Wpisy użytkownika drapek
Łącznie 17 370 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 144 172. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
e46 i jeszcze pewnie jechał się puścić
l/l+ zagrane w małopolsce
l/l+ zagrane w małopolsce
slawek
10,16,23,49,65,74,75,79- puśc to, i bedzie przyśpiewka po 22.15
10,16,23,49,65,74,75,79- puśc to, i bedzie przyśpiewka po 22.15
ja nie gram w kaskaderaale na razie nie mam co drapać to się może przerzucę
e46
ja nie przykładam do ligi wagi, liczby daję takie jakie są na pukonie we frywolnej kolejności
ja nie przykładam do ligi wagi, liczby daję takie jakie są na pukonie we frywolnej kolejności
sambiana
wczoraj ponoć 10 tyś. w krzyż. po 5zł w katowicach padło
wczoraj ponoć 10 tyś. w krzyż. po 5zł w katowicach padło
sambiana
prawie same takie bym chciał drapać, ale to ..niemożliwe
niemniej życzęi
prawie same takie bym chciał drapać, ale to ..niemożliwe
niemniej życzęi
znowu w tuskowym regionie padło 6/6
na pewno mają układ w tsmiłego dnia i o 14
na pewno mają układ w tsmiłego dnia i o 14
może być, a wygrane by płacili w piwach- trzeba tak zasugerować p. maćkowi z ts
k/k- to nawet może być
ale dla mnie najlepsze te gdzie można z 50zł drapnąć
ale dla mnie najlepsze te gdzie można z 50zł drapnąć
chyba nie, ale zapytaj pana maćka; jolka to do pudełka wszystko wrzuca- może rzeczywiście oddają
u mnie wiszą pukony z każdej gry, nawet jak w keno wygram 5/6- to też wieszają
u mnie największa wygrana wisi 5/5+ = 1800zł- nie u jolki- jolka mm nie wiesza
bolek
średnio dziennie pada ok. 20-24 takie wygrane w całej polsce, ciekawe co to znaczy częśto- u jolki- a to jedna z większych kolektur taka wygrana była dotychczas 2x
średnio dziennie pada ok. 20-24 takie wygrane w całej polsce, ciekawe co to znaczy częśto- u jolki- a to jedna z większych kolektur taka wygrana była dotychczas 2x
a od początku kaskadera, gł. wygrana była w podkarpackiem dotychczas 1 raz
bolek
ja tego nie neguję, ale u mnie wygranych po 1 tyś w kaskadzie było ok. 5-7( w większych żb) od początku tej loterii
ja tego nie neguję, ale u mnie wygranych po 1 tyś w kaskadzie było ok. 5-7( w większych żb) od początku tej loterii
trisetum
nie oglądam żadnych seriali na żadnej tv, czekam na nowe ranczo i zmienników i dyzmę
nie oglądam żadnych seriali na żadnej tv, czekam na nowe ranczo i zmienników i dyzmę
7,14,25,38,52,77- to mam z cht. na 2 los
w drapkach
bolek - zmiennicy obejrzani
w drapkach
bolek - zmiennicy obejrzani
u mnie są, ale co z tego jak poniosłem porażkę w tym tygodniu we wszystkich grach i nie mam za co sobie kupić
tak dużo drapek nie kupuję, ale jolka ma nową paczkę b.morskiej i tam na razie max. 5zł
angierski graj na 9/9 - może byś miał 6/9, a w najgorszym razie 5/9
angierski nie opłaca się, gwarantowany zwrot z paczki losów waha się od 70 do ok.100zł/ na 200zł kosztów, te wyższe wygrane są losowo rozrzucone i jak popatrzysz ile takich sztuk losów jest, to sam oceń prawdopodobieństwo zwrotu kasy nie licząć zysku
ale tak nie jest
weź drz.szcz. jest 40.000 paczek a nagród po np. 400zł jest... 352
weź drz.szcz. jest 40.000 paczek a nagród po np. 400zł jest... 352
angierski co u dzielić? 40000/352 = 114; w co 114 paczce jest 400zł- tylko nikt nie wie gdzie taka paczka losów jest
szkoda że jolka nie ma takiego sprzętu, wszystkie drapki na których można zarobić bym wydrapał
no ale takiego sprzętu póki co nie ma; wystarczy byś napisał program odczytujący literki kontrolne na drapce
swoją drogą, tak dużo kasy byś nie zarobił, przeca najwięcej wygranych w losach jest takich ile cena losu więc teoretycznie jak wydrapiesz wszystkie losy z wygraną pow. ceny losu to zysk z paczki byłby w granicach 30-50zł
nie ma pewnych systemów do żadnych gier, zaś wygrane w losach są...pewne
pewne wygrane są w losach, a w grach wszystko zależy od losowania
jak kupisz paczkę losów/200szt/ na pewno 45-50losów będzie pełnych, a możesz wysłać 200 zakładów mm- nawet grając na jedną liczbę i odejdziesz z kwitkiem
jak kupisz paczkę losów/200szt/ na pewno 45-50losów będzie pełnych, a możesz wysłać 200 zakładów mm- nawet grając na jedną liczbę i odejdziesz z kwitkiem
kaskada też jest losem, ale nie na paczki, więc teoretycznie kupując 200kaskad wszystkie mogą być puste
angierski
ale gwarancji w mm nigdy nie masz, no chyba że grasz na 1 liczbe i skreślisz 80 pukonów z każdą niepowtarzająćą się , i nawet + trafisz
ale gwarancji w mm nigdy nie masz, no chyba że grasz na 1 liczbe i skreślisz 80 pukonów z każdą niepowtarzająćą się , i nawet + trafisz