Wpisy użytkownika drapek
Łącznie 17 370 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 105 563. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
medea
ja traktuję horoskopy itp. z przymróżeniem oka; ale jeśli to możliwe sprawdź mi 17/07/2012- wtedy drapłem w krzyż. 1tyś- czy to był dla mnie jakiś szczególny dzień?
ja traktuję horoskopy itp. z przymróżeniem oka; ale jeśli to możliwe sprawdź mi 17/07/2012- wtedy drapłem w krzyż. 1tyś- czy to był dla mnie jakiś szczególny dzień?
medeadzięki- nie interesuję sie astrologią, ale z podpowiedzi skorzystam
medea
jeden raz w życiu skorzystałem z usługi wróżki w 2ch kwestiach i niestety obie odpowiedzi/przepowiednie były chybione
jeden raz w życiu skorzystałem z usługi wróżki w 2ch kwestiach i niestety obie odpowiedzi/przepowiednie były chybione
medea
ja lubię w mm i keno od dawna grać na 6 i 9 liczb--- to chyba dlatego, że jestem numerologiczną 6
ja lubię w mm i keno od dawna grać na 6 i 9 liczb--- to chyba dlatego, że jestem numerologiczną 6
trisetum, fajna laska to była mirella z jak rozpętałem IIwojnę św
a swoją drogą nie oglądam prawie wcale tv- no chyba że miss i egona olsena
trisetum ja kiedyś będę miał pukon lotto na.... papierze toaletowym
4/10, 3/9, 2/5- zajebiste wygrane całe 2zł
jutro atak na ...drapki
jutro atak na ...drapki
slawek
tylko na gg i drapek-- liczę na 3 wysokie wygrane - po to mi 3 profile
tylko na gg i drapek-- liczę na 3 wysokie wygrane - po to mi 3 profile
mnie się nie pytaj co myślę- nie mam szczęścia-wczoraj i przedwczoraj tylko 2zł wygrałem w mm
islandorka
14,9,12-dzień nadania; 6,31,48-godz. nadania- takie 6/6 w mm wysyłam
14,9,12-dzień nadania; 6,31,48-godz. nadania- takie 6/6 w mm wysyłam
u mnie dwie zb od 6.30 otwarte- jedna w markecie, druga w kiosku na pks
u mnie są tylko 2 zb z tylko totkiem, reszta przyklejona do sklepów, kiosków itp
r36
a widziałeś takie duże 1zł w żb?, chciałem taką złotówką zapłacić za drapkę
a widziałeś takie duże 1zł w żb?, chciałem taką złotówką zapłacić za drapkę
precz z faktem
tylko super ex. prawdę pisze- jak powiada znajomy ze szczecina
tylko super ex. prawdę pisze- jak powiada znajomy ze szczecina
mogliby mnie zaprosić do wawy na losowanie l+, jako jednego z pierwszych klientów
janosik
ja z 20l. temu w lokalnej gazecie wygrałem.... kwiatka- to nie żart tylko fakt
ja z 20l. temu w lokalnej gazecie wygrałem.... kwiatka- to nie żart tylko fakt
a ja w konkursie LM wygrałem torbę i aparat cyfrowy- torba już się zniszczyła, a aparat jeszcze dyszy
senna
dziś się uda- tylko dobrze skreśl kupon, a w jokera grasz?
dziś się uda- tylko dobrze skreśl kupon, a w jokera grasz?
senna tak mniej więcej- klienci nie znają tej oferty, zresztą żadnych reklam w radiu i tv nie widziałem
ja zaraz jadę do małopolski, wezmę tę dużą złotówkę i zażądam pukonu lotto+, płacąc tą złotówką
dziś byłem w gorlicach i tam wisi zdrapman 250zł nr. 109 i zodiak 1000zł- ryby- 082-wygrana w bonusie
stachu trafia, jego stałe j. to 6,8,15,23,26,30- mnie nie stać na taki hazardzik jokerowy- a do tego puszcza jeszcze ze 2 inne
tesa
ja prawie codziennie z min. 1szt podrapię- dziś podrapałem 3 w sumie i na 0 wyszedłem; moja max wygrana w xl-100zł do zobaczenia w profilu drapman, a w zwykłej 1tyś.- jest w profilu gg36
ja prawie codziennie z min. 1szt podrapię- dziś podrapałem 3 w sumie i na 0 wyszedłem; moja max wygrana w xl-100zł do zobaczenia w profilu drapman, a w zwykłej 1tyś.- jest w profilu gg36
tesa
wciąż czekam na wyższe wygrane, a jaka jest twoja najwyższa wygrana w jakiejkolwiek grze?
wciąż czekam na wyższe wygrane, a jaka jest twoja najwyższa wygrana w jakiejkolwiek grze?
ja piwa dawno nie piłem, a złoty bażant moje ulubionewięc się doczekałem dostawy