Wpisy użytkownika drapek
Łącznie 17 370 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 157 706. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
max
jak dam radę to będę o 14, jak nie, to odśpiewaj za mnie
koko koko koko koko lecą kulki w c*** wysoko
jak dam radę to będę o 14, jak nie, to odśpiewaj za mnie
koko koko koko koko lecą kulki w c*** wysoko
gaja, ulexxa
gaja wczoraj 30 w b.morska, dzis 50 w zdrapmanie, ale zeszły dtdzień był kiepski
gaja wczoraj 30 w b.morska, dzis 50 w zdrapmanie, ale zeszły dtdzień był kiepski
gaja
mój cel to 15tyś w zdrapmanie, ewentualnie 6tyś w drzewku szcz.
mój cel to 15tyś w zdrapmanie, ewentualnie 6tyś w drzewku szcz.
ula
ja też, ale mam tu pewnych typerów od których robię jeden pukon, ale niecodziennie
ja też, ale mam tu pewnych typerów od których robię jeden pukon, ale niecodziennie
mala
a ja krzyż. xl i zdrapman no i zapomnałem że dziś w s7 7zł się drapło
a ja krzyż. xl i zdrapman no i zapomnałem że dziś w s7 7zł się drapło
slawek
ja też jak wybywam za miasto to się puszczam gdzie indziej
ja też jak wybywam za miasto to się puszczam gdzie indziej
slawek
3xpo4złzł na l/l+ przegrałem, więc się w***iłem na tą grę i na razie mam święty spokój
3xpo4złzł na l/l+ przegrałem, więc się w***iłem na tą grę i na razie mam święty spokój
slawek
w tamtej edycji nie wydrapałem, może się w tej uda, ale jakoś czarno to widzę
w tamtej edycji nie wydrapałem, może się w tej uda, ale jakoś czarno to widzę
r36
dziś zasadzam się na 70tyś w mm, 700 i 1300zł w mm i czuję moje mini dziś
dziś zasadzam się na 70tyś w mm, 700 i 1300zł w mm i czuję moje mini dziś
slawek77 niech tatuś drapie, ja chcę główną wygraną drapnąćw obojętnie jakiej drapce
sławek raz w życiu za studenckich czasów piłem czeską wódę właśnie z cz.cieszyna
ja dzis popołudniu tak miałem, dałem 1 na zdrapmana a odebrałem 5 u beaty
kondi, 11 i 36 gdyby było dziś, podniosło by mi wygrane o 2 oczka
torsan
ja wczoraj w zdrapmanie 50zł, a dziś na 3xk.xl- 20,5 ,0zł
ja wczoraj w zdrapmanie 50zł, a dziś na 3xk.xl- 20,5 ,0zł
torsan
ja wczoraj zaatakowałem zdrapmana i na 12 drapek miałem 54zł
ja wczoraj zaatakowałem zdrapmana i na 12 drapek miałem 54zł
angierski, a odliczasz 25% dopłaty na stadiony - w opcji+ też to liczą
rustu, wiem że można na testerze sprawdzić, ale jeśli nimi się posługujesz, to pytam jak w praktyce jest
pasko
ja też myślę że trudno jest ustalić ilośc zakłądów z opcją +, cszczególnie tych na niższe ilości liczb, ale może ts kiedyś nam to pokaże
ja też myślę że trudno jest ustalić ilośc zakłądów z opcją +, cszczególnie tych na niższe ilości liczb, ale może ts kiedyś nam to pokaże
no ale zobaczcie jak liczbą + jest np. 3,7,13,80- liczba wygranych z + jest wysoka, a jak + jest takie 59,28,i inne mało popularne liczby -ts kroi wtedy graczy
drapcio machnął w krzyż. 20, 5, 0zł- także na czysto została 10cha
wn
jak nie podałeś liczb przed losowaniem, to te kombinacje mogą być wyssane z ..palca
jak nie podałeś liczb przed losowaniem, to te kombinacje mogą być wyssane z ..palca
wn
a mi dziś się śnił przybór wód na rzekach po deszczu, ale nie powódź- przełóż na cyferki
a mi dziś się śnił przybór wód na rzekach po deszczu, ale nie powódź- przełóż na cyferki
ja dziś trafiłem 9 liczb z 16, w tym 45 i co z tego jak źle ułożyłem je na pukonach
islandorka , dzeszczu nie było, tylko podniesiony poziom rzeki i taka brązowa woda
islandorka
wygrałem o 14 10zł, więc za 10zł puszczam na wieczór, może dołoże 2,5 i jeden pukon dam z +, a moje typy w obu profilach
wygrałem o 14 10zł, więc za 10zł puszczam na wieczór, może dołoże 2,5 i jeden pukon dam z +, a moje typy w obu profilach
wn
36 mam i 46 i 72 na dodatek- dziś używam w jednym zakłądzie tą 3/3
36 mam i 46 i 72 na dodatek- dziś używam w jednym zakłądzie tą 3/3
exp dziś padła w trzciance- ale nie wiadomo w którym województwie
bolek
na końcowy zwracam, moje ulubione 011,013,033,074, ale dziś w s7 z nowej paczki przyniosły mi pecha
na końcowy zwracam, moje ulubione 011,013,033,074, ale dziś w s7 z nowej paczki przyniosły mi pecha
gongaza
a jest jeszcze taka żb między hotelem a dw. pks? w kielcach- tam miałem farta do mini z cht
a jest jeszcze taka żb między hotelem a dw. pks? w kielcach- tam miałem farta do mini z cht
bolek
ja s7 za bardzo nie lubie, ale z racji braku materiału do drapania biorę i to- licze na min. 777zł
ja s7 za bardzo nie lubie, ale z racji braku materiału do drapania biorę i to- licze na min. 777zł
dziś kobita zagrała u jolki w keno 7/7 stx10 na 10los. za 200zł, odzyskała 90zł