utyje
Dusia
To noc ciekawą miałaś
A ja zaspałam...wyłączyłam telefon kiedy mnie zaczął budzić i...zasnęłam
Córka ledwo do szkoły zdążyła przeze mnie
Pierwszy raz takie coś odstawiłam
To noc ciekawą miałaś
A ja zaspałam...wyłączyłam telefon kiedy mnie zaczął budzić i...zasnęłam
Córka ledwo do szkoły zdążyła przeze mnie
Pierwszy raz takie coś odstawiłam
laurcia zobaczysz że jeszcze Ci się nieraz to przytrafi,też przez to przechodziłam
No podjadanie w nocy może przywołać kilogramy....marchewka na pewno nie zaszkodzi
Pewnie tak dusia
Może rozwiązaniem dla mnie byłoby położenie się wcześniej spać...a nie 1-2:00 w nocy
Może rozwiązaniem dla mnie byłoby położenie się wcześniej spać...a nie 1-2:00 w nocy
Dusia i reszta
Laurcia nie wiem czemu ,ale jak się przebudzę to internetu nie załączam ,wolę radyjko cichutko posłuchać ,wypić gorącą herbatkę/chociaż jej nie cierpię bo zawsze byłam kawiorą/,a teraz odruchowo parzę ją i piję
skonczyło mi się sudoku i krzyżówka ,więc dzisiaj trzeba zrobić zapasik
Ja uwielbiam kawę i pije ją również późnym wieczorem...z tym muszę skończyć
A herbaty uwielbiam wszystkie
A herbaty uwielbiam wszystkie
Kawa wypłukuje magnez z organizmu więc muszę ograniczyć ,bo potem mam skurcze nóg ,łydek .,a jak złapie cię na spaniu to cholery idzie dostać
No dobrze....uciekam...teraz trzeba się zająć drugą córką
Miłego dnia dusia i wygranej dzisiaj
Miłego dnia dusia i wygranej dzisiaj
Dusia trafiasz coś wrealu