Wpisy użytkownika drapek
Łącznie 17 370 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 112 369. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
mirnam też o takij myślę- kumpel gra na ciągi liczb- ale jak 20ki poleciały nie zagrał
w zeszłym roku jesień była sucha i w tym też się tak zapowiada; także na razie z grzybków nici
to i tak dobrze, ja ma lotto i mini kilkanaście zł, ale wczoraj w mm w obu los. 60zł na czysto
medea
nie oglądałem los., więc nie wiem- a to pewno dlatego j. nie mogę coś ostatnio trafić
nie oglądałem los., więc nie wiem- a to pewno dlatego j. nie mogę coś ostatnio trafić
slawek
jeszcze nie wypiłem łyka, bo zimno- on w sierpniu jeszcze kupiony
jeszcze nie wypiłem łyka, bo zimno- on w sierpniu jeszcze kupiony
dziś mi się śniło, że jak bedzie kumulacja w lotto pow.30mln, wtedy padnie 30x 6/6 po ponad 1 mln
61,62,66,67,73,74,75,78,80
31,33,67,68,71,72,73,77,78
12,13,66,71,73,76
wszystko bez+ już puszczone
31,33,67,68,71,72,73,77,78
12,13,66,71,73,76
wszystko bez+ już puszczone
wn
ponoć dziś jest dobry dzień na hazard- a w sobotę zapomnisz mi podać liczby
ponoć dziś jest dobry dzień na hazard- a w sobotę zapomnisz mi podać liczby
medea
ja w "byczą" sobotę na mm 60zł na czysto miałem, ale w lotto i mini się nie powiodło
ja w "byczą" sobotę na mm 60zł na czysto miałem, ale w lotto i mini się nie powiodło
medea
zobaczymy co dziś będzie w dniu korzystnym dla wszystkich- jak polecą faktycznie 70ki, to wygranych będzie sporo
zobaczymy co dziś będzie w dniu korzystnym dla wszystkich- jak polecą faktycznie 70ki, to wygranych będzie sporo
wiesiek
chyba ty niedawno podawałeś parkę 5,6- czy może podtrzymujesz ja na dziś?
chyba ty niedawno podawałeś parkę 5,6- czy może podtrzymujesz ja na dziś?
medea
ja dziś dostałem dobre zlecenia, ale czekam jeszcze na oodpowiedź ze strony ...TS
ja dziś dostałem dobre zlecenia, ale czekam jeszcze na oodpowiedź ze strony ...TS
wiesiek
ja właśnie tworzę pukon z typów m-paskowiczów 5,6 dałem, 20 nie
ja właśnie tworzę pukon z typów m-paskowiczów 5,6 dałem, 20 nie
4/9, 4/10 i 2 pukony przegrane-czyli cienko- dobrze, że z + nie grałem
67,71,72,73,74,75,76,77,78+ taki zagram na wieczór
coś mi się zdaje, że parka 73,74 się powtórzy
coś mi się zdaje, że parka 73,74 się powtórzy
wiesiek
ja na 3/3 nie gram, typy mp-wiczów dorzucam do swoich, 79 franca może być, lubi po 80 wypaść
ja na 3/3 nie gram, typy mp-wiczów dorzucam do swoich, 79 franca może być, lubi po 80 wypaść
miszell
ale nie wiem co wyrzucić ewentualnie, a jeszcze i 79 by wcisnąć trza było, pewnie trzeba o trzecim pukonie pomyśleć
ale nie wiem co wyrzucić ewentualnie, a jeszcze i 79 by wcisnąć trza było, pewnie trzeba o trzecim pukonie pomyśleć
nie było dziś końcówek lizakowych 6 i 9pewnie szykują się na wieczór
wiesiek
z 2 tyg. temu gdyby nie 57, a 58 było +, miałbym 7/9+ i 5/6
z 2 tyg. temu gdyby nie 57, a 58 było +, miałbym 7/9+ i 5/6
mm+; szkoda że taką decyzję podjąłeś- a ja już się cieszyłem na doradztwo
mm+ ja uważam że powinieneś te drapki od pasko odebrać- wszak nie typowałeś na mp na sucho
slawek
ja raz w akademiku piłem taką wódkę- teraz sobie myślę- jaki człek był głupi
ja raz w akademiku piłem taką wódkę- teraz sobie myślę- jaki człek był głupi