Wpisy użytkownika djdanto
Łącznie 143 wpisów w archiwum, pokazane od nr 466 615. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Dariusz Witkowski ktoś tu ostatnio dał też 3 na czacie i ta trójka siadła nie pamietam kto to byl
puszczalem trójki 16 razy na jedno losowanie i tak kilka razy pod rząd
raz to w jednej szesnastce nie mialem nawet 2/3
raz to w jednej szesnastce nie mialem nawet 2/3
moze mi ktos po krótce wytlumaczyc o jakie numery chodzi z tym lotto
No wrześień był zwariowany no i to lotto 50 mln. też tyle kasy wpuściłem że szok......
Pochwalony weszło mi dzisiaj 7/10 ale niestety bylo to tylko typowanie,liczby nie byly puszczone w ruch.
szkoda... w sumie za 79 razem wiec koszt grania i tak przewyzszył by znacznie wygraną
Ja gram ostatnio tylko na 10 liczb z reguły na 5 losowan daję jak wydam 12.50 to srednio 4 zł do mnie wracala.Taka lipa z tym całym MM
jackwar powiem ci ze nie zwracalem na to nawet uwagi z + mało grałem kiedykolwiek
raz przy 8 liczbach trafil mi sie 4/8 + to wygralem 14 złoty łał
raz przy 8 liczbach trafil mi sie 4/8 + to wygralem 14 złoty łał
Dzis w nocy zmarła moja babcia.Nie grałem od dawna ale dzis postanowilem zagrac na 10 liczb.Mówię babciu jeśli jesteś tam na górze zakrec tymi ***onymi kulkami i zgadnijcie co.2/10
Hej ludziska.Oplaca sie puscić 12cie zakładow na 7 liczb bez plusa?
Czy jakoś inaczej lepiej puscic za 30 zl zaklad?
Czy jakoś inaczej lepiej puscic za 30 zl zaklad?
qyrwa jak ja juz dawno nie grałem w to scierwo,witam wszystkich dzisiaj kupiłem 1 kupon od dawna w mini 1 zaklad na 10 losowan,zaluje wydanych 12.5 zl
Witam chcialbym zalozyc konto online w Lotto. Chcialem dowiedziec sie czegos na temat zasilenia przez przelew bankowy. Posiadam konto w dosyc starym banku spółdzielczym i jedyna opcja wykonywania przelewu jest przelew tradycyjny podając numer konta bankowego. Czy zasilenie konta bankowego jest obsługiwane przez jakiś system typu Payu? Chcodzi mi o to ze chcialbym sobie wydrukować blankiet i isc do banku zaplacic normalnie. Czy jest taka mozliwosc?
Niestety nie mam możliwości płatności blikiem jak place kupując na allegro to wybieram payu i przelew tradycyjny a w tym lotto jest cos takiego wogole?
« Poprzednie 100Kolejne »

i
1/3
chyba mnie tu wtedy nie bylo 

c*** znowu nic nie wygralem 8 liczb stawka 25