Wpisy użytkownika drapek
Łącznie 17 370 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 101 440. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
6,07mln to pula o 17.30
w keno 4/6 , w drapce mistrzowska 6zł, mm 4/9
w keno 4/6 , w drapce mistrzowska 6zł, mm 4/9
trisetum w pt. w ona/on 3x60.000 było, ale symbole nie pasowały- kobity pozamieniały się z chłopami
majwoj 60ki muszą stadem polecieć; odkąd mam skarbonkę gram ostrożniej
dziś pożałowałem na +, i trafiłbym i byłbym 1 zł do przodu, a tak 0,5zł na-
majwoj
to 1,15,19 mi sie podoba- może odżałuję 2,5- coś dołożę i zagram na 7/7
to 1,15,19 mi sie podoba- może odżałuję 2,5- coś dołożę i zagram na 7/7
ulexxa
i zawsze zaczynaj dzień od 1-2 szklanek wody stołowej- nigdy od kawy , herbaty itp.
i zawsze zaczynaj dzień od 1-2 szklanek wody stołowej- nigdy od kawy , herbaty itp.
ulexxa, nie z apteki tylko taki z aloewera, herbalife itp- poszukaj w necie
ulexxa, ja kiedyś piłem tylko kolorowe napoje gazowane- teraz się tego nie tknę, a jak już to mnie brzuch boli- i pamiętaj o wodzie na czczo
ja preferuję w miarę zdrowe odżywianie-- zapewniam że warto zmienić nawyki żywieniowe
ja uwielbiam jagody leśne i orzechy laskowe i milkę z orzechami, ale koniecznie z de
ulexxa
nie ,jestem na podkarpaciu, w tym roku nie będę w świnoujściu/ międzyzdr. może w przyszłym
nie ,jestem na podkarpaciu, w tym roku nie będę w świnoujściu/ międzyzdr. może w przyszłym
ulexxa
wiem, klikaliśmy o tym kiedyś- plażę wolę w św./ ale klimat fajniejszy w mzdr.
wiem, klikaliśmy o tym kiedyś- plażę wolę w św./ ale klimat fajniejszy w mzdr.
mirnam
ja wczoraj w xl 30zł za pierwszym razem, jutro spróbuję u jolki- też dziś paczkę nową otwarła
ja wczoraj w xl 30zł za pierwszym razem, jutro spróbuję u jolki- też dziś paczkę nową otwarła
ulexxa, ostatnio byłem rok temu, wiec nie wiem czy coś się zmieniło
ulexxa
ja się zatrzymuję w szczecinie a do św/mzdr dojeżdzam pociągiem , więc nie odczuwam problemów
ja się zatrzymuję w szczecinie a do św/mzdr dojeżdzam pociągiem , więc nie odczuwam problemów
majwojoszuście- komuś podawałeś na tak i mykam
najwyżej będę 2,5 zł w plecy- jutro będę pościł
najwyżej będę 2,5 zł w plecy- jutro będę pościł
skarby pl, poszedłem wieczór wysłąć mm i tak pytam kolektorki jaka była największa dziś wygrana - a ona że nawet 2zł nie było- skusiłem się i ja i
ja zawsze lubiłem zdrapmana- na razie 1x50 i ze 20x10, ale w poprzedniej edycji miałem 5x50, a 10 nie pamiętam
tczewianko szukam jeszcze sposoba na mm/mini- ale na razie nic z tego
też życzę wysokich wygranych w czymkolwiek
też życzę wysokich wygranych w czymkolwiek
tr. dopiero się wybieram- wpierw bank potem jolka potem do pracy
wczoraj było 14liczb w przedz.1-40 i TS trochę kasy stracił;
dziś mogą się odgryźć nietypowymi liczbami z górnego przedziału
dziś mogą się odgryźć nietypowymi liczbami z górnego przedziału
trisetum
podrapałem xl 011 i , w szy50-2zł i zdrapman 1zł, keno przegrane
podrapałem xl 011 i , w szy50-2zł i zdrapman 1zł, keno przegrane
e46
ja na takiego poluję, jest ich 1000szt.- oczywiście już część z tej puli poszła
ja na takiego poluję, jest ich 1000szt.- oczywiście już część z tej puli poszła
r36- nic nie słyszałem, ja tam mam swoje metody- jak widać czasem skuteczne, czasem ...nie
ja czuję, że u jolki jest 50zł w zdrapmanie- ale nie wiem czy mi się uda- jest jeszcze ok. 60 drapek
e46
to jest możliwe, ja u jolki miałem 2x300złw pisance w odstępie 2mies.- na 500szt takich wygranych , a zdrapmanów z 250zł jest 1000szt
to jest możliwe, ja u jolki miałem 2x300złw pisance w odstępie 2mies.- na 500szt takich wygranych , a zdrapmanów z 250zł jest 1000szt
trisetum
ja zaryzykuję jak będzie 20szt, a tak się nie opłaca- przeca ktoś mógł kupić i wypłacić gdzie indziej
ja zaryzykuję jak będzie 20szt, a tak się nie opłaca- przeca ktoś mógł kupić i wypłacić gdzie indziej
e46
w pierwszej edycji zdapmana z tego co wiem w jaśle były 2 wygrane po 250, w drugiej nie było żadnej, w obecnej też nie było
w pierwszej edycji zdapmana z tego co wiem w jaśle były 2 wygrane po 250, w drugiej nie było żadnej, w obecnej też nie było
wczoraj się nie udało, zaś dziś 30zł w krzyż. xl
od dwóch losowań brak liczb z końcówką 4 i 6
ulala
niedawno wykorzystałem twoją trójkę 4,20,30- no 4 nie weszła
niedawno wykorzystałem twoją trójkę 4,20,30- no 4 nie weszła
ulala
ja takie cuś już nadałem 4,16,24,56,66- nad pewniakiem się zastanawiam- myślę o liczbie z końcówką 6
ja takie cuś już nadałem 4,16,24,56,66- nad pewniakiem się zastanawiam- myślę o liczbie z końcówką 6
ulala
no jak medea potwierdzi koniunkturę- to spodziewamy się hossy
no jak medea potwierdzi koniunkturę- to spodziewamy się hossy