Wpisy użytkownika drapek
Łącznie 17 370 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 116 269. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
wn
w sobotę dzięki magicznej parce 45 i 54 miałem 5/9+ i 6/9 i drobne też
w sobotę dzięki magicznej parce 45 i 54 miałem 5/9+ i 6/9 i drobne też
wn
teraz trzeba odczekać kilka dni i myślę że parka znów będzie pracowała na
teraz trzeba odczekać kilka dni i myślę że parka znów będzie pracowała na
medea
ja jeden pukon tworzę z typów mp; wczoraj wieczór na swoje 3/9+ i 2/6; zaś na typy mp 5/9
i właśnie patrzę na parki, pewniaki itp
nieukrywam, że 6/9 w sobotę zawdzięczam sobie i mala577
ja jeden pukon tworzę z typów mp; wczoraj wieczór na swoje 3/9+ i 2/6; zaś na typy mp 5/9
i właśnie patrzę na parki, pewniaki itp
nieukrywam, że 6/9 w sobotę zawdzięczam sobie i mala577
wiesiek powiadasz że 19,21 do powtórki?, ja myślę że 16 się powtórzy
r36
jak zwał tak zwał, od ok. 2 tyg. jedną 9/9 robię z typów mp i to często z tych obecnych bieżąco na mp
jak zwał tak zwał, od ok. 2 tyg. jedną 9/9 robię z typów mp i to często z tych obecnych bieżąco na mp
wiesiek- mnie się te liczby... nie podobają, ale może się na nie skuszę- wszystkie
r36
jakoś się żyje, w drapkach sukcesów nie ma- bo i mało kupuję- co to za wybór jak u jolki np. z tych po 1zł mają zdrapmana i szy10
jakoś się żyje, w drapkach sukcesów nie ma- bo i mało kupuję- co to za wybór jak u jolki np. z tych po 1zł mają zdrapmana i szy10
krzyż. xl-10zł i na 5 zdrapmanów -4zł
pula lotto o 9.30 - 15,8mln
pula lotto o 9.30 - 15,8mln
50zł- zdrapman
nr.133-pusty, 134-nie było, 135-50zł
r36wykrakałeś wygraną gg36- może w mm się jeszcze powiedzie
nr.133-pusty, 134-nie było, 135-50zł
r36wykrakałeś wygraną gg36- może w mm się jeszcze powiedzie
mala
u jolki też tylko zdrapman i sz10; czułem 50zł w zdrapmanie -ale jeszcze jest z pół paczki i tak po 2-3 kupuję, ale się już udało
u jolki też tylko zdrapman i sz10; czułem 50zł w zdrapmanie -ale jeszcze jest z pół paczki i tak po 2-3 kupuję, ale się już udało
medea
5,6,19,21,79- wieśka autorstwa- wydaje mi się niewiarygodna dlatego wysyłam, może od lili dołożę 66 i jako 6/6
5,6,19,21,79- wieśka autorstwa- wydaje mi się niewiarygodna dlatego wysyłam, może od lili dołożę 66 i jako 6/6
wn
nie chcę być złośliwy, ale 45 to wychodzi ci z... każdego twojego snu
nie chcę być złośliwy, ale 45 to wychodzi ci z... każdego twojego snu
18,7mln to pula lotto o 10.00
w drapkach, skarb piratów 10zł, kr. fortuna-4zł, na 3 zdrapmany 2zł
dziś koniec sk.piratów, ex.pensja-pierwsza edycja, kr.fortuna
w drapkach, skarb piratów 10zł, kr. fortuna-4zł, na 3 zdrapmany 2zł
dziś koniec sk.piratów, ex.pensja-pierwsza edycja, kr.fortuna
przeca o drapki walczę na gg36- więc go nie kasuję itam też typuję
ani zodiaka, ani jasia, ani sk.polski nie kupuję prawie wcale- coś teraz stanęła sprz. drapek
monetprzynajmniej nie jesteś takim ździercą jak trisetum- on chciał na ex.pensji chyba 100% zarobić
monet
w grodzie gryfa rzeczywiście żadnej lepszej wygranej w drapkach dawno nie było- może sam jakąś podrap
w grodzie gryfa rzeczywiście żadnej lepszej wygranej w drapkach dawno nie było- może sam jakąś podrap
lila dzięki--- przeca po to zmieniłem nicka na drapek-- mam swoją strategię na drapki- juz tu nie raz pisałem
lila
z tych po 1zł najatrakcyjniejszy w/g mnie na dziń dzisiejszy jest zdrapman-polecam
z tych po 1zł najatrakcyjniejszy w/g mnie na dziń dzisiejszy jest zdrapman-polecam
tadzia
ja systemem w mini/lotto jeszcze nie grałem nigdy, mam 1 zakł. kreślony i 5 z cht
ja systemem w mini/lotto jeszcze nie grałem nigdy, mam 1 zakł. kreślony i 5 z cht
tadzia za drogi interes26,75zł bez gwarancji trafienianawet trójki
tadzia chociaż widziałem w żb w skawinie skserowany pukon system mini na 8 liczb z wygraną 5/5 - ponad 100tyś zł
tadzia ja gram najczęściej w mm na 9/9+, jak mi kiedy z 7/9+ siądzie to zargram w mini na system7
a zapytam jaką miałaś najwyższą wygraną w systemie pełnym
a zapytam jaką miałaś najwyższą wygraną w systemie pełnym