Wpisy użytkownika drapek
Łącznie 17 370 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 151 633. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
unhappy zapytaj p. maćka z ts, czy są takie paczki losów gdzie 198 szt jest pustych i 2 pełne z I i II stopniem
unhappy
pewna pula jest w każdej paczce gwarantowana- więc nie ma paczek gdzie na 200szt losów wszystkie są puste
pewna pula jest w każdej paczce gwarantowana- więc nie ma paczek gdzie na 200szt losów wszystkie są puste
unhappy
taki dokument dostają kolektorzy, ale nikt ci go nie pokaże- nawet jolka
taki dokument dostają kolektorzy, ale nikt ci go nie pokaże- nawet jolka
właśnie gość z ts twierdzi że nikt z ts nie wie gdzie są gł. wygrane w drapkach, ale przecież lottomat zna nr, wygranej zdrapki, nr. kontrolny drapki- no chyba ktoś to musiał mu to zapodać?
unhapyy
jak kupisz całą paczkę losów od nr. 001 do 100/zodiak/ na pewno odzyskasz min. 90-100zł; a jak kupujesz z paczki napoczętej na 100szt /jest ok.23-25 pełnych/-- teoretycznie klienci przed tobą mogli wykupić te pełne
jak kupisz całą paczkę losów od nr. 001 do 100/zodiak/ na pewno odzyskasz min. 90-100zł; a jak kupujesz z paczki napoczętej na 100szt /jest ok.23-25 pełnych/-- teoretycznie klienci przed tobą mogli wykupić te pełne
unhappy
kończąc temat, pewna pula drapek wygranych w każdej paczce jest zagwarantowana na 100%
kończąc temat, pewna pula drapek wygranych w każdej paczce jest zagwarantowana na 100%
unhappy
ja raz w taki papier zaświrowałem, więc jest tam na pewno podana wartość wygranych gwarantowanych w paczce,
ja raz w taki papier zaświrowałem, więc jest tam na pewno podana wartość wygranych gwarantowanych w paczce,
sylwia
to potwierdź że jest taki papier tylko dla kolektora i napisz co on zawiera
to potwierdź że jest taki papier tylko dla kolektora i napisz co on zawiera
sylwia
teraz jest taki papier co przychodzi jak wchodzi nowy los do sprzedaźy tylko jolka nie może mi go pokazać do przeczytania, a regulamin jest dla każdego dostępny
teraz jest taki papier co przychodzi jak wchodzi nowy los do sprzedaźy tylko jolka nie może mi go pokazać do przeczytania, a regulamin jest dla każdego dostępny
sylwia
na tym papierze jest info o wartości gwarantowanych wygranych w paczkach tzn, że jeśli paczka np. lotka kosztuje 200zł to kupując całą paczkę odzyskasz ok. 90-100zł--- nie pisze że w tej paczce jest np. lotek z wygraną 500zł
na tym papierze jest info o wartości gwarantowanych wygranych w paczkach tzn, że jeśli paczka np. lotka kosztuje 200zł to kupując całą paczkę odzyskasz ok. 90-100zł--- nie pisze że w tej paczce jest np. lotek z wygraną 500zł
isl
chyba ktoś z mp na mnie urok rzucił- same straty- niewielkie, ale codziennie
chyba ktoś z mp na mnie urok rzucił- same straty- niewielkie, ale codziennie
to jolcia takie mm mi sprzedała, to ona puste drapki ostatnio miała
kumpel co gra w lotto co losowanie na 8 zakładów, trafił wczoraj 2x 4/6 i 1x3/6,ale nie mieli tyle kasy w żb
może się wreszcie karta odwróciła- dziś bitwa morska 30zł i 2x2zł na 2szt s7, wczoraj w mm 4/8 i 3/5
islandorka dałbym do powtórki parę 70tek, ale nie wiem które
bitwa 036, ale w zeszłym tyg. kupiłem z 8szt i tylko 3 były pełne
bitwa 036, ale w zeszłym tyg. kupiłem z 8szt i tylko 3 były pełne
11 to mój pewniak na gł. koncie gg36, a 60 może wreszcie zacznie chodzić jak 44
kondi
ja taką juz mam wysłaną 5/5 1,11,21,56,60; choć do 1 nie mam przeknania,chcę wysłać jeszcze 9/9+ myślę o 78,79,80, może jeszcze 74,72, 29 i 33 i coś jeszcze
ja taką juz mam wysłaną 5/5 1,11,21,56,60; choć do 1 nie mam przeknania,chcę wysłać jeszcze 9/9+ myślę o 78,79,80, może jeszcze 74,72, 29 i 33 i coś jeszcze
pukon z 56 już mam nadany, a taki wyślę z +4,10,11,29,30,33,72,78,79,80
sławek szprzedawca zabawek
doszły mnie słuchy, że pucujesz ts z kasy
doszły mnie słuchy, że pucujesz ts z kasy
slawek, jutro poluję na zdrapmana z 50zł - czuję że jest, ale jeszcze jest ok. 50szt
slawek
ja nie mam za bardzo co drapać w tej chwili, s7 nie zabardzo lubię, w poprzedniej edycji ani razu 77zła te co bym polował na 50zł nie idą
ja nie mam za bardzo co drapać w tej chwili, s7 nie zabardzo lubię, w poprzedniej edycji ani razu 77zła te co bym polował na 50zł nie idą
slawek
pamiętaj, jak kupuję drapki w obcej żb, zawsze się pytam co było papierowego w konkretnie mnie interesującej drapce-licząć na uczciwość kolektora, jak było nie biorę , jak nie było kupuję
pamiętaj, jak kupuję drapki w obcej żb, zawsze się pytam co było papierowego w konkretnie mnie interesującej drapce-licząć na uczciwość kolektora, jak było nie biorę , jak nie było kupuję
pasko, a mogę zapytać w której żb się zaopatrujesz (jeśli kupujesz w centrum rzeszowa)
slawek
ja najwięcej kupuje/wygrywam u jolki- tam dużo osób na miejscu drapie i mam jako tako orientację co było wygrane a czego nie było- szczególnie ważne gdy poluję na wygraną 50zł, a 50złw exp nie jest gwarantowane
ja najwięcej kupuje/wygrywam u jolki- tam dużo osób na miejscu drapie i mam jako tako orientację co było wygrane a czego nie było- szczególnie ważne gdy poluję na wygraną 50zł, a 50złw exp nie jest gwarantowane
pasko, ja myślę że drapki są dobre, ale możesz stosować zamiennik, bo może ktoś by chcaiał np. 20 jokerów
sławek
napisz na @ jakie cię drapki interesują, a ja ci napiszę co tam orientacyjnie jest z nagród gwarantowanych
napisz na @ jakie cię drapki interesują, a ja ci napiszę co tam orientacyjnie jest z nagród gwarantowanych
emeryt
ja mam swój sposób na wybrane drapki i gdybym tylko je kupował byłbym na +
ja mam swój sposób na wybrane drapki i gdybym tylko je kupował byłbym na +
emeryt
na drapkach nie mam dużej kaśki, no chyba że trafisz gł. wygraną, ale 20,30,50zł mam dosc często
na drapkach nie mam dużej kaśki, no chyba że trafisz gł. wygraną, ale 20,30,50zł mam dosc często
atak na zdrapmana się powiódł, na 12 drapek 2x1zł, 1x2zł i 1x50zł
senna, monet
rozpracowywanie zdrapek to moja specjalność
agatka, medea, isl.
rozpracowywanie zdrapek to moja specjalność
agatka, medea, isl.
w s7 całe 3zł
medea,w poprzedniej edycji s7 ani razu nie trafiłem 4zł, ale to też nie zdrapka z mojego portfolio
medea,w poprzedniej edycji s7 ani razu nie trafiłem 4zł, ale to też nie zdrapka z mojego portfolio
6- ode mnie
7- suma cyfr zdrapmana nr.zdrapki 151
12- koszty zakupu zdrapmana
15- część nr. zdrapmana
42- czysty zysk na zdrapmanie
51- część nr. zdrapmana
54- mój przychód na zdrapmanie
72- od medey czy islandorki
75- na tym nr. było 3zł w s7
wyślę z+
7- suma cyfr zdrapmana nr.zdrapki 151
12- koszty zakupu zdrapmana